aleti kullanmak için krem yağ gibi birşey sürmek gerekiyomuş bende 15 günde selülitlere kesin çözüm konumda olan biberiye susam badem yağı karışımını sürüp yapıcam umutluyum kızlar yarın gelecek aletzemuszemus
netten baktim sahtelerinin cekme gucu azmis..ne kadar dogru bilmiyorum
hayatım, benim ki çok güzel vakumluyo. hatta ikinci kademeye getiremiyorum korkudan makine beni topyekün içine çekicek diye..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana gercekten kuvvetli o yüzden birinci kademede kullanıyorum. daha yeni aldım ama epey toparlayacak bence. inşallah göbege de faydası olur.. :kedi:
tavsiye ederim yani.. :lepi: kısın daha rahat kullanılır şimdi bu sıcakta yağlar sürmek filan zor oluyor.. ohaoldumsmile
ama bende aldığım fiyatın neredeyse yarısına satıldıgını gördüm sonradan moralim bozulmustu.. aynı markaydı.. demek sahtelerini de yapıvermişler hemen çakallar.. Çok üzgünüm çoook
bende dun gordum..fiyati 150 liraydi baktim aynisi tr cok cok ucuz..olumsuz yorumda daha fazlaydi emin olamadim..gamyoncuiremsu sizde ise yaramasina sevindimmmmhihoyyytcok para vermisin ama demek ki gercegini almissinnnyerimseniben
uzza cok tesekkur ederim..bende aldigim kremleri hesaplarsam o aletten daha fazlaa tutuyor:ecrin_bebek:hemde 2 haftada bitiyor.tr de alet cok daha ucuz artik gidince arastiririm..
ben de aldım bakalım. eksik kalmıyım.. alkisalkisalkis
gayet güçlü vakumluyor. hatta ben korktum en son dereceye getiremiyorum, orta derecede kullanıyorum. sonuçları yazarım. zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?