Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
10 aylık kızım gecen gun huysuz dıye doktora gıtıık idrar yolu enfeksıyonu dedıler antıbıyotık aldık eve gelınce her yedıgını cıkarmaya basladı bugunde ıshal oldu kuzucugum ...nolur bılgılerınızıpaylasın normalmı bunların ustuste gelmesı
dr genelde ilaç veriyor. Büyüklere yoğurdun içine nişasta ekleyip yiyince kesiyor 10 aylık bebek için uygun mu bilmiyorum. Bol bol su içirin...Çok geçmiş olsun ama mutlaka dr danışın
dr genelde ilaç veriyor. Büyüklere yoğurdun içine nişasta ekleyip yiyince kesiyor 10 aylık bebek için uygun mu bilmiyorum. Bol bol su içirin...Çok geçmiş olsun ama mutlaka dr danışın
Gecmis olsun. Reflor diye bi ilac var bagirsak duzenleyici ama 10 aylik bebek icicn uygynmu bilmiyorum. Birde muz,pirinc,patates gibi seyler yedirmeye calis.duzemezse mutlaka dr.una sor sivi kaybi oluyo ishalken
sagolun doktorumuz pazartesıye kadar yokmus inşallah 2 3 gun surmez ıshalı normalde kac gun devam eder bebeklerde ıshal ya tabı herkeze gore faklıdır ama bebek buyutenler ortalama bır rakam verebılır
sagolun doktorumuz pazartesıye kadar yokmus inşallah 2 3 gun surmez ıshalı normalde kac gun devam eder bebeklerde ıshal ya tabı herkeze gore faklıdır ama bebek buyutenler ortalama bır rakam verebılır
Dr telefon ile ulaşamaz mısnız? Biz sadece diş çıkarırken ishal gibi oluruz oda çok değil ama sizin şimdi farklı. Çok yapıyorsa vücudu susuz kalmasın. Bol sıvı vermeye çalışın