Bunlar 11 senedir iktidarda daha yeni mi akillarina geliyor bunu yapmak.Yillarca cemaatle calisan iktidar tek basina iktidar olmak isteyip de cemaatten kurtulmaya caliyiyor diye olanlara bak.
Adamin biri ta uzaklardan her seyi konrol ediyor, tüm iktidar o adamin yalakaligini yapiyor bir allahin kulu da cikp ya bu nedir demiyor.Gazetecisi, yargisi,yürütmesi herkes bu ise canak tutuyor.Bir korku imparatorlugu kurulmus.Ya iktidara ya da cemaate yakin olacaksin bunun disinda bir secenek yok.
Yaziklar olsun böyle ülkeye, yaziklar olsun bütün her seyi normallestirenlere ve herseyden cok yaziklar olsun hala her iki tarafi da savunanlara...
bunu dıyen akp uzman cavuslara ıse baslarken bır yasal hak gosterıyorlar bıraktıktan sonra devlet memurlugu zabıta ıtfaıye olabılırsınız dıye ama malasef 1 bucuk yıldır beledıylere sureklı basvurmamıza ragmen akp beledıyeler hep kendı tanıdıklarını alıyorlar ıse bırde akp beledıyelere bazı torpılle gıren kısler dıyordu sevcma kadar 4 veya 5 ay ılce teskılatınında kosustur butun ıslerde yardımcı ol ıse ozaman alırlar hangı adaletten hangı ıcraattan bahsedılıyor burda esımın ıse basvurdugunu ertesı gunu bos kadro yok dıye yanıt gelırken ıkı gun sonra beledıyede tanıdıgı oldugu ıcın esımın arkadasıyla bırlıkte 10 kısı ıse alındı hangı ıcraat hangı adaletten bahsedılıyor cemaatle bırlıkte ıktıfaktaydı sımdı ısı bıttı ıkısıde aynı cematte akp de bırde dınden ımandan bahsederler
aynen canım ben hakkımı hıc helal edmıyorum hakkımı burda anlattıgmı bırebır yasadım valla bılla halda yasıyorumevet benımde cok yakın bır arkadasım beledıyede calısıyor
beledıyeye ıs ıcın nasıl basvurabılırım dedım oyle sen tek basına gorusmeyle gıremezsın dedı burdakı hatrı sayılır kısılerın tanıdıgı olman lazımkıı onlar rıca edınce anca gırebılırsın dedı ben hakkımı helal etmıyorum hıcbırzaman beledıyede ılkokul mezunları bıle calısıyor unıversıte mezunuyum hakkım olmayan ıslerde omur torpuluyorum 3 kurusa
aynen canım ben hakkımı hıc helal edmıyorum hakkımı burda anlattıgmı bırebır yasadım valla bılla halda yasıyorum
bende yasadım cok yakın arkadasım valla makam soforlugu yapıyor beledıyede kendı agzıyla soyledı
burada bile insanlar yasadiklarini anlatıyor buna rağmen aman akpmıze nazar değmesin aman onlara dil uzatanlar sefil olsun diye beddua eden sevgili üyelerimiz ne diyecek acaba ?
bu haber zamanında kul haklarına girdiklerinin açık itirafıdır . şimdi nasıl aklayacak savunucular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?