Çekim yasası, the secret, kuantum, hooponopono

Secret kitabini okumustum gecen de tesadüfen tv de belgeselini gördüm onu izliyorum bayagi güzel anlatmislar olayi
Secretin kitabını okudum belgeseli de izledim dediğiniz gibi en temelinden anlatmış uzun uzun. Değindiği şeyler uygulanırsa geri dönüş alınır muhakkak

Bu tam olarak telepati değil de 6. His gibi bir şey galiba

Bu yazarak yapma isini ben de yaptim. 3 dilegimden ikisi oldu.Ev aldik,isim oldu tam da istedigim gibi olmasada isim,bir digeri huc olmadi.Galiba kaderimde yoktu bilemiyorum.
Merhaba. İzlediğiniz videoları, okuduğunuz kitapları sakıncası yoksa paylaşmanız mümkün mü?
Ayrıca yazdığımız kağıdı atıyor muyuz, saklıyor muyuz, ne yapıyoruz?
Konu çok ilgimi çekti böyle şeylere merakım var sadece videolar izleyerek mı yapıyoruz mesela uygularken önerileriniz nedir bu süreçte ne yaptınız düşünceniz neydi ?

Herkesi alıntılayamadım ama dilek kağıdımdakilerin yüzde 50 si oldu bile

Bunun en büyük örneği bende toplaşın kızlar;
bundan yaklaşık olarak 19-20 yıl önce yani liseden yeni mezun olup ünv kazandığım yıl çok sevdiğim bir rap sanatçısı vardı.Kendisi amerikalı ismi P.Diddy idi.Tabi şimdi artık o r&b parçalardan kalmadı.
Herneryse o dönem ben bu adama ergenliğinde verdiği bir gazla resmen aşıktım.Bu adamında bir markası vardı kıyafet üzerine 'sean john ' diye.O dönemde küçük bir yerde yaşadığım için istanbul ve ankarada her marka bulunur sanıyordum.Neyse aradım taradım yok tabi o marka ne gezsin burda.Bende açtım internetten adamın newyork mağazasının adresini yazıp cüzdanıma koydum.Ama o kadar istiyorum ki bir parça birşey almayı ordan.

Aradan bir yıl geçti bir fırsat yakaladık biz ailecek amerikaya gittik.Ve teasüfen kaldığımız otel adamın newyork mağazasına 7-8 dk uzaklığındaydı ve aynı zamanda öyle bir denk geldi ki adamıda gördüm resmen yanımdan geçti.ve adres hala cüzdanımdaydı.
Yani demem o ki keşke daha elle tutulur birşey dileseymişim.Hayatımda ki tüm şansları o gün tükettim bence

çok iyi ya

Ayy gerçek mi ya hepsi şok oldum
En tez zamanda denemek istiyorum

Kağıda kalbimizden geçen isteklerimizi yazmak yeterli oluyor mu yani

Çok güzelmiş neden bilmiyorum ama aradığım birisini bulamıyorum aşık olamıyorum. Olmak çok isterdim ama yok karşıma hep öküz çıkıyor.
Yaa ben de aynıyım aşık olmak istiyorum olamıyorum ve tanışmış olduğum her adam hayal kırıklığı. Artık ne birine birşey hissedebiliyorum ne de umudum kaldı

Ayy gerçek mi ya hepsi şok oldum
En tez zamanda denemek istiyorum

Kağıda kalbimizden geçen isteklerimizi yazmak yeterli oluyor mu yani
Yaa ben de aynıyım aşık olmak istiyorum olamıyorum ve tanışmış olduğum her adam hayal kırıklığı. Artık ne birine birşey hissedebiliyorum ne de umudum kaldı

Beklemeyi aramayı bırakman lazım. Ne zaman elime eteğimi çektim bıraktım beklemeyi o zaman cıktı karşıma. Tam kalbimden geçtiği gibi çıktı hemde. Her sabah mutlaka bir şiir dizisi ile uyandığım beni benden cok düşünen biri. Kalbimden geçirdiğim en büyük dilek buydu. Dilerken Ahmet Mehmet değilde daha spesifik dilemek gerekiyor Devam eder mi bilmem sadece işin sırrını tevekkül etmek başka bir değişle evrene bırakmak gerek Ve şuna da inanıyorum biterse daha güzeli gelecek

Örneği daha basitleştirecek olursam elimde tuttuğum telefon alacak maddi gücüm hiçbir şekilde yokta ama o kadar çok benim olacağına sahip olacağımı inandım ki hiçbir şekilde maddi anlamda zorlanmadan sahip oldum ama inanırken nasıl olur nereden olur nasıl olurum param yok gibi şeyler düşünmedim

Canım birsey sorcam yani hem bu inanc ve de isteklerimizi kalben bir kağıda yazmak değil mi tam maneviyatin hissin dışında başka ne yapıyoruz kağıda yazmak yetiyor mu

Bende de aynı.Kötü düşündüğüm hiç birşey başıma gelmedi ama iyi olacagından ne kadar emin olduğum şey varsa ihtimal bile hissetmezken kötü oldu.Bu nedenle artık herşeyde kötüyü düşünerek koruyorum kendimi

Canım birsey sorcam yani hem bu inanc ve de isteklerimizi kalben bir kağıda yazmak değil mi tam maneviyatin hissin dışında başka ne yapıyoruz kağıda yazmak yetiyor mu

Olur mu diye sorgulamıyorsun sadece hiçbir sey yazmana gerek yok.
Atıyorum mesela ayakkabı, mesela dümdüz ayakkabı yazman yeterli mesela spesifik bir sey yazmak istedim diş beyazlatmak gibi bir niyetim yoktu daha beyaz dişler yazdım ama yazdıgımı da unutmuşum. Sonra listeye bi baktım iki ay sonra filan diş beyazlatma işlemi yaptırmışım çok şaşırmıştım. Biraz YouTube dan araştır istersen

Teşekkür ediyorum

Allah daim etsin mutluluğunu kuzum senin adına sevindim. Sanırım ben de buldum birini bana çok değer verecek ama biraz tarzı kıro gibi

Ben denedim. Cok hayal ettim kagida yazdim. Dualarda betimledim ve olmus gibi hissettim. Bunlari aylarca yaptim. Ve tum ayrintilari ile tam tersi oldu. Nerede yanlis yaptim bilmiyorim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…