• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

celenin cemresi geldiiii

destina4

minik bamyam büyüyor
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
2.094
5
116
Diğer
kızlar:teytey:cemremiz doğmuş çok şükür 2.800 gr epidural sezeryanla..ay ağlıyorum valla çok duygulandım sesi çok iyi geliyodu..yavaş yavaşağrılarım başladı diyoo..geçer dedim çok heyecanlıydıı..bembeyaz bi kızım oldu diyo ona hiç benzemiyomuşş..şimdilik bu kadar hihoyyyt:ecrin_bebek:

haydi gözü aydınnnnnnnnnnnnnnnnn allah analı babalı büyütsün
darısı bizlere olsunnnnnnnnnnnn
rabbim bebişlerimizin hep iyi gününü göstersin

rabbim analı babalı büyütsün darısı hepimize inşllah

ben bugun cok ağlıyorum zaten..
iyice duygusala bağladımm..senağlama
iyiki doğdu cemremız hadi gozumuz aydın hepımızın.sağlıkla buyutsun evladını inş..:nazar:

Ekim bebekleri geliyor sırayla, Allah hepimize göstersin o mutlu anları, Analı babalı büyütsün, sende hoşgeldin Cemre bebek...

Allah analı babalı büyütsün.:nazar:.celenciğimin kurtulmasına sevindim..darısı diğer tüm ekim annelerinin başına

ayyyy yaaaa tüylerim diken diken oldu.celenim canım yaaa rabbim çektiklerimizin mükafatlarını kızlarımızı meleklerimizi gönderdii.rabbim analı babalı büyütsünnnn

ohhh maşallah bebişini aldı kucağına bir ekim annesi daha bitirdi işini topu bize atan atana bakalım sıra bizlerede gelecek inşallah.sağlıkla ve mutlulukla büyüt bebeğini arkadaşım:)

:nazar:hayırlı ve ömürlü bir evlat olur inşallah Allah analı babalı büyüütsün :ecrin_bebek:a.s.

:teytey: :teytey: :teytey:
hoşgeldin Cemre bebek.. celencim güle güle büyüt bebeğini.. :nazar: :nazar: :nazar:

ben de istiyom artık bizim meleklerimiz de gelsin yaaa herkes doğuruyor ne güzellll senağlama

allah analı babalı büyütsü inşallah.darısı diğer ekim annelerinin başına inşallah..dayanın kıslar az kaldı..bebişlerinize kavuşacaksınız allahn izniyle inşallah..

ne güzel yaa ne zaman girsem siteye en az iki kişi bebişini alıyo kucağına.allah analı babalı büyütsün.sağlıklı uzun ömür nasip etsin.inşallah bizde yakın zamanda tadarız bu duyguyu...

Back