Celestone ciğer geliştirici iğne kilonuzu nasıl etkiledi

dnaib

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2010
789
93
Kızlar bu iğne kortizonmuş. Yaptıranların kilosunda nasıl bi değişiklik oldu ya da nasıl bi yol izlediniz kilo kontrolü için yardımcı olurmusunuz? Gereksiz yere ilaçla kilo almak koyuyor bana açıkcası yesemde alsam gam yemicem

devamlı kullanmıyorsun ki. bir sefer yapılıyor kimi zaman bir sefer daha tekrarlanıyor.o kadar ile kilo aldırmaz o ilaçlar canım başka bir sebepten alıyorsundur

bi kere gereksiz yere degilde bebeginin sagligi icin.hem bi seferdde ne kilo almasi .

Bu igne her gebeye yapiliyo mu peki? Ve kacibci haftada?

devamlı kullanmıyorsun ki. bir sefer yapılıyor kimi zaman bir sefer daha tekrarlanıyor.o kadar ile kilo aldırmaz o ilaçlar canım başka bir sebepten alıyorsundur
Yok zaten daha yeni yapıldı iki kere vuruldu başka vurulmıcak. Kortizon kullanan yani daha uzun süreler kortizon kullanan insanlarla karşılaşmıştım ve çok kilo almışlardı. O yüzden çok korkuyorum. 15 günlük tedaviyle 30 kilo alan birini tanıyorum

bi kere gereksiz yere degilde bebeginin sagligi icin.hem bi seferdde ne kilo almasi .
Tabiki bebeğimin sağlığı iöin o iğne. Ben iğne yüzünden kilo almaktan korkuyorum. Iki kere vuruldu. Iki gündür doğru düzgün bişey yemedim korkudan. 15 günlük tedaviyle 30 kilo alan birini tanıdım çok tedirginim

Yok yok erken doğum tehlikem var. İlaçlarla durduruldu. Bebeğin ciğerlerini geliştirmek amaçlı vuruldu bu iğne. Olası bir erken doğum için
Anladim cnm. Bebegin cigerleri 34. Haftanin sonunda tamamlaniyomus, doktorum demisti.. Peki bu erken dogum olucagi yani risk, nerden anlasiliyo?

Yok yok erken doğum tehlikem var. İlaçlarla durduruldu. Bebeğin ciğerlerini geliştirmek amaçlı vuruldu bu iğne. Olası bir erken doğum için

Merhaba geçmiş olsun benimde erken doğum riskim var rahimde açılma başladı 30+4 haftalık ikiz gebeyim. Doktor banada ikişerden 3 doz verdi. Ikisini dün ikisini bugün diğer ikisinide bir hafta sonra yaptıracam. Kilo almak olsun tek sorun bebislerim sağlıklı dogsunda.sen kac haftalık gebesin canım. Bide bu ignenin sanırım uzun süreli etkisi yokmuş doğru mu acaba bilgisi olan var mı

Arkadaşım bende pazartesi gecesi acile gittim rahimde yumuşama var dediler yatisim yapıldı banada iğneden yapıldı bebeğim için erken doğum riskim olduğu için iğneler serumlar ilaçlar verdiler hepsi oğlumun iyiliği için ilaçta kullanıyorum şimdi ama gereksiz değil bebeğim için sağlıkla vaktinde doğsun diye inşallah kilolar verilir dert etme sağlıkla vaktinde alırsın inşallah bebeğini kucağına

Erken doğum tehlikesinin olduğunu nerden anliyolar, çocuğun duruş pozisyonundan mi, yoksa başka bisey mi

Merhaba bana da doktorum 6 tane verdi bir gün arayla vurulucam günde 2 tane ilk defa gördüm çok endişeliyim çnk herkes en fazla 4 tane vurulmuş aize yan etki falan yaptı mı

kendi ağzınla söylüyosun uzun süre kullananlar. 15 gün kullanmıcaksın ki. bende vuruldum 12 saat arayla 2 doz vuruyolar genelde tamam bitti bu kadar. bence kilo yapması söz konusu değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…