Çocuk Hastalıkları Cemrem ishal yardımcı olun

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

crolyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
43
0
86
Isparta
10 aylık kızım gecen gun huysuz dıye doktora gıtıık idrar yolu enfeksıyonu dedıler antıbıyotık aldık eve gelınce her yedıgını cıkarmaya basladı bugunde ıshal oldu kuzucugum ...nolur bılgılerınızıpaylasın normalmı bunların ustuste gelmesı

dr genelde ilaç veriyor. Büyüklere yoğurdun içine nişasta ekleyip yiyince kesiyor 10 aylık bebek için uygun mu bilmiyorum. Bol bol su içirin...Çok geçmiş olsun ama mutlaka dr danışın

dr genelde ilaç veriyor. Büyüklere yoğurdun içine nişasta ekleyip yiyince kesiyor 10 aylık bebek için uygun mu bilmiyorum. Bol bol su içirin...Çok geçmiş olsun ama mutlaka dr danışın

geçmiş olsun öncelikle. antibiyotiklerde ishal yapabiliyo. doktorunuza danışmanız iyi olur. belki ilacını değiştirir... Allah şifa versin bebeğinize.

Gecmis olsun. Reflor diye bi ilac var bagirsak duzenleyici ama 10 aylik bebek icicn uygynmu bilmiyorum. Birde muz,pirinc,patates gibi seyler yedirmeye calis.duzemezse mutlaka dr.una sor sivi kaybi oluyo ishalken

Şimdi aklıma geldi pirinci haşlayın suyunu içirin ama dediğim gibi mutlaka dr danışın

sagolun doktorumuz pazartesıye kadar yokmus inşallah 2 3 gun surmez ıshalı normalde kac gun devam eder bebeklerde ıshal ya tabı herkeze gore faklıdır ama bebek buyutenler ortalama bır rakam verebılır

sagolun doktorumuz pazartesıye kadar yokmus inşallah 2 3 gun surmez ıshalı normalde kac gun devam eder bebeklerde ıshal ya tabı herkeze gore faklıdır ama bebek buyutenler ortalama bır rakam verebılır

Dr telefon ile ulaşamaz mısnız? Biz sadece diş çıkarırken ishal gibi oluruz oda çok değil ama sizin şimdi farklı. Çok yapıyorsa vücudu susuz kalmasın. Bol sıvı vermeye çalışın

bu arada yenı dıs cıkardı 3 hafta kadar once cıktılar ama suandada ondan olma ıhtımalı varmıdır kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…