• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çelik kapı

emosmos

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
846
1
118
İstanbul
konuyu alakasız bir yere açmış olabilirim ama en çok bu konuya bakıldığı için buraya yazmak istedim..

evimize çelik kapı taktıracağız ama nereden, nasıl, hani markayı alıcaz bilmiyorum..internette biraz baktım ama markaları bilmediğim için pek birşey netleşmedi kafamda..fiyat olarak 700-900 arası birşey bakıyorum..
size sormak istediklerim: hangi marka daha iyidir? alırken nelere dikkat etmem gerekiyor? bir de mutlaka ölçüm yaptırmalı mıyım?

Son düzenleme:
cnm marka konusunda bi fikrim yok ama mutlaka ölçüm yaptır ve kendin git gör ne takacaklarını farklı renk istesen onlarda tamam bu model olcak deseler bile o renk gör yani sonradan çok farkediyo

marka olarak bende bilmiyorum ama mutlaka gidip kendin görmelisin ...birde ben çelik kapıma alarm taktırdım şimdi güvenle oturuyorum..250-300 lira gibi bir ücreti vardı alarmın ama kesinlikle tavsiye ederim

Biz daha yeni aldık kale marka 2.800 TL den nakit alınınca 2.000 TL ye inildi 1.000 tl de kapının parmak izi ile açılma özelliği var onuın için istediler ama henüz gerek duymadık.
ben kale den cok memnuum kısaca istersen araştırabilirsin.700 tl ye birkaç model görmüştüm. Bir de FORMET çelik kapıya bak oradada çok model var birsürüde şubeleri var.
Dediğim gibi nakit ödersen pazarlık yap mutlaka bayağı inebiliyorlar.

perimsin kaleye baktım çok pahalı bize göre.. ev bizim değil o yüzden çok pahalı birşey almak istemiyoruz..formeti görmemiştim bakacağım teşekkürler

Alırken şunlara dikkat edin.

-Satın alacağınız çelik kapı markasında EN 1627 AB hırsızlığa karşı dayanıklılık sertifikası ve sertifika sınıflarını sorgulayın.

- Çelik kapı aldığınız şirketin, satış sonrası tam ve sorunsuz destek verdiğinden emin olun.

-Kapı ile kasa arasındaki boşluk 4-5 mm.'den fazla olmamalıdır.

-Alacağınız çelik kapının kapanma kalitesi, kapının gerçek kalitesini gösterir. Yıllarca kullanacağınız çelik kapınız, parmağınızın ucuyla bile itseniz kolayca ve sessizce kapanmalıdır.

-Çelik kapınızda çift contalama sistemi arayın. Bu sisteme sahip çelik kapılar sadece hırsızları değil; ses, sıcak, soğuk, toz ve haşeratları da içeri sokmaz. Size gerçekten mükemmel bir yalıtım sunarak rahatınızı sağlar.

-İşte en önemli özellik bu zannımca...

Çelik kapı beton dolgu ile monte edilmelidir. Beton dolgunun maliyeti poliüretan dolguya göre pahalıdır ve montajı zordur, ancak sunduğu güvenlik üst seviyededir.
Betonla çelik kapı bütünleşir, böylece çelik kapı kasasının esnemesi engellenmiş olur.
Satın alacağınız firmadan bu esneme ile ilgili sizi tatmin edecek bilgi isteyin.

Back
X