• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çelik alyans kullananlar

zeyyal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
173
24
118
Arkadaşlar 1 ay sonra nişanım olucak inşallah ama nişanlım altın yüzük takmayacak gümüşte almak istemiyorum çelik yüzük kullananlar varmı aranızda? model önerebilcekler?:71:

ben daha önce almıstım.....çok guzel duruyor.fıyatı da cok cok uygun ...

Arkadaşlar 1 ay sonra nişanım olucak inşallah ama nişanlım altın yüzük takmayacak gümüşte almak istemiyorum çelik yüzük kullananlar varmı aranızda? model önerebilcekler?:71:

Çelik hiç duymamıştım, güzel duruyorsa alınabilir ama gümüş bile aylar sonra soluklaşıyor, demir gibi görünüyor ki benim hiç istemediğim bi durum.
Platin veya titan alınabilir hem altın değiller hem gümüş rengi :34:
İkna edebilirsen bunlarda bir çift takın hem farklı yüzük almamış olursunuz :79:

yorumlarınız için teşekkürler. 'TAMAMI ÇELİK OLAN ALYANSIMIZ RENK ATMA VE SOLMALARA KARŞI GARANTİLİDİR...' die yazmışlar yüzüklerin altına ama bılemıyorum :) cornella kullandın ve memlunsan bende düşüneyim. birkaç örneğini atıyorum yardımcı olursanız sevınırım:) çok güzel duruyorlar..

$image_resize.png $2.png $3.png $4.png $6.png

Platin veya titan alınabilir hem altın değiller hem gümüş rengi

carmenta87 bulabilirsen birkaç model atabilirmisin ben bulamadımda. çok teşekkürler ;)

benim eve hırsız girdikten sonra aylarca alyanssız dolaştım ve şimdi eşim çelik almış çok da güzel çok memnunum hiç bişi olmadı benden sonra gelinimiz ve kardeşim de çeliğe değiştirdi....

benim eve hırsız girdikten sonra aylarca alyanssız dolaştım ve şimdi eşim çelik almış çok da güzel çok memnunum hiç bişi olmadı benden sonra gelinimiz ve kardeşim de çeliğe değiştirdi....

:66: sevindim bunu duyduğuma. teşekkür ederim.

Platin veya titan alınabilir hem altın değiller hem gümüş rengi

carmenta87 bulabilirsen birkaç model atabilirmisin ben bulamadımda. çok teşekkürler ;)

Canım aşağıdakileri buldum ilk etapta sana seçenek olsun diye. Renkleri daha bi koyumsu olanlar titanyum. Platin pahalıdır yalnız ama bozulma olarak çok iyi garantisi var diyorlar.

Sarılı olan modeller ise altın-platin karışımı sana tavsiyem nişanlın altınlı takmayacaksa aynı modelin altınsız olanını yaptırır sende altınlı olanını takarsın tabi altın takmak çok istiyorsan böyle bir takım yapabilirsiniz :61:

Diğer bi seçenek de aklıma geldi bi arkadaşım eşiyle şık bi alyans çifti almışlar onları düğünlerde gezmelerde vs takıyolarmış, platin veya altın galiba. Bi de günlük takıyolarmış günlük taktıkları da gümüşmüş hem böylece yeni ve güzel görünmesini istedğin şık olan yüzüklerin eskimemiş oluyo :66:

$platin1.JPG $karisik1.JPG $untitled.JPG $titan4.JPG $titan3.JPG $titan2.JPG $titan1.JPG $platin11.JPG $platin10.JPG $platin7.JPG $platin6.JPG $platin4.JPG $platin3.JPG $platin2.JPG $platin8.JPG $karisik2.JPG

yorumlarınız için teşekkürler. 'TAMAMI ÇELİK OLAN ALYANSIMIZ RENK ATMA VE SOLMALARA KARŞI GARANTİLİDİR...' die yazmışlar yüzüklerin altına ama bılemıyorum :) cornella kullandın ve memlunsan bende düşüneyim. birkaç örneğini atıyorum yardımcı olursanız sevınırım:) çok güzel duruyorlar..

Eki Görüntüle 270273 Eki Görüntüle 270274 Eki Görüntüle 270275 Eki Görüntüle 270276 Eki Görüntüle 270277

benım ki 2. sıradakıne benzıyordu.şuan hangi denizde yüzüyor bılemıcem:97::97:

carmenta87 canım çookkk teşekkür ederim bütün yorumları değerlendiricem ;) teşekkürler

benimki de çelik canım ve pırıl pırıl altından çok daha kullanışı uzun tavsiye ederim
$181120112039.jpg :nazar:

canım bende eşime almıştım altın takmak ıstemıyordu
o yuzden çelık almıştık
beş sendır kullanıyor hiç bır sey olmadı o zamanlar yenı çıkmışlardı bu kadar çok fazla çeşit yoktu
şimdi çok güzel modeller var

Kesinlikle çelik alyansı tavsiye ediyorum
Çok fazla modelleride var rahatlılkla evlilik alyansı olarak kullanılabilir
Günlük onu takıyorum özel günlerde altın alyansımı
Böylece oda çok fazla çizilmiyor
Buarada çelik gümüş gibi kararmıyor gıcır gıcır

bende alyansım için karasız kalanlardanım. ben altın istiyordum ama sevgilime altın alamayacağımız için gümüş yaptırmayı düşünüyordum. ama çelik alyans fikri de hiçde fena gelmedi

kızlar bu çelik alyansı nerden bulabilirim ve maliyeti ne kadardır acaba ? :26:

limango markafoni gibi sitelere geliyor hatta bugün markafoni de welch in kampanyası var çoğu 25 tl ye düşmüş tavsiye ederim bir bak istersen

yüzükler harika , bende hediye çelik kolye var,çk kaliteli ve saplam ama taşlı tercşh etmeyşn derim.

Back