- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
-
- Konu Sahibi kircicegi58
torku cikoletanin iflas ettigi gun bugun olacak ahada gorun
Ne desin ki doktora; "Eşim torku çikileta sürdü bende tam kırlara uzanmıştım ki böcek sen gel isiriver.. Tabi ben o sırada zevkten dört köşe anlamadım olayı .."Adım çıkıyor ise silin deyip eşinizin adını paylaşmasaydınız iyiydi bence. Anlamadığı 42 gündir bi insan neden doktora gitmek yerine acı çekip kocakarı ilaçlarıyla tedaviye uğraşır. Ayrıca bu kadar detayı niye verdin böcek ısırdı demen yetmez mi, yok çikolata sürmüş vs garip...
Bende onu dicektim tuzlu suya yatırmak ne ola ki patates patlıcan mı buAh çikelatanın zararları say say bitmiyor
Tuzlu suya mı yatırdın :)
Burdaki abla ses ver; hangi çikeleta markasıydı?
Merhabalar hayırlı geceler.bende yeni üye oldum birazönce.yazınızı okudum da aklıma bi ilaç geldi.anestol diye bi merhem.acıyı anında geçiriyo.yanıklara yaralara.nöbetçi bi eczaneden alabilirsen al derim.doktora muayene oldunmu hiç.belki başka bir ilaç yazar.yazdığım merhemin bi yan etkisi yok diye biliyorum ama yinede önemli birşeye sebep olmak istemem.ANESTOL intrntten bak istersen.en azından acını dindirir.çok geçmiş olsun
Sende arkadaşı görüp mü uye oldum hey AllahımMerhabalar hayırlı geceler.bende yeni üye oldum birazönce.yazınızı okudum da aklıma bi ilaç geldi.anestol diye bi merhem.acıyı anında geçiriyo.yanıklara yaralara.nöbetçi bi eczaneden alabilirsen al derim.doktora muayene oldunmu hiç.belki başka bir ilaç yazar.yazdığım merhemin bi yan etkisi yok diye biliyorum ama yinede önemli birşeye sebep olmak istemem.ANESTOL intrntten bak istersen.en azından acını dindirir.çok geçmiş olsun
Banu alkan da memişlerini çiçekle süslenmiş suyun içine yatırıyoduAh çikelatanın zararları say say bitmiyor
Tuzlu suya mı yatırdın :)
Burdaki abla ses ver; hangi çikeleta markasıydı?
Ha sana normal geldi yani bu konu?Doktora git ve sadece şunu söyle; böcek ısırdı. Burda da bu kadar detay vermene gerek yoktu. Bak millet iğrençsiniz öğk bu ne biçim fantezi yok tiksindim vs vs diye yorum yapıyor hatta dalgaya alıyor. Arkadaş bize ne ya. Sinir oluyorum şöyle yorum yapanlara, soruya cevap vermezler laf sokarlar dalgaya alırlar...
Krem de lokal anestezi kremi...Yarın bayan eczaneden alıcakmış kremi ne kadanda utangaçbiri oysaki açık havada fantezi üstüne fantezi yaşamışlar
Bu tür yorumları çok saygısız buluyorum. Normal veya değil fark etmez!Ha sana normal geldi yani bu konu?
Ya git ötede oyna.cok kaba bir insansiniz neden asagiliyosunuz kalpkirmak kapeyi kirmaktir ben kendimi suclu hissetim sayenizde sagolun bi insana yüzyüze bunu sormaya utanirim ama burda kadinlarin ablalarin yardimci olacagina inandığım icin yazdim ama tesekkur ederim beni utandirdiniz olsun iyi insanlarda var bak duzgunce soyluyor kac kisi
Bana mı diyosun o aptal yorumunu.? Bilmeden böyle dalga geçenleri çıkarın siteden.bu nasıl bi davranıştır.bu yorumu yazdığına göre sen çok geç bile kalmışsın insan olmaya.sen ve senin gbi yorum yapan diğer şahıs.insanların derdine çare olmayacaksanız ne işiniz var bu sitede çıkın gidinSende arkadaşı görüp mü uye oldum hey Allahım
Ne yapalım istiyorsun canım 2 ergen gelmiş gecenin 3.5 unda bizle dalga geçiyor yaBu tür yorumları çok saygısız buluyorum. Normal veya değil fark etmez!
Nimetle seksmi olur ya Tovbeee cikolata surdu diyorsunuz yani ne diyelim simdi biz ... Nimeti alet ediyorsunuz zevklerinize.. ne diyelim simdi yatak odasi diye bisey var yahu .. acik alanda yaparsan tabikide bocek isirir..cok kaba bir insansiniz neden asagiliyosunuz kalpkirmak kapeyi kirmaktir ben kendimi suclu hissetim sayenizde sagolun bi insana yüzyüze bunu sormaya utanirim ama burda kadinlarin ablalarin yardimci olacagina inandığım icin yazdim ama tesekkur ederim beni utandirdiniz olsun iyi insanlarda var bak duzgunce soyluyor kac kisi