Farketmedim şekerimŞekerim evlendikten sonra mı tırlattı bu herif evlenmeden önce farketmedin mi
verdim evet. Dava günü evet dediğiniz tarihden sonrasına verilecekBugün adliyeye nasıl dilekçenizi verdiniz ? Adli tatilde değilmi aile mahkemeleri ? 1 eylülde açılacaktı sanki
Bildiğim kadarıyla 1 yıl dolana kadar da çekişmeli dava sürüyor ama kesin bilgi diyemem bilen arkadaşlar aydınlatsınFarketmedim şekerim
1 yıl dolmasa bile önce çekişmeli açıldığı için anlaşmalıya çevrilebiliyor diye biliyorum. Bir arastirin bunu. Tirlatmis bir adamda kendini 4 yıl nasıl saklamış onu anlamadım.Farketmedim şekerim
Evet ikimizde istiyoruz zaten. Teblıgat da gitmiş uyaptan baktım.Ona tebligat gidecek ama cevap vermesi için 7 eylüle kadar vakti olacak (adli tatil)
Cevap verdikten sonra o da size karşı dava açabilir.
Yani çekişmeli görünümlü anlaşmalı dava olabilirdi, karşılıklı konuşup çekişme konusunu beraber yazsaydınız.
Sizin onu suçlayan iddialarınıza cevap verecek.Evet ikimizde istiyoruz zaten. Teblıgat da gitmiş uyaptan baktım.
Şimdi o benim dilekçeme cevaben bi dilekçe verecek değil mi evet bende boşanmayı istiyorum diye doğru mu anladım
Hayır hayır oda istiyor çok şükür kiO da cevap verecek gerekirse sizi suçlayacak. Ülkemizde mahkemelerin sonuçlanma süresi malum ama o da istiyorsa daha hızlı sonuçlanır.
O zaman işiniz nispeten daha kolay biter. Hakkınızda hayırlısı olsun :)Hayır hayır oda istiyor çok şükür ki
O zaman işiniz nispeten daha kolay biter. Hakkınızda hayırlısı olsun :)Hayır hayır oda istiyor çok şükür ki
Adamın deli olduğunu 4 yılda çözemediniz mi gerçektenHerkese hayırlı geceler.
Ben yaklaşık 3 aydır resmî nikah ile evliyim.
3 ayın sonun da boşanma kararı aldık Şuan da ayrı şehirlerdeyiz. ( eşim gerçekten psikoloja gitse deli raporu verirler öyle tırlatmış bi adam) 4 yıllık bi geçmişimizin ardından evlenmiştik. Hiçbirşey hayal ettiğim gibi olmadı maalesef.
Bugün adliyeye boşanma dilekçemi verdim 1 yıl dolmadığı için çekişmeli olarak sürecekmiş. İkimizde boşanmak istiyoruz.
Dilekçeyi bugün verdim ve bu saatten sonra beni neler bekliyor bilgisi olan veyahut tecrübesi olanlar lütfen benimle paylaşabilir mi ?
Dilekçe karşı tarafa tebliğ gidince onunda gidip dilekçe vermesi mi gerekiyor lütfen aydınlatın
Şimdiden teşekkür ettim herekese iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?