çekim yasası..!

pmbe2121

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
50
10
3
29
Arkadaşlar çekim yasası hakında ne düşünüyorsunuz ? ben youtubede The Secret - SIR belgeselini 2 yıldan fazla izliyorum ve denedimde oluyor mesela nişanlanmadan önce internetten bi kolye görmüştüm bu kolye benım birgün olucak dedim ve hep inandım nişanlandık nişanlım bana oı kolyeden aldı yani gerçekten oluyor neye inanırsan o oluyor kendinizi mıklatıs gibi görün neyi düşünürseniz o basınıza geliyor diyorlar peki siz hiç çekim yasasını uyguladınız mı ? uygulayan varsa anlata bilirmi ?

Bunun çekim yasasıyla alakası yok ki atasözü bile var "Bir şeyi 40 kere söylersen olur." diye. Buna da inanabilir insan. İnanca bağlı bu yani. Her istediğiniz şey olacak diye bir kural yok zaten isteyen buna inanır isteyen inanmaz. The secret tarzı "kişisel gelişim" kitaplarını okumuyorum, doğru öneriler verdiklerini de düşünmüyorum.

Para bana geliyor para beni seviyor gibi bişey mi? Bi ara duyup gülmüştüm bilgim görgüm bundan ibaret.
Kolyenin fotosunu at bi.bakalım çekim gücünü.

Saplantı haline gelmediği sürece inanabilirsiniz
Doğruluğu ispatlanamaz inanmıyorum ama inananada saygı duyuyorum

Son düzenleme:
Evet eşimi gördüğümde beni tanımıyordu ben de onu tanımıyordum, hiç alakamız da yoktu birden içimden ona dedim sen benimle evleneceksin. Sonra cidden evlendik. Hayır evlenmeyi de düşünmezdim ki alakasız bir yerde benimle alakasız bir kişiydi, hoşlantı bile yoktu bende. birden içime öyle demek gelmişti.

Bende inanıyorum buna. Bişeyi gerçekten kalpten istersen oluyo. Bi keresinde hoslandığım çocuğu facebookta online görmüştüm, en son bi kaç gün önce konuşmuştuk, şimdi sayfayı yeniliycem bana mesaj atmış olucak dedim sayfayı yenilediğimde aynı kafamda düşündüğüm mesajı atmıştı.. böyle şeyler oluyor bazen

Ben inaniyorum cekim yasasina.olumlamalari dogru yapmak gerek malum korktugumuz da basimiza gelir genelde.cekeriz cunku.
Birni kaybetmekten korkarsak mutlaka kaybederiz.ben inaniyorum cekim yasasina.istemek evrene dogru mesaji gondermek

Evet eşimi gördüğümde beni tanımıyordu ben de onu tanımıyordum, hiç alakamız da yoktu birden içimden ona dedim sen benimle evleneceksin. Sonra cidden evlendik. Hayır evlenmeyi de düşünmezdim ki alakasız bir yerde benimle alakasız bir kişiydi, hoşlantı bile yoktu bende. birden içime öyle demek gelmişti.
nişanlımla bende sınavda tanıstım ve aynısını bende yasadım aklımda hiç evlilik yoktu sınavdayken ona baktım ve aklıma birden evlilik geçti suan nişanlıyım onunla :))

Ben inaniyorum cekim yasasina.olumlamalari dogru yapmak gerek malum korktugumuz da basimiza gelir genelde.cekeriz cunku.
Birni kaybetmekten korkarsak mutlaka kaybederiz.ben inaniyorum cekim yasasina.istemek evrene dogru mesaji gondermek
aynen basımıza gelen herşey zihnimizde tutumuz suretlerden geliyor olayların hepsini kendimize çekiyoruz

bunun tartışmasını mı yapyosun? yeniyim burda artı derdi olanlarada yardımcı olmak derdim iyi düşünmeleri için burda bunu paylaşmak istedim mantıklı olsan düşünürdün bunu zaten

Ecnebilerin cekim yasası bizim bildiğin Mevlâna hazretleri ,sufizm ...
A bir de polyanna kişisi var :KK48:
(Iyi düşün iyi olsun.)

Back
X