- 1 Şubat 2017
- 50
- 10
- 3
- 29
peki ulaşılmıycak birşeymi yapabiliriz aslında ? değilmi işte böyle hayalde bırakma olmaz deme hedefleki hayal olmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki ulaşılmıycak birşeymi yapabiliriz aslında ? değilmi işte böyle hayalde bırakma olmaz deme hedefleki hayal olmasın
O kadar eş istiyorsun çekim yasası olsa ilk sen eş bulurdun dimi ama![]()
Çekim yasasına ben de sayende inanmıyorum artıkGerçekten de tek başıma çürütüyorum bunu. Nasıl da acımasız bir gerçek bu tanrım.
Çekim yasasına ben de sayende inanmıyorum artık![]()
Yapalım hadi nasıl yapıcaz ben hazırımpeki ulaşılmıycak birşeymi yapabiliriz aslında ? değilmi işte böyle hayalde bırakma olmaz deme hedefleki hayal olmasın
nisanlimla buyuk bir olay yasadik aile meselesi ve 2 ay ben yuzugu attim kavga etmeden once o anı kafamda canlandirmistim yemin ederim kotu dusunursen kotu oluyor o olayı dusundum kavga edicez kotu olck aniden geldi bu kaygı buyuk kavga cikicak felan dedim kendiligimden iste sonra olay oldu 2 ay ayri kaldkk yuzugu attim sonra hersey duzeldi yine zatenBaşka örnekleriniz var mı bununla ilgili merak ettim seviyorum bu konuları: )
Evrende torpilim var kitabını okudun mu ?O kadar derin bir konu ki üzerine sayfalarca yazılsa yetmez. Sayısız kitap okudum bu konuda, pratikte de birçok tecrübem oldu ancak en sonunda kader & irade paradoksuyla karşı karşıya kalır insan. Ki bu durum da inançlarınızdan tutun da hayat felsefenize kadar herşeyi sorgulamayı gerektirir. O yüzden geldiğim noktada artık çekim yasasını sadece otoparklarda yer bulmak adına ufak şeylerle sınırlandırdım:) Çünkü onca derin deneyimden sonra anladım ki: hayat olması gerektiği gibi değil, olduğu gibidir..
https://mavininyolu.blogspot.com/2018/09/cekim-yasas.html?m=1 Çekim yasasini oldukca sade ve hoş bir dille anlatilmis bu blogda. Sizinle de paylaşmak istedimArkadaşlar çekim yasası hakında ne düşünüyorsunuz ? ben youtubede The Secret - SIR belgeselini 2 yıldan fazla izliyorum ve denedimde oluyor mesela nişanlanmadan önce internetten bi kolye görmüştüm bu kolye benım birgün olucak dedim ve hep inandım nişanlandık nişanlım bana oı kolyeden aldı yani gerçekten oluyor neye inanırsan o oluyor kendinizi mıklatıs gibi görün neyi düşünürseniz o basınıza geliyor diyorlar peki siz hiç çekim yasasını uyguladınız mı ? uygulayan varsa anlata bilirmi ?