- 22 Ekim 2021
- 48
- 11
-
- Konu Sahibi curiousbird
Biz ne desek yanlış olur çünkü röntgene göre farklılıklar gösterir. Benim mesela teller takıldığında üst çenede ki telden alt çenede ki tele bağlayan minik lastikler takıldı ve yemek yemem haricinden full bu lastiklerle yaşadım konuşmakta biraz zorluk çektiriyordu ama umurumda değildi tek isteğim çenemin ve dişlerimin düzelmesiydi ki gerçekten de harika oldu ben çok memnunum sonucundan :)Nasıl bir şey yapılıyor bilginiz var mı
Rica ederim. Önce bi devlette görünün röntgen çeksin sonra o röntgeni alın ihtiyaç halinde özele gidecek olursanız ona gösterirsiniz ona göre tedavi sürecini başlatır.Teşekkür ederim
Tam 2 yıl sürdü. Hatta o dönemlerde en kısa diş teli tedavisi benim sürmüştür çünkü diğer arkadaşlarımın en az 4 yıl, genellikle de 5 6 yıl sürdüğünü görürdüm hep. Şimdi öyle değil artık daha kısa sürüyor yeni işlemlerden dolayı. Bence yaşı sorun etmeyin doktorun önerisine göre ilerleyin.Ne kadar zaman sürdü tedaviniz
Üst dişler mi önde altdisler miAlt dudağım daha öne doğru ve eğri zaten dişlerimi kapattığım zaman alt ve üst dişlerim birbiriyle denk gelmiyor