• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cem Özkök hakkında ne düşünüyorsunuz?

Adamın adını görünce aklıma KK profil paylaşımlarında gördüğüm temizlik videoları geldi.

Adamın beslenme tarzını bilmiyorum. Geçen gün jüt halıyı 3 farklı temizleme aşamasına tabi tuttuğu bir videosunu gördüm. Hakkında ne düşünüyorsunuz sorunuzu görünce aklıma ilk gelen, kendisini gereksiz yorduğu; canına yazık.

Ben fenomenlere genel olarak gıcık olduğum için öyle olumlu düşünce geliştiremiyorum. Sağlık sorunu ve etik kaygıları yoksa gluten ve süt ürünlerini tamamen kesmek, abartılı temizlik halleri ne bileyim bana göre değil. Bu tür içerik üreticileri insanlara iyi gelmiyor bence ya. Çoğunluğu yetersiz hissettirdiğine eminim. Modern insan evi nasıl temizleyip değişik nasıl beslenirim diye kafayı yiyecek az kaldı.

Ben bişiler tavsiye edenlere inanmam. Reklamın yeni şekli artık telefonlarımızda. Aralıklı oruçda yaptım 6 ay. Sağlığım bozuldu doktor doktor gezdim ilaç kullanıyorum. Sorduğunuz kişiyi de bilmem ama genel olarak kimsenin dediğini yapmamayı acı bir şekilde öğrendim maalesef ki. Sağlık mı konu. Giderim doktora o ne diyorsa onu yaparım. Tanımadığım bilmediğim yüzünü dahi görmediğim insanların ne dediği umrumda olmaz.

Aralıklı Oruç yapması, ilk hücreyi beslemesi , süt ürünleri ve gluten tüketmemesi. Yani sizce beslenme stili (çok ince detayları bile düşünür) doğru mu?
Cem Özkök hastalıklarından dolayı doktor kontrolünde böyle bir beslenme düzeni, spor ve yaşam şekline başladı ve yaşadığı değişimi yaptıklarını paylaşarak geçimini sağlıyor. Şu anda iyileşmiş ama yine de doktor kontrolünde. Onun yaptıkları içtiği şeyler başkasına uygun olmayabilir, iyi gelmeyebilir. İçerik üretmek için ilk başlarda sağlıklı yaşam stili sonra buna ek temizlik videoları şimdi hayır hasenat işlerini paylaşıyor çünkü izlenme oranı yüksek.

Samimi olmadığını düşünüyorum. Yani Cem Özkök olduğu için izlenmiyor, izlenmek için rol yapıyor bana göre. Zaten blockladım ben onu zırt pırt keşfetme düşüyor diye fkfmf

Cem bey gluten konusunda çok haklı ben glutenli şeyler tükettiğimde korkunç bir şişlik oluyor karnımda hemde çok kötü mesela bulgur , buğday , yulaf , ekmek , makarna , pirinç daha nicesi yediğim zaman karnım çok kötü oluyor hemde şişiyor şiştiği gibi sindirim sistemim çalışmıyor gibi duruyor sanki. Sadece gluten değil karbonhidrat da.öyle size ne yarayıp yaramadığını yedikçe gözlemledikçe anlarsınız domates de bana aynı etkiyi veriyor mesela peynir süt nerdeyse bütün ürünler bana rahatıszlık veriyor süt çok nadir laktozsuz satın alıyorum oda sabahları bazen geç kalktığımda granola gibi şeyler yemek için aldım o sütü laktozsuz süt çok şişirmiyo karnımı

Back
X