• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler çelik maşa :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mnik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mnik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
110
16
48
kızlar çelik maşaya ihtiyacım var. normal maşalar saçımı yapamıyor yani istediğim şekilde olmuyor malesf birsürü maşa aldım hiç biri çelik maşa kadar iyi dalga vermiyor saçıma.çelik maşayı da bir arkadaşımda kullanmıştım onun maşası taaa anneannesinnmiş.s onun için nerden alıcağımı bilmiyorm.aranızda izmirden yada internetten getirteceğim bir çelik maşa için fikir verecek varmı :(:(

çelik maşa da çok daha kolay yakıyor saçı, dikkat et...

internette var hep, bulabilirsin

Celik masa hic tavsiye etmiyorum
Saclari acayip kiriyor yakiyor
Ama cok istiyorsan
Sac koruma spreyi alip
Onu sacina siktiktan sonra uygulamani tavsiye ederim.
Bu tur urunleri satan magazalarda bulabilirsin kolaylikla.
İzmirde ise karamürsel magazalarinda mevcut; saat kulesinin oradaki..

çelik maşa da çok daha kolay yakıyor saçı, dikkat et...

internette var hep, bulabilirsin

evet çok çabuk ısınıyor ama saçım çok kuru ve değişik şekiilii başka bişey düzeltmiyo nerde var acaba söyleyebilirmisinz araştırdım bulamadım :S

Celik masa hic tavsiye etmiyorum
Saclari acayip kiriyor yakiyor
Ama cok istiyorsan
Sac koruma spreyi alip
Onu sacina siktiktan sonra uygulamani tavsiye ederim.
Bu tur urunleri satan magazalarda bulabilirsin kolaylikla.
İzmirde ise karamürsel magazalarinda mevcut; saat kulesinin oradaki..

teşekkür ederim ya ben koruma spreyi aldım ama memnun değilim sanki yapışık yapışık yapıyor siz hangisini kullanıyorsunuz acaba yani hangi öarka

Ben saça maşa yapma fikrini tavsiye etmiyorum.

ya sizin yapmanız gerekmiyodur saçınız düzdür yada kolay şekil alıyodur ama malesef benimki öyle değil şekil vermeden dışarı çıkamıyorm..

hepsiburada'da var şimdi link veremiyorum. mesela hiç duymadım ama visionic diye bi markanın varmış.

krom kaplama diyor, seramik değil yani, ama bunlar çok yakıyor.

sen şimdiye kadar hangilerini kullandın da memnun kalmadın?

hepsiburada'da var şimdi link veremiyorum. mesela hiç duymadım ama visionic diye bi markanın varmış.

rowenta kullandım arçelik vardı galıba yüzne bakmadığım(tam adını hatırlıyamıyorum ) bide philips :S arçelik olan fönlüydü yani sarıp sıcaklık veriyodu diğer ikisi seramik :S

canım ben visionice baktım çelik amafiyatı biraz ucuz geldi yani çok ısınması lazım bnm için bayaa çok :S o 200 dereceye kadar falan ısınıyor mu

Back