Okumak yada cvp vermek zorunda değilsin !!,tabiki emlak sitelerine ev için bakıyorum ,emlak siteleri muhit hakkında bilgi vermiyor ,iyi bir muhit olması benim için bir sorun çevreyi bilmiyorum ve tanidikta yok o sebeple bu derdimi buraya açtım ,bana akıl vermene gerek yok ..rahatsızsan şikayet eder geçersin çok bilmiş hanımefendi!!Bunun için emlak sitelerine baksanız daha iyi olmaz mı?
Kadınlar Kulübü ve özellike BDV ne alaka?
Teşekkür ederim bilgi icinOralar çok güzel .Ama kiralar cok pahalı..
Çekmeköy'ün ulaşımının en kolay olduğu bolgesidir. Nüfusu yoğundur ve kozmopolittir.Çekmeköy'ün kavşak noktası olduğu için asla bir mahrumiyet bölgesi değildir. Genel olarak binalar ve siteler yenidir.Peki madenler ,çamlık civarı iyi muhitlermidir ? Tavsiye edermisiniz?
BDV başlığı altında böyle bir konu görmek istemiyorum haklı olarak.Okumak yada cvp vermek zorunda değilsin !!,tabiki emlak sitelerine ev için bakıyorum ,emlak siteleri muhit hakkında bilgi vermiyor ,iyi bir muhit olması benim için bir sorun çevreyi bilmiyorum ve tanidikta yok o sebeple bu derdimi buraya açtım ,bana akıl vermene gerek yok ..rahatsızsan şikayet eder geçersin çok bilmiş hanımefendi!!
Teşekkür ederimÇekmeköy'ün ulaşımının en kolay olduğu bolgesidir. Nüfusu yoğundur ve kozmopolittir.Çekmeköy'ün kavşak noktası olduğu için asla bir mahrumiyet bölgesi değildir. Genel olarak binalar ve siteler yenidir.
Eyvallah yüreğine sağlık..BDV başlığı altında böyle bir konu görmek istemiyorum haklı olarak.
Bunun için bir sürü site + Kk'da topik var.
Yorum yapmadan önce kib'ledim zaten az bilmiş hanımefendi
Merhabalar.(lutfen mune konumu taşima acil önli ).Çekmeköy metro yani kiralık daire arıyoruz iş sebebiyle acil tasinmamiz lazım ,çevreyi hiç bilmiyorum. hangi muhitleri önerirsiniz lütfen yardımcı olun ..ulaşım çok önemli ,metro ve otobüs durakları ve iyi bir muhit olması , yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler..
Aidat ne kadar? Tutuldu mu?:)Ben madenlerde oturuyorum.Metro durağına 100 metre. Bizim sitede suan kiralık daire var.Yanılmıyorsam 1300-1400 bişeydi kirası.Bir tane daha vardı onu geçen hafta 1400 e verdiler.Sitemiz güzeldir, bir sorun yaşamadık.
Aidat 130 oldu. 2 kiralık vardı bi tanesi tutuldu diğerini göremedim ( benim cepheden orası görünmüyor ) ama bugun farkettim çaprazımdaki binadan bir daire boşalmış ( ama henüz kiralık yapıştırılmamış sanırım bugun boşaldı ) Düşünüyorsanız özelden yazışalım ben yarın konuşayım site yöneticisi ile.Aidat ne kadar? Tutuldu mu?:)
Toplam tutarı yüksek oluyormuş, tüh. Teşekkür ederim bilgi için :)Aidat 130 oldu. 2 kiralık vardı bi tanesi tutuldu diğerini göremedim ( benim cepheden orası görünmüyor ) ama bugun farkettim çaprazımdaki binadan bir daire boşalmış ( ama henüz kiralık yapıştırılmamış sanırım bugun boşaldı ) Düşünüyorsanız özelden yazışalım ben yarın konuşayım site yöneticisi ile.
Rica ederim :)Toplam tutarı yüksek oluyormuş, tüh. Teşekkür ederim bilgi için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?