Vkaramelli_sos B behriye O okuloncesionce teşekkürler.
O okuloncesionce gercekten miyaa inşallah oyle olmaz benimki. cok üzülürüm
1 şubat pazar günü akşamüstü cene ve burun birlikte 3bucuk saat süren bir ameliyat gecirdim. sanırım bu gün 6. gün oluyor. tamponlarım yarın alınacak. ceneme nasıl bir işlem yapıldı bilmiyorum. alt dişlerimin orda dikişler var. 3.günden itibaren ciğnemeye basladım. hatta fıstık yedim :) ciğneme iyide agzımın icinde döndüremiyorum yiyecekleri. agzım daraldı dikiş ve şişlerden.
benim ise sorum şu cenem uzadı gibi görunuyor. yanaklarım,boynum hala şiş. ilk günden beri 1cm azalmadı şişler. ne zaman inecek yuzumun şişliği? Tam olarak oturması için 6 ay gecmesi gerektiğini doktorum söyledi zaten ama artık yavaş yavaş inmesi gerekmiyomuydu?
Cok tesekkur ederim ozelden foto paylasabilirseniz cok memnun olurum. Gecmis olsun bu aradaN Nofeear_06Jada arkadaşlar doktorum devlet hastanesi cerrahıdır. kendisine bilgi vermeden burada isim paylaşmak istemem. yarın kendisiyle görüşür sonra dönerim size.
evet su an 5. haftamdayım sonuçlar tatmin edici. fotoğraf eklemeye çalışacagım fakat gizlilik hakkında çok emin değilim.herkesle paylaşmak istemiyorum. sadece izin verdiklerim görecekse eklerim resimleri. cene ameliyatı hakkında yüzlerce başlık ve yüzlerce kişi olmasına rağmen benim konuya cevap çok az ve yetersizdi gördüğünüz üzere. bu yüzden size yardımcı olmak isterim açıkcası bir forum maduru olarak.
Jada cene erimesi yoktu bende.
Özelden resim atarsan çok sevinirimN Nofeear_06Jada arkadaşlar doktorum devlet hastanesi cerrahıdır. kendisine bilgi vermeden burada isim paylaşmak istemem. yarın kendisiyle görüşür sonra dönerim size.
evet su an 5. haftamdayım sonuçlar tatmin edici. fotoğraf eklemeye çalışacagım fakat gizlilik hakkında çok emin değilim.herkesle paylaşmak istemiyorum. sadece izin verdiklerim görecekse eklerim resimleri. cene ameliyatı hakkında yüzlerce başlık ve yüzlerce kişi olmasına rağmen benim konuya cevap çok az ve yetersizdi gördüğünüz üzere. bu yüzden size yardımcı olmak isterim açıkcası bir forum maduru olarak.
Jada cene erimesi yoktu bende.