- 1 Ekim 2019
- 1.160
- 1.266
-
- Konu Sahibi abiyekuzu26
Secretin kitabını okudum belgeseli de izledim dediğiniz gibi en temelinden anlatmış uzun uzun. Değindiği şeyler uygulanırsa geri dönüş alınır muhakkakSecret kitabini okumustum gecen de tesadüfen tv de belgeselini gördüm onu izliyorum bayagi güzel anlatmislar olayi
Bu tam olarak telepati değil de 6. His gibi bir şey galibaTelepatiye cok inaniyorum ben.. şu an örnek aklima gelmiyo ama cok yasiyorum karsimdaki insanin ne düşündüğünü anlayabiliyorum. Belki sacma geliyo böyle söyleyince ama his gibi bisey.
Bide neden bilmiyorum ama beni cok cok mutlu etcek ya da cok cok üzcek bisey olcagi zaman resmen hissediyorum ben ya. Ciddi anlamda hissediyorum ve oluyo hic sasmaz. Bunun adi ne bilmiyorum ama böyle
Bu yazarak yapma isini ben de yaptim. 3 dilegimden ikisi oldu.Ev aldik,isim oldu tam da istedigim gibi olmasada isim,bir digeri huc olmadi.Galiba kaderimde yoktu bilemiyorum.
Merhaba. İzlediğiniz videoları, okuduğunuz kitapları sakıncası yoksa paylaşmanız mümkün mü?
Ayrıca yazdığımız kağıdı atıyor muyuz, saklıyor muyuz, ne yapıyoruz?
Konu çok ilgimi çekti böyle şeylere merakım var sadece videolar izleyerek mı yapıyoruz mesela uygularken önerileriniz nedir bu süreçte ne yaptınız düşünceniz neydi ?
Bunun en büyük örneği bende toplaşın kızlar;
bundan yaklaşık olarak 19-20 yıl önce yani liseden yeni mezun olup ünv kazandığım yıl çok sevdiğim bir rap sanatçısı vardı.Kendisi amerikalı ismi P.Diddy idi.Tabi şimdi artık o r&b parçalardan kalmadı.
Herneryse o dönem ben bu adama ergenliğinde verdiği bir gazla resmen aşıktım.Bu adamında bir markası vardı kıyafet üzerine 'sean john ' diye.O dönemde küçük bir yerde yaşadığım için istanbul ve ankarada her marka bulunur sanıyordum.Neyse aradım taradım yok tabi o marka ne gezsin burda.Bende açtım internetten adamın newyork mağazasının adresini yazıp cüzdanıma koydum.Ama o kadar istiyorum ki bir parça birşey almayı ordan.
Aradan bir yıl geçti bir fırsat yakaladık biz ailecek amerikaya gittik.Ve teasüfen kaldığımız otel adamın newyork mağazasına 7-8 dk uzaklığındaydı ve aynı zamanda öyle bir denk geldi ki adamıda gördüm resmen yanımdan geçti.ve adres hala cüzdanımdaydı.
Yani demem o ki keşke daha elle tutulur birşey dileseymişim.Hayatımda ki tüm şansları o gün tükettim bence
Netflix varsa the secret belgeselini izleAyy gerçek mi ya hepsi şok oldum
En tez zamanda denemek istiyorum
Kağıda kalbimizden geçen isteklerimizi yazmak yeterli oluyor mu yani
Teşekkür ederim canım bi bakayımNetflix varsa the secret belgeselini izle
Yaa ben de aynıyım aşık olmak istiyorum olamıyorum ve tanışmış olduğum her adam hayal kırıklığı. Artık ne birine birşey hissedebiliyorum ne de umudum kaldıÇok güzelmiş neden bilmiyorum ama aradığım birisini bulamıyorum aşık olamıyorum. Olmak çok isterdim ama yok karşıma hep öküz çıkıyor.
Ayy gerçek mi ya hepsi şok oldum
En tez zamanda denemek istiyorum
Kağıda kalbimizden geçen isteklerimizi yazmak yeterli oluyor mu yani
Yaa ben de aynıyım aşık olmak istiyorum olamıyorum ve tanışmış olduğum her adam hayal kırıklığı. Artık ne birine birşey hissedebiliyorum ne de umudum kaldı
Canım birsey sorcam yani hem bu inanc ve de isteklerimizi kalben bir kağıda yazmak değil mi tam maneviyatin hissin dışında başka ne yapıyoruz kağıda yazmak yetiyor muBeklemeyi aramayı bırakman lazım. Ne zaman elime eteğimi çektim bıraktım beklemeyi o zaman cıktı karşıma. Tam kalbimden geçtiği gibi çıktı hemde. Her sabah mutlaka bir şiir dizisi ile uyandığım beni benden cok düşünen biri. Kalbimden geçirdiğim en büyük dilek buydu. Dilerken Ahmet Mehmet değilde daha spesifik dilemek gerekiyor Devam eder mi bilmem sadece işin sırrını tevekkül etmek başka bir değişle evrene bırakmak gerek Ve şuna da inanıyorum biterse daha güzeli gelecek
Örneği daha basitleştirecek olursam elimde tuttuğum telefon alacak maddi gücüm hiçbir şekilde yokta ama o kadar çok benim olacağına sahip olacağımı inandım ki hiçbir şekilde maddi anlamda zorlanmadan sahip oldum ama inanırken nasıl olur nereden olur nasıl olurum param yok gibi şeyler düşünmedim
Bende de aynı.Kötü düşündüğüm hiç birşey başıma gelmedi ama iyi olacagından ne kadar emin olduğum şey varsa ihtimal bile hissetmezken kötü oldu.Bu nedenle artık herşeyde kötüyü düşünerek koruyorum kendimiBen cok deniyorum ne zman bi konuda olumlu dusunsem tam tersi oluyo ve hep hayal kırıklığı
Ben de artik en kötü ihtimali dusunuyorum iyi olunca seviniyorumuzmanlar bunu da aciklasin hadi
Bende neden islemiyo bu secret uyuz oldum
Yok ben artik biraktim o isleri bacımBende de aynı.Kötü düşündüğüm hiç birşey başıma gelmedi ama iyi olacagından ne kadar emin olduğum şey varsa ihtimal bile hissetmezken kötü oldu.Bu nedenle artık herşeyde kötüyü düşünerek koruyorum kendimi
Canım birsey sorcam yani hem bu inanc ve de isteklerimizi kalben bir kağıda yazmak değil mi tam maneviyatin hissin dışında başka ne yapıyoruz kağıda yazmak yetiyor mu
Teşekkür ediyorumOlur mu diye sorgulamıyorsun sadece hiçbir sey yazmana gerek yok.
Atıyorum mesela ayakkabı, mesela dümdüz ayakkabı yazman yeterlimesela spesifik bir sey yazmak istedim diş beyazlatmak gibi bir niyetim yoktu daha beyaz dişler yazdım ama yazdıgımı da unutmuşum. Sonra listeye bi baktım iki ay sonra filan diş beyazlatma işlemi yaptırmışım çok şaşırmıştım. Biraz YouTube dan araştır istersen
Allah daim etsin mutluluğunu kuzum senin adına sevindim. Sanırım ben de buldum birini bana çok değer verecek ama biraz tarzı kıro gibiBeklemeyi aramayı bırakman lazım. Ne zaman elime eteğimi çektim bıraktım beklemeyi o zaman cıktı karşıma. Tam kalbimden geçtiği gibi çıktı hemde. Her sabah mutlaka bir şiir dizisi ile uyandığım beni benden cok düşünen biri. Kalbimden geçirdiğim en büyük dilek buydu. Dilerken Ahmet Mehmet değilde daha spesifik dilemek gerekiyor Devam eder mi bilmem sadece işin sırrını tevekkül etmek başka bir değişle evrene bırakmak gerek Ve şuna da inanıyorum biterse daha güzeli gelecek
Örneği daha basitleştirecek olursam elimde tuttuğum telefon alacak maddi gücüm hiçbir şekilde yokta ama o kadar çok benim olacağına sahip olacağımı inandım ki hiçbir şekilde maddi anlamda zorlanmadan sahip oldum ama inanırken nasıl olur nereden olur nasıl olurum param yok gibi şeyler düşünmedim
Ben denedim. Cok hayal ettim kagida yazdim. Dualarda betimledim ve olmus gibi hissettim. Bunlari aylarca yaptim. Ve tum ayrintilari ile tam tersi oldu. Nerede yanlis yaptim bilmiyorimHanımlar selam.
Çekim yasasıyla son 2 3 yıldır baya içli dışlıyım.
Çeşitli kitapları okuduğum videoları izlediğim araştırmalar yaptım bir süre hayatımın odak noktası haline getirdim işe yaradıda ama bir türlü gün içinde istikrarlı olarak kullanamıyorum, unutuyorum özellikle son zamanlarda.
Bir örnek vereyim.
İçinizden geçen istediğiniz şeyleri kağıda yazın ve o kağıdı unutun diye bir video izlemiştim bundan yaklaşık iki yıl önce. O an için hayatımda olmasını istediğim erkeğin özelliklerini bir kağıda yazdım ama spesifik özellikler.
Sonra ne olur nasıl olur nerede karşıma çıkar diye hiçbir şekilde düşünmeden kağıdı sakladım.
Abartmıyorum yaklaşık bir bucuk iki gün sonra (biraz hızlı gerçekleşti) Kağıtta yazdığım özelliklerin hepsinin barındığı bir bey çıktı karşıma. Kağıtta yazanların olup olmadığından emin olmak için çok belirgin bir özellik yazdım elinin açık olması ve hediyeleşmeyi sevmesi, çok güzel kokması. Şöyle söyleyeyim benimle çatır çatır kavga etti ama sadece bir bardak kahvenin parasını bile ödetmedi. İlişkimizin sürdüğü süre boyunca o kadar üzerine düşünülmüş ince hediyeler aldım ki şok oldum. Kokusunu duyunca sakinleşiyordum resmen o kadar güzeldi ki iki sene geçti kokusu ile anımsıyorum çocuğu.
Diğer bir örnek:
Eski evimde parkeler kahverengi ve ev binaların arasında çok güneş almayan bir yerdeydi ve hep içimden geçirmişimdir beyaz parkeler, beyaz dolap kapakları, beyaz kapıları olan ferah bir evim olsun diye gözümde canlandırıyordum.
Üç yıl önce taşındım ve hala da oturduğum ev tam olarak gözümde canlandırdığım evin aynısı.
Ve evi ben görmedim bile şehir dısındayken annem buldu tuttu sokak sokak gezmeden bir anda kafasını kaldırdığında kiralık ilanını görerek.
Minik minik bir sürü örnek verebilirim.
Benim gibi bu yasayı uygulayan hayatına geçiren kişiler varsa taktikleri yaşadıklarını paylaşsın lütfen birbirimizi destekleyelim. Bu düşünceyi tekrar hayatıma geçirmek istiyorum.
Çünkü gerçekten ama gerçekten işe yarıyor ve mükemmel sonuçları oluyor.
Mesele hayat felsefesi yapabilmekte. hepinizi öpüyorum
KaderBen denedim. Cok hayal ettim kagida yazdim. Dualarda betimledim ve olmus gibi hissettim. Bunlari aylarca yaptim. Ve tum ayrintilari ile tam tersi oldu. Nerede yanlis yaptim bilmiyorim
Bir seyi cok isteyip onun icin elinden gelen her seyi yapip ulasamamak cok zor.