Çelik tencere niye yanar ??

Posedion25

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2016
479
557
18
33
9 aylık evliyim. Şu ev işlerini bi düzene sokamadım. Özellikle mutfak.
Çelik tencerelerim Taç marka. Gani güzel de birşey sayılır.
Bende mi sıkıntı var hep yanıyor.
Mesela içinde yemek var diyelim yemeğin suyu yemeğin seviyesinin üzerine kenara bulaşmış ise hep yanıyor bu. Ve ben çok sinir oluyorum artık. Suya bastırıyorum çıkmıyor kolayca illaki bulaşık teli ile saatlerce sürmek gerektiriyor.
Ne yapmam lazım valla atıp tüm tencerelerim teflon falan alasım var.
Granit mi? Her neyse işte....

Altını çok mu açıyosun acaba

Amway çelik temizleyici var fena sayılmaz onunla temizleyebilirsniz ama kokusu fena. Maalesef yemek tencerenin dışına bulaşinca bizim de yanıyor. Bence herkeste yaniyordur kaliteden kaynaklı degildir diye düsünüyorum taç iyi de bir marka çünkü. Teflon tencerenin eski popülerligi yok artik granit daha kullanişlı ve sağlıklı.

markasıyla ne alakası var yanmasının yahu
ocağın ayarını sonuna kadar getirirsen tabi yanar , kısık ateşte pişir daha lezzetli olur hemde yanmaz

ilk önce sütle kaynatmadiniz mi??
sütle kaynatilir sora telle temizlenir orasi.. bi daha yanmiyo..
biz bütün tencereleri bunu yaptık eşimle çok şükür sorun olmadi
granit daha iyi.

Karistirirken muhtemelen cok sicratiyorsunuz yanlarina altini da cok acinca yaniyordur.
Tencerenin fitratinda yanmak vardir garipsemeyin cok :)
Bildiğimiz camasir deterjani var ya onu alin bulasik sungerine birazcik sürtun cikar.
Yada marc mutfak spreyi isinizi daha da hizlandirir.

Benimde taç çelik tencere setim :) benimki de yanıyor kenarları az açmakta fayda var ocagı.

Granit bende düşünüyorum,aslında cifle arada içini temizliyorum.

Ama pek doğru degil gibi geliyor bana :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…