ÇEKMEKÖY METRO YANI KİRALİK DAİRE

SUNAY_12

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
166
142
18
47
Merhabalar.(lutfen mune konumu taşima acil önli ).Çekmeköy metro yani kiralık daire arıyoruz iş sebebiyle acil tasinmamiz lazım ,çevreyi hiç bilmiyorum. hangi muhitleri önerirsiniz lütfen yardımcı olun ..ulaşım çok önemli ,metro ve otobüs durakları ve iyi bir muhit olması , yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler..

Metroya çok yakın olsun, ulasim çok önemli diyorsanız Madenler, Çamlık civarından ev tutmalısınız

Bunun için emlak sitelerine baksanız daha iyi olmaz mı?
Kadınlar Kulübü ve özellike BDV ne alaka?
Okumak yada cvp vermek zorunda değilsin !!,tabiki emlak sitelerine ev için bakıyorum ,emlak siteleri muhit hakkında bilgi vermiyor ,iyi bir muhit olması benim için bir sorun çevreyi bilmiyorum ve tanidikta yok o sebeple bu derdimi buraya açtım ,bana akıl vermene gerek yok ..rahatsızsan şikayet eder geçersin çok bilmiş hanımefendi!!

Peki madenler ,çamlık civarı iyi muhitlermidir ? Tavsiye edermisiniz?
Çekmeköy'ün ulaşımının en kolay olduğu bolgesidir. Nüfusu yoğundur ve kozmopolittir.Çekmeköy'ün kavşak noktası olduğu için asla bir mahrumiyet bölgesi değildir. Genel olarak binalar ve siteler yenidir.

BDV başlığı altında böyle bir konu görmek istemiyorum haklı olarak.
Bunun için bir sürü site + Kk'da topik var.
Yorum yapmadan önce kib'ledim zaten az bilmiş hanımefendi

Çekmeköy belediyesinin orada tutabilirsin. Kiralar uygun, ulaşım rahat, nezih bir yer. Çavuşbaşı caddesi tarafları gayet güzel..

Ben madenlerde oturuyorum.Metro durağına 100 metre. Bizim sitede suan kiralık daire var.Yanılmıyorsam 1300-1400 bişeydi kirası.Bir tane daha vardı onu geçen hafta 1400 e verdiler.Sitemiz güzeldir, bir sorun yaşamadık.

Çekmeköy’de oturuyorum Mimar Sinan mahallesi en nezih bölgesi. Hala bulamadıysanız bütçenize göre ev bulmanıza yardımcı olabilirim.

Aidat ne kadar? Tutuldu mu?:)

Aidat ne kadar? Tutuldu mu?:)
Aidat 130 oldu. 2 kiralık vardı bi tanesi tutuldu diğerini göremedim ( benim cepheden orası görünmüyor ) ama bugun farkettim çaprazımdaki binadan bir daire boşalmış ( ama henüz kiralık yapıştırılmamış sanırım bugun boşaldı ) Düşünüyorsanız özelden yazışalım ben yarın konuşayım site yöneticisi ile.

Toplam tutarı yüksek oluyormuş, tüh. Teşekkür ederim bilgi için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…