Valla bu ulkede hakkını almak çok zor.. %100 haklı olduğum bi konuda tuketici haklarına başvurdum uzerinden 1 yıl geçti hala haber yok...
oddiğimiz para yanına kalır başını one eğer çıkarsın benim bildiğim...
sadece bu kurumun adı var, icraati ben daha goremedim malesefKatılıyorum. tüketici haklarına başvurdum ben de bundan bir sene önce. haftada 3 kez gittiğim de oldu bir ay boyunca. hiç bir çözüme bağlanmadı , yardımcı olacaklarına resmen köstek oldular diyebilirim. paşa paşa ödedim bi sene boyunca parayı.. aboneliğimin senesi doldu da bu ay iptal ettirebileceğim kısmetse..
Peki şikayetçi olduğunuz firmaya direkt ihtar Çekme hakkı yok mu? Çalıştığımız banka yıllık hesap Bakım ücreti adı altında para kesiyordu, ben hem bankaya hemde Tüketici Hakem heyetine dilekçe hazırladım, önce Banka'nın dilekçesini yolladım, olumlu cevap almasaydım heyete başvuru yapacaktım ama banka dilekçemde tüketici hakem heyetine gideceğimi belirttiğim için belkide, hemen geri ödeme yapıldı ve heryıl dilekçeyle hallediyorum işimi.sadece bu kurumun adı var, icraati ben daha goremedim malesef
bahsettiğim şey halılarım sevgili mune. Aldığım halı 2 ay içerisinde kullanılmaz bi hale geldi. Oysaki 2 yıl garantiliydi. Tabiki ilkin halı aldığımız yerle goruştuk ve mırın kırın edip sorumluluğu ustlenmediler. Tuketici haklarına başvuracağımızı bildirdik umursamadılar ki haklılarmış.. Başvurmamızın uzerinden 1 yıl geçti ses seda yok...Peki şikayetçi olduğunuz firmaya direkt ihtar Çekme hakkı yok mu? Çalıştığımız banka yıllık hesap Bakım ücreti adı altında para kesiyordu, ben hem bankaya hemde Tüketici Hakem heyetine dilekçe hazırladım, önce Banka'nın dilekçesini yolladım, olumlu cevap almasaydım heyete başvuru yapacaktım ama banka dilekçemde tüketici hakem heyetine gideceğimi belirttiğim için belkide, hemen geri ödeme yapıldı ve heryıl dilekçeyle hallediyorum işimi.
Fakat tabii ürün ya da hizmet alınan firmalarda prosedür nedir bilmiyorum, biz ilk etapta telefonla iletişime geçeriz, ordan oraya atmaya başlayıp lafı geveledikleri anda, eşim en yetkiliniz kim beni ona bağlayın deyip kükreme moduna geçtiğinden karşı taraf geri adım atmak durumunda kalıyor
Daha da bir sonuca bağlanmaz o zaman, belki de sizin dosya çoktan kapatıldı size haber vermiyorlar.bahsettiğim şey halılarım sevgili mune. Aldığım halı 2 ay içerisinde kullanılmaz bi hale geldi. Oysaki 2 yıl garantiliydi. Tabiki ilkin halı aldığımız yerle goruştuk ve mırın kırın edip sorumluluğu ustlenmediler. Tuketici haklarına başvuracağımızı bildirdik umursamadılar ki haklılarmış.. Başvurmamızın uzerinden 1 yıl geçti ses seda yok...
o kurum tamamen lafta.
umidimi yitirdim zaten :)))Daha da bir sonuca bağlanmaz o zaman, belki de sizin dosya çoktan kapatıldı size haber vermiyorlar.
Siz yine sabırla beklemişsiniz 1 yıl, o halı bizde olsa çoktan belediye çöplüğünde bulurdu kendiniumidimi yitirdim zaten :)))
malesefki bende yeni halı aldım. Ama hala bi umut saklıyorum oncekileriniSiz yine sabırla beklemişsiniz 1 yıl, o halı bizde olsa çoktan belediye çöplüğünde bulurdu kendini
Eşim zaten benim zorumla arar bu tip sıkıntılarda, karşı taraf malının ayıplı olduğunu kabul edip telafi yoluna gitmezse daha da ne arar ne birşey, hemen toplayalım bu şeyi gözüm görmesin deyip atar.