• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekişmeli dava açtım şimdiden tehditler başladı?desteğinize ihtiyacm var

Uyuyamazsiniz yorgun olamazsınız en acilinden kurtulun ileri geri konuşan bu kişiden bakın herif demedim kişi dedim şimdi dimdik güçlü olunki neyin ne olduğu çıksın ortaya suçlu degilsinizki üzülen olun iyi bir evlilik degildiki iyi bir baba degildiki bu dandik evliliğin bitişine kafanız govdenizden ayrılmış gibi olun.Biran önce mahkeme sonuçlanır inşallah o aradaki insanlara da güvenmeyin modunuzu dusurmelerine izin vermeyin seyir lazım millete ki kendi sıkıcı sorunlu evliliklerini sürdürmeyi o çaresizliği başarı sansınlar hayatda başka başarıları mi var 😂Kurtulun biran öncede kambursuz başlayın yeni hayatiniza yük olan şeyi biryerden sonra belimiz bükülüp sırtımızdan atmak istemek o kadar insanı birseyki.Tabiki yük olan cirkefleşecek kimse bindiği sırttan inmek istemez bunu bilerek güçlü kalın
Çok güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim ♥️♥️🙏🏼🙏🏼ama şimdiden başlamış tehdide

canim oncelikle cocugu sana vercekler.ne kotu kadinlara cocuklarini veriyor mahkeme bi bilsen.yani bunu dert etme geri adamin bos safsatalarini dinleme cocuguyla niye gorusmuyo diye zorlama .yani inat ugruna cocuguna zarar verebilir.en iyisi mahkemeden mahkemeye gor duy haber al.unut artik adami haberlesme sen
İletişim sıfır oda aramıyor bende

Beş kuruş vermem demiş
Esiniz memur değil mi memursa veremem diye birşey yok zaten maaşından otomatik olarak kesilir size yatar her ay ayrıca nafakaya her yıl Ocak ayında otamatikmen artması için Tüfe maddesinide koydurun.

Öyle şeyler demişti sesini bile duymak istemiyorum eve gelmesin bukadar yüzsüzmü diye ego o biçim çirkinleşmiş Yani anlayacaığnız dava kağıdı gittiğinde napacak bilemem pişman olmaz onun vicdanı yok çünkü adam çocuğunu umursamıyo
Pişman olsa ne olacak. Seni kışkırtma peşinde. Sakın eline delil olacak bir şey söyleme. Msj atma. Çekişmeli dava sağlam bir psikoloji istiyor. Allah kolaylık versin. Çocuğunu düşünmeyen adam işte söylenecek çok şey var. Tehdit vs ederse avukatına söylersin.

Pişman olsa ne olacak. Seni kışkırtma peşinde. Sakın eline delil olacak bir şey söyleme. Msj atma. Çekişmeli dava sağlam bir psikoloji istiyor. Allah kolaylık versin. Çocuğunu düşünmeyen adam işte söylenecek çok şey var. Tehdit vs ederse avukatına söylersin.
Yada bilerek böyle diyo ben sinirlenip ona yazayım diye

Back