- 18 Mart 2011
- 8.169
- 24.227
- 548
- Konu Sahibi Red Phoenix
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun.. da, çelik alyans filan takılması bana saçma geliyor, tabi bu benim kanaatim nasıl istiyorsa herkes öyle yapar.. altının ve ipek kumaşın erkeğe haram olması;kadına yakıştırılmasından (süs olarak görülmesinden) geliyor ve ticari anlamları da var (uzunca yazmak istemiyorum). sonuçta söz, nişan yada evlilik için alyans takıyoruz eşlerimiz de aynı şekilde.. erkeğin süs olsun diye taktığı altın haramdır. ayrıca demir, bakır ve tunç yüzükler de haram grubuna giriyor madem altın haramsa hiç takmayın..
Bizde bu aralar çelik alyans bakıyoruz ...eşimin alyansı kayboldu yeniliycez fiyat olarakta uygun..
ama hep çok kalınnn modelleri var biz rahat edemeyeceğimizi düşündük.siz nasıl memnunmusunuz
Evet altın erkeğe haramdır doğru yapmışsınız düşünmüşsünüz.Çelik alyans bana o kadar kötü gelmedi görünüş itibariyle.İkinizin de içine sindiyse güzel yani.Mutluluklar dilerim ayrıca
İçinize nasıl sindiyse öyle olsun Gayet şık görünüyor. Yalnız ben çelik yüzüğünde takılmasının hoş olmadığını biliyorum. Efendimiz, yalnızca gümüş yüzük takın demiş (hatta şu kadar gramı geçmesin demiş). Sakın dini içerik olarak algılanmasın, bildiğimi söyledim. Bende nişanlımın altın takmasını çok isterdim, hemde sapsarı klasik alyanslardan. Ama böylesini daha uygun gördük, onunki gümüş benimki altın Sizin de içinize nasıl sindiyse o şekilde takın
ben çok beğendim canım,güle güle de kullanın..benim altın nişanlımın da gümüş ama biz de çelik alıcaz evlendikten sonra..nişanlım elektronikle uğraştığı için gümüş iletken vs dedi..çelik daha sağlmal oluyo üstelik,yamulmuyo kararmıyo..
senin çelik takmana gerek yoktu ki sen altın alyansını tak eşin de seninkine benzer çelik taksın.gelinin altın alyansı olmaması garip geldi bana açıkçası.
Çelik alyans uzun bir süre kullandık, benimkinin kalınlığı 7 mm civarındaydı, sizinkisi gördüğüm kadarıyla daha bile kalın.
Çelik alyansın şöyle bir kötü tarafı var, altın ve gümüş gibi yumuşak olmadığı için, parmağı inceltmeye başlıyor. Benim sağ elimin yüzük parmağı bölgesel olarak inceldi. Özellikle hamilelikte parmaklarda ödem oluştuğu için çok dikkat etmeniz gerekiyor, eğer kilo alırsanız altın ya da gümüş gibi kesilerek çıkarma şansı yok. Parmağınızı sıkmaya başlarsa çıkarmak ve değiştirmek zorundasınız. Bu noktayı es geçmezseniz bir sorun yaşamazsınız =) Mutluluklar dilerim.
Bizde bu aralar çelik alyans bakıyoruz ...eşimin alyansı kayboldu yeniliycez fiyat olarakta uygun..
ama hep çok kalınnn modelleri var biz rahat edemeyeceğimizi düşündük.siz nasıl memnunmusunuz
merhaba atina da hangi kiliniğe gittiniz yazarmısınz lütfen rica etsem . teşekurler.[/QUTE]
bende atina da yaptığım için merak ettim .!!