- 29 Kasım 2009
- 7.073
- 65
- 42
-
- Konu Sahibi Strwbrrymuffin
metin haradan başkasi degil kitabini da okumadim hiç de ilgim de çekmiyoBence olabilir ama kaynak onemli. Adriana Limayla gezen bir turunç vardı, ben olsam onun kitabını alırdım. Adam adı sanı bilinmeyen bir yazarken Adriana Lima çıktı geldi??? Bilmiyorum artık büyü mü yaptı hipnoz mu yaptı, o işleri bence o arkadaş biliyor
bu çok aşırı mantıklı geldi banaBen inanıyorum ama farklı bi şekilde. Mesela bizim iş yerinde kendini müdür sanan abuk subuk normalde hiçbişey olamayacak tiplerin hepsi müdür oldu. Sonra bunun nasıl olabildiğini düşündüm çünkü biraz işten güçten anlayan birileri bu insanların asla yönetici olmaması gerektiğini bilmeliydi. Şuna karar verdim bunlar kendilerini müdür olmadan önce de müdür sanıyolardı yani hep öyle bi havada takılıyolardı. İnsanlarla öyle konuşup öyle davranıyolardı. Ve garip bi şekilde bir süre sonra insanlar da onları öyle görmeye başladı ve açılan yönetici koltukları için doğru aday olabildiler çünkü kendilerini buna uygun lanse etmeyi başardılar. Eğer çekim yasası denen bişi varsa bence böyle çalışıyor.
Çekim yasası baya karmaşık bi konu düşünüp bırakmak lazım mış ,yok bilmem yazın diyor bazıları bırakma enerjisi bilmem ne
Birkaç günde sonuç vermez ve bunu yaparken gerçekten inanmanız gerekir olacağına ben yaptım istediğim kişiyi hayatıma çektim, iş ve ailede zorlu bi süreçten geçerkende yardımcı oldu youtube da mistik yol kanalı var takip etmeni öneririm çok güzel olumlamalar var çekim yasası ile bilgiler varSelam kızlar. Şu çekim yasası denen zımbırtıyı denedim birkaç gündür sonuç beklediğim bir durum için ama işe yaramadıAranızda bunu uygulayan ve işe yaradığını gören oldu mı ?
Çekim yasası günah değil mi? Ben öyle biliyorum ve dinde yeri yoktur. Eğer günah olmasaydı bende yapardım
Çekim yasası günah değil mi? Ben öyle biliyorum ve dinde yeri yoktur. Eğer günah olmasaydı bende yapardım