- 31 Mart 2016
- 222
- 827
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemelen adamla röportaj yaparlarken bu cevabı vereceği bir soru sormuşlardır, kalkıp "sevgilim istediğiyle yatsın" diye açıklama yapmamıştır durup dururken.
Son Dakika da dikkat çekecek kısım burası diye kesip koymuştur.
Konuyla alakasız ama görmüşken sorayım :)
Yüzüğü buldun mu ?
Röportajı okuyabilirsiniz :)Böyle cevap alınabilecek hangi soru sorulur bir röportajda onu da merak ettim şimdi :)
Röportajı okuyabilirsiniz :)
Ben sizin için buldum:
Hayalleriniz yok muydu? ‘Bitik Cem Özer’ dediklerinde kırılıyor musunuz?
Yoktu, yeminle! Geçenlerde biri ‘Cem Bey sizi daha iyi yerlerde görmek isterdik’ dedi, düşündüm. Şoförüm, korumam olmadı, en top olduğum zamanda bile çantamı taşıtmadım. Ben milletin bana layık görmediği yerden çok memnunum.
Pahalı bir otomobil, ya da iyi bir ev?
Hayır. Ben, 2.5 milyon dolarlık arabasını oturduğu kafenin önüne çeken, sonra da sigarasını unutmuş bahanesiyle geri dönerek beğendiği kıza arabasını gösteren adamlardan olmak istemem.
Ali Ağaoğlu, kendisine parası ve otomobilleri için gelindiğini biliyor...
Ve rahatsız olmuyor. Ha, kadınlar o erkeklerle birlikte olurlar ama keyif almazlar. O adamların kadınları gider, başka bir erkekle ahbaplık yapar, ondan büyük zevk alır, benim için aldatma odur!
Anlamadım?
Sevdiğim kadının, birlikte olduğum sevgilimin canı bir başka beden çekmiş, gitmiş başka biriyle yatmış, benden genç, benden diri biriyle... Yapabilir... Bunu aldatma saymam ki!
Nasıl? Pardon?
Vallahi! Ama kadınım gider de dertlerini, sevincini, mutsuzluğunu başka bir adama anlatırsa işte o zaman beni aldatmış sayarım! O zaman benden hiç zevk almıyor, ilişki bitmiş demektir.
Bu da bir bakış açısı, saygı duymak lazım!
Tensel birliktelik çok doğal, insani bir şey. Mum yanar, müzik güzel gelir, seni hatırlar ya da sen onu hatırlarsın, deniz fış fış yapar, anlık olarak karşındakiyle bir şey yaşarsın. Aşırı insani! Pınar beni böyle kabul ediyor.
Benim kabul edebileceğim bir şey değil, ne kendi açımdan ne karşımdaki erkek açısından.Röportajın tamamını okuyunca konuyu daha net anladım, klasik erkek düşüncesini, birlikte olduğu kadını da içine katarak biraz daha geniş açıdan anlatmış.
Erkekler içinde aşk olmadan sadece ihtiyaçlarına yönelik beraberlikleri aldatmadan saymaz, o onlar için aldatma değil, ihtiyaca yönelik bir eylemdir, işin içine duygular girerse aldattım diyorlar, ilişki yaşadığın insana herşeyinizi rahatça anlatıp huzur buluyorsanız fiziksel ihtiyaçlardan çıkıp bağlanma, karşındakine aşık olma durumu yaşanıyor.
O yüzden erkekler aldattın beni dediğinizde aldatmadım ben erkeğim ihtiyaçlarım var savunmasını yaparlar, aldatmak biriyle aynı frekansı yakalayıp içinde hiç cinsellik olmasa da bağlanmak, vazgeçememektir onlar için.
Ama tabii bizim toplumda bir erkeğin birlikte olduğu kadın içinde o da anlık ilişkiler yaşayabilir demek kabul görmez asla, bu yöndeki farklı düşüncesiyle yapmış yapacağını yine Cem Özer.
Kimse kabullenemez bunu ama evet çok açık bir dille anlatmış erkek bakış açısını.Benim kabul edebileceğim bir şey değil, ne kendi açımdan ne karşımdaki erkek açısından.
Ama en azından ikiyüzlü davranıp "erkek yapar kadın yapamaz" dememiş.
Röportajı okuyabilirsiniz :)
Ben sizin için buldum:
Hayalleriniz yok muydu? ‘Bitik Cem Özer’ dediklerinde kırılıyor musunuz?
Yoktu, yeminle! Geçenlerde biri ‘Cem Bey sizi daha iyi yerlerde görmek isterdik’ dedi, düşündüm. Şoförüm, korumam olmadı, en top olduğum zamanda bile çantamı taşıtmadım. Ben milletin bana layık görmediği yerden çok memnunum.
Pahalı bir otomobil, ya da iyi bir ev?
Hayır. Ben, 2.5 milyon dolarlık arabasını oturduğu kafenin önüne çeken, sonra da sigarasını unutmuş bahanesiyle geri dönerek beğendiği kıza arabasını gösteren adamlardan olmak istemem.
Ali Ağaoğlu, kendisine parası ve otomobilleri için gelindiğini biliyor...
Ve rahatsız olmuyor. Ha, kadınlar o erkeklerle birlikte olurlar ama keyif almazlar. O adamların kadınları gider, başka bir erkekle ahbaplık yapar, ondan büyük zevk alır, benim için aldatma odur!
Anlamadım?
Sevdiğim kadının, birlikte olduğum sevgilimin canı bir başka beden çekmiş, gitmiş başka biriyle yatmış, benden genç, benden diri biriyle... Yapabilir... Bunu aldatma saymam ki!
Nasıl? Pardon?
Vallahi! Ama kadınım gider de dertlerini, sevincini, mutsuzluğunu başka bir adama anlatırsa işte o zaman beni aldatmış sayarım! O zaman benden hiç zevk almıyor, ilişki bitmiş demektir.
Bu da bir bakış açısı, saygı duymak lazım!
Tensel birliktelik çok doğal, insani bir şey. Mum yanar, müzik güzel gelir, seni hatırlar ya da sen onu hatırlarsın, deniz fış fış yapar, anlık olarak karşındakiyle bir şey yaşarsın. Aşırı insani! Pınar beni böyle kabul ediyor.