• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cekismeli bosanma mi anlasmali mi

frida_kahlo1

Mevzu, epeydir toparlanamamak.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
184
91
103
Merhaba arkadaslar
Daha once bir iki konu paylasmistim bosanma asamasindayim nickimden belki hatirlarsiniz davami cekismeli bosanma olarak actim cunku daha 1 seneyi doldurmamistik agustosdan itibaren 1 senemizi doldurmus durumdayiz ve anlasmali bosanmaya cevirme imkanim var karsi tarafa teklif etsem tazminat nafaka istemezsem kabul edebilir en azindan ben oyle dusunuyorum ama soyle bi durum var calismiyorum kardesim calismiyo annem calismiyo babam emekli konumu bilenler bilir babam ve cevremdeki insanlar esimden dolayi korku icerisinde onun icin en azindan 1 2 sene calismami istemiyo bosananlar belki iyi anlar geri baba evine dondukten sonra artik para istenmiyo hep yuk oluyorum dusuncesi oluyo insanda e benim evlilikten kalan taksitim var mesela rahatsizligimdan dolayi her ay duzenli almam gereken ilaclarim var ilkten avukatima nafaka tazminat istemiyorum yeterki bosanalim demistim bana hayatini nasil kurcaksin herseyi elinden aldi kendini gelistirmen gerek is kurman gerek vs diye bi konusma yapinca nafaka ve tazminat talebinde bulundum ama dun kimligime baktimda soyadini gormek istemiyorum tamamen hemen hayatimdan ciksin istiyorum sizce sabredip yoluma devam mi etmeliyim yoksa nafaka tazminat istemeden direk bitirmeyi mi teklf etmeliyim simdiden tesekkur ederim

Gerekirse 1 yıl daha sabredin ama nafakanızdan, tazminatınızdan vazgeçmeyin. Onun işini kolaylaştırıp sırıtarak gezmesine izin vermeyin.
Eğer bunları talep edebiliyorsanız hakkınızdır ve evliliginiz süresince olumsuz şeyler yaşamışsınızdır zaten.

Bir yandan kursa, egitime nereden başlamak istiyorsanız bir plan yapın ve geleceginiz için adım atın.
Kimliginizde hala evli yazması şu an istediginiz şeylere engel degil.

Hiçbir hakkınızdan vazgeçmeyin. Kağıt üzerindeki bilmem kaç harfli bir kelime sizi yıldırmasın.
1 sene daha fazla sürsün, ama sonunda haklarınızı almış olun ki bir nefes alabilin.
Size ve ailenize sabır diliyorum. Umarım su gibi akıp geçer zaman.

Merhaba arkadaslar
Daha once bir iki konu paylasmistim bosanma asamasindayim nickimden belki hatirlarsiniz davami cekismeli bosanma olarak actim cunku daha 1 seneyi doldurmamistik agustosdan itibaren 1 senemizi doldurmus durumdayiz ve anlasmali bosanmaya cevirme imkanim var karsi tarafa teklif etsem tazminat nafaka istemezsem kabul edebilir en azindan ben oyle dusunuyorum ama soyle bi durum var calismiyorum kardesim calismiyo annem calismiyo babam emekli konumu bilenler bilir babam ve cevremdeki insanlar esimden dolayi korku icerisinde onun icin en azindan 1 2 sene calismami istemiyo bosananlar belki iyi anlar geri baba evine dondukten sonra artik para istenmiyo hep yuk oluyorum dusuncesi oluyo insanda e benim evlilikten kalan taksitim var mesela rahatsizligimdan dolayi her ay duzenli almam gereken ilaclarim var ilkten avukatima nafaka tazminat istemiyorum yeterki bosanalim demistim bana hayatini nasil kurcaksin herseyi elinden aldi kendini gelistirmen gerek is kurman gerek vs diye bi konusma yapinca nafaka ve tazminat talebinde bulundum ama dun kimligime baktimda soyadini gormek istemiyorum tamamen hemen hayatimdan ciksin istiyorum sizce sabredip yoluma devam mi etmeliyim yoksa nafaka tazminat istemeden direk bitirmeyi mi teklf etmeliyim simdiden tesekkur ederim
Sabret ve çekilmeli davada devam et

Senin durumunda çekişmeli mantıklı
Aslinda oyle ama bir an once bitsin tamamen ciksin hayatimdan mantigindayim su anda yinede bir teklif sunmak istiyorum ama teklifimde nafaka ve tazminat olmck demicem belli bi ucret belirlicem ve bizden sizofren kelimesini kaldirmamizi istemisti onu kaldirmam tarzi soylemlerde bulunsam diye dusunuyorum belki ikna olur yada ters teper bilemicem

Kesinlikle hakkından vazgeçme. Gurur yapılacak bir konu değil.
Dogru diyosunuz bana taninan ne hak varsa almaliyim ama bazende hayatimdan tamamen ciksa kendime cevreme daha cok odaklanabilirim diye dusunuyorum ama simdi hala hayatimda sanki bosaninca tamamen unutcakmisim gibi geliyo sevgi anlaminda degil yapilanlar anlaminda her sabah gozumu acar acmaz yaptiklarini tekrarlayarak uyaniyorum biktim bu durumdan bosaninca kurtulcam gibi geliyo ondan aklima para onemli degil diye dusunceler geliyo

Merhaba arkadaslar
nafakanı al madem tek maaşla baban bakamayacak sende olunca

Zaten nianlanmıştı eski eşin , bundan sonra sana karışması çok düşük ihtimal bence .Nafakanı da , işine gir çalış , kurtuluyosun çok şükür .

Ya çok özür dilerim , ben yanlış anlamışım , kusura bakma .
Ama nafakasız ayrılma , sana çektirdiklerinin asla bedeli olamaz ama iyi kötü nafanı istemelisin ç kıskanç psikopat görsün gününü .
Esim nisanlanmadi kiz kardesi nisanlanmisti karistirdin :)

Dogru diyosunuz bana taninan ne hak varsa almaliyim ama bazende hayatimdan tamamen ciksa kendime cevreme daha cok odaklanabilirim diye dusunuyorum ama simdi hala hayatimda sanki bosaninca tamamen unutcakmisim gibi geliyo sevgi anlaminda degil yapilanlar anlaminda her sabah gozumu acar acmaz yaptiklarini tekrarlayarak uyaniyorum biktim bu durumdan bosaninca kurtulcam gibi geliyo ondan aklima para onemli degil diye dusunceler geliyo
Sonrasında çok pişman olursun. Sen hakkın olanı istiyorsun bir insana seviyorum deyip hayatına girdikten sonra da sevmiyorum deyip çekip gidemez. İnsanın duyguları oyuncak değil. Benim konularima bakabilirsin. Çok zor bir süreçten geçtim. Sana boşan demiyorum sen zaten bosanmakta kararlısın. O yüzden kanunen hakkın olanı al.

Onlar senin hakkın hepsini iste bütün haklarindan yararlan aileme yük oluyorum diye de düşünme

Aslinda oyle ama bir an once bitsin tamamen ciksin hayatimdan mantigindayim su anda yinede bir teklif sunmak istiyorum ama teklifimde nafaka ve tazminat olmck demicem belli bi ucret belirlicem ve bizden sizofren kelimesini kaldirmamizi istemisti onu kaldirmam tarzi soylemlerde bulunsam diye dusunuyorum belki ikna olur yada ters teper bilemicem
Anlaşmalı bosanin
Nafaka tazminat iste
Karşılığında " şizofren" kelimesini geri çek
Eger kabul etmezse aynı maddelerle ama o kelimeyi geri çekmeden çekişmeli bosanin

Anlaşmalı bosanin
Nafaka tazminat iste
Karşılığında " şizofren" kelimesini geri çek
Eger kabul etmezse aynı maddelerle ama o kelimeyi geri çekmeden çekişmeli bosanin
Bende oyle dusunuyorum tesekkur ederim biraz derinden gircem meslegi geregi psikologa giderse meslegi tehlikeye girer onun icin sizofren kelimesi e bide yaptiklari soyledikleri direk psikologa yollar savci diye dusunuyorum elimde tek kullanblcegim bu var bakalim

Tazminat isteyin tabi ki hakkınız o sizin. Siz zorluk çekerken adam rahatça gezemesin

Back
X