• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çemen otunu kullanan varmı

meminimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
20
0
86
İstanbul
çemen otunu kullanan varsa ve nerden temin ettiklerinide yazabilirlermi acaba, ben araştırdım özellikle yurtdışında çok yaygın olduğunu öğrendim fakat burdan bi siteen sipariş verdim onlarda bu tabletin firmasına sormuşlar fakat sütü artırmadığını söylemişler kafam karıştı,kullanan varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler

aktarlardan temin edilebilir ama kapsül yada granül formatında hazırlanmış varmıdır bilemiyorum ama ben sütü artırdığını biliyorum.benimde sütüm az humananın steel-tea sini kullanıyorum ve bu çayın içindede çemen otu var demekki artırıyo.ilgini çekerse funda yaprağından yapılan çayda süt arttırıyo ve aynı zamanda zayıflamaya yardımcı emzikliyken kullanılabiliyo bir taşta iki kuş yani :jeyyar:hem sütün artsın hemde doğum kilon gitsin (tabi varsa:)ben de yarın eşime aldırcam

ben bunun tozunu aldım ama içemedim, oyüzden kapsülünü arıyorum ama dediğim gibi bulamadım, buarada funda yaprsağı çayını bulursan yazarsan sevinirim ben onuda denerim, denemediğim bişey kalamdı zaten napalım

arkadaşın dediği gibi humanada çemen otu var

Back