Asla alamazlar diyen arkadaslar, sosyal hizmetlerden mi yoksa avukat mi cidden merak ettim.
Tamam burada baba cidden deccal gibi biri ama kanit yok.
Annede cocuklarina bir yuva verebilmis degil, koy evi deyince dort basi mamur duzenli bir ev dusunuyorsunuz sanirim ama ben hic sanmiyorum, gorevliler tabiki cocuklarin yasadigi fiziksel ortami degerlendirecekler, cocuklarin odasi yok 2 goz odada 4 yetiskin 5 cocuk yasiyor, kimsenin kendine ait odasi yok. Karsi tarafin evide, durumuda degerlendirilecektir elbette ama burada bahsi gecen bir koy evi.
Atiyorum, yasanilan koy neresi, okul var mi, hastane yakin mi, annenin calisabilecegi bir alan var mi bunlar degerlendirmede etkili olacaktir.
Dilerim kendinizi gorevlilere iyi anlatabilirsiniz ancak ben durumunuzu durustce söylemek gerekirse ic acici bulmadim, evet anne hayasiz bir hayat yasamiyorsa, yasakli madde alkol vb bagimliligi yoksa cogu zaman karar cocuklarin anne ile yasamasindan yana cikiyor ama unutmayin daha bu forumda gectigimiz yil, 6 aylik bir bebegin gay babasına uzun sureli gorus hakki tanindi belki velayet gitmedi ama aslinda duzgun bir hayat surmeyen birine emzikli cocuk uzun sureli kalmasi icin teslim edildi.
Sizin tez vakitte eger durumunuz var ise iyi bir avukat edinmeniz gerekiyor, yoksada baro ile gorusup avukat istemeniz lazim, baska turlu bu isi tek basiniza kotaramayabilirsiniz.
Dilerim evlatlariniz -eger hakliysaniz- sizinle kalirlar.