• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cem Adrian, O Ses Türkiye jürisine tepki gösterdi

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Cem Adrian, O Ses Türkiye jürisine tepki gösterdi
fft107_mf6983418.Jpeg

http://www.radikal.com.tr/hayat/cem-adrian-o-ses-turkiye-jurisine-tepki-gosterdi-1504114

'Yaptığınızın hesabını ödemenizi diliyorum' diyen Adrian, tepkisini Twitter'da dile getirdi. Cem Adrian şunları yazdı:

"Müziğe aşık ruhlara umut ve ışık sunuyorsunuz. Sonra o güzel insanlar ışığa uçan kelebekler gibi sizden medet umuyorlar. Siz onları sadece "yarıştırıp, karşı karşıya getirip, kırıp, döküp, tüm sevdikleri önünde kaybettirip, incitip bununla para kazanıyorsunuz. Hiçbirinin hayalleri, umutları, geçmişleri ve gelecekleri umrunuzda değil. O koltuklarda utanmazca oturup bunu yapıyorsunuz. Şu fani dünyada insanların umutlarını sömürüp, gözyaşlarıyla beslediğiniz reytinglerden kazandığınız her maddi şeyin hesabını ödemenizi diliyorum. Bu dünyada. "

201602021704_56b0aa8c67b0a9645830262d.jpg

Yarışmalar hakkında dogru şeyler yazmış olsa da Cem Adrian'ı sevmem, o da şarkı söylemesin bence.

Hadi yaşları büyük olanlar neysede 16 yaşındaki bir kızın finallere kadar kalmasını tuhaf karşıladım.Okulu yok mu bu kızın?Derslerine kafa verebiliyor mu?Şöhreti kaldırabilecek mi?Tamam güzel söylüyorda her şeyin bir zamanı var.

Geçen yıldı sanırım, hatta bu yarışmaydı herhalde. Bizim buradan biri yarışmış. Baya ilerlemiş herhalde. Bir mekanda yılbaşı programında bu kişi sahne aldı. Şurada onurumuz gururumuz şu sahne alacak diye reklamlar. O yılbaşı o yer dolu olarak geçti. Bu yıl yemedi aynı reklam çabaları, talep yerlerde. Yarışan kişiye de kızamıyorum, hayallerinin peşinde sonuçta, o hayal kırıklığı kimbilir nasıl birşey onun için, bunalımda diye bahsediliyor şuan.
Bu yarışmaların birincileri kim bilmiyorum. Şimdiye kadar birinci birini hiçbir mevkide göremedim.

Sözleşmenin içeriğinden haber olan her insanın vereceği tepkiyi vermiş.
Umut tacirliğinin başka adıdır bu yetenek yarışmaları.

Geçen yıldı sanırım, hatta bu yarışmaydı herhalde. Bizim buradan biri yarışmış. Baya ilerlemiş herhalde. Bir mekanda yılbaşı programında bu kişi sahne aldı. Şurada onurumuz gururumuz şu sahne alacak diye reklamlar. O yılbaşı o yer dolu olarak geçti. Bu yıl yemedi aynı reklam çabaları, talep yerlerde. Yarışan kişiye de kızamıyorum, hayallerinin peşinde sonuçta, o hayal kırıklığı kimbilir nasıl birşey onun için, bunalımda diye bahsediliyor şuan.
Bu yarışmaların birincileri kim bilmiyorum. Şimdiye kadar birinci birini hiçbir mevkide göremedim.

İzmit'te mi bahsettiniz yer?

Cem Adrian hakli ama oraya çıkanlar da koca koca insanlar. Kullandirmasinlar kendilerini.

Cem Adrian'in karni agrimis :)
Tum dunyada bu boyledir.Celebrity'lerin cogu yarismalardan cikmistir.Bu ulkemizde de boyle.Neyin sorgulamasi ki bu?
Alnina silah dayayip bu yarismaya sokulmuyor bu insanlar.Yuzbinlerce kisinjn arasindan siyriliyorlar..
Napsin tv'ler amne hizmeti yapip "herkes 15 dk'ligina unlu olacak"deyip tvlere mi cikarsin herkesi.Bunun illa bir eleminasyonu olacak.
Juriye de giydirmis te,su anda tv'de sov olarak izlenebilecek seviyenin yerlerde olmadigi nadir eglence programlarindan birisi o ses.Adrian'in ziyadesiyle karni agrimis hem de.

Doğru söylemiş de bu tarz ilk yarışma mı Allah aşkına?
Kaç kişi var piyasada şimdi?
Yarışmacılar da akıllı olsunlar düşmesinler bu tuzaklara.

Adam haklı.Bir sürü insan ne umutlarla gidiyor oralara.Acun'un oylamalara da pek inanmıyorum zaten.Daha yetenekli ,daha güzel sesli kişiler finale bile kalamıyor.
Acun biraz para odaklı olduğu için gerçek yetenek aramıyor.

Back