- 18 Ocak 2018
- 2.769
- 7.209
- 158
- 33
Aynısını bugün ben de düşündüm. Bir de insan istediği şeyi hak ettiğini düşünmeli bence. Tabi çok uçuk şeyler istememek kaydiyla.Kızlar ben basardıgım seylere bakınca ısrarla istemis ısrarla inanmısım israrla cabalamisim bunu gördüm ama nerde karamsarlığa kapıldıysam bıraktıysam da olmamıs doğal olarak. Dibine kadar inanmaya devam
Hic oule bisiy olmadi neyse ben basligin enerjisini dusurmeyeyimYanlış anlamazsan, o aptalı düşünme. Çok daha iyisi sana âşık olacak. Sen de ona
Hayirlisi ne biliym gidip uyim bari ders calis ise git bu adamjn sevgi pitircigi hallerjni gor modum dustu sanirimCordelia ya katiliyorum, ayrica yasadigin tek bir olaydan tum hayatin icin boyle bir cikarim yapman sence ne kadar mantikli? Yasadin ve bitti, hayat imkanlarla ve olasiliklarla dolu :)
bakicam vakit buldukca tesekkurlerAynen öyle aşk acısı çekenlere tavsiye ederim :)
Bu arada şuan Nil Gün - Çekim Yasasi kitabını okuyorum. Çok güzel.
Joseph Murphy - Bilinçaltının Gücü kitabını da tavsiye ederim Secrettan sonra.
Ikisi de çok iyi kızlar
evet en onemlisi o bence de ve kendini sevmek gerekli. Her halimle sevilebilecegime inandigimdan beri bende cok sey degismeye basladiAynısını bugün ben de düşündüm. Bir de insan istediği şeyi hak ettiğini düşünmeli bence. Tabi çok uçuk şeyler istememek kaydiyla.
hic duymamistim bunlari sen baya biliyorsun bu isleriBen bir de secret seriisni alcam. Magic, hero, power isimli kitapları onları da merak ediyorum :)
Kizlar ayni kitaplari okuyacak da olsak guzel alintilari burdan paylasalim olur mu? Icimiz acilirSecret'ı ben de okuyacağım inşallah. Yıllar önce lisedeyken biraz okuyup bırakmıştım, saçma gelmişti. Ama şimdi kararlıyım okuyacağım
Belgeseli de var youtube ve netflixte oradan izleyebilirsiniz de :)Secret'ı ben de okuyacağım inşallah. Yıllar önce lisedeyken biraz okuyup bırakmıştım, saçma gelmişti. Ama şimdi kararlıyım okuyacağım
Ahaha ben de battaniyeyle ask yasiyorum su an.kafamda dahol icinde ayaga kalkarken de onunla kalkiyorum.ders calisirken ustimdePeki senin bu ilişkiden alacağın dersler neydi ? Nerede hatalar yaptın? Bunları düşün. Bunlardan dersler çıkar. Ve en hayrına olanı kendine iste. Belki onunla olacaktı evlenecekti ama 1 ay sonra boşanacaktın ?
Enerjileriniz bitmiş onun enerjisi başkasına akmış. Aşk acısını da çekmek lazım.ama bunu ömür boyu sürecekmiş gibi düşünme lütfen ki zamanında ask acısı yüzünden halılarda sürünmüş birii söylüyor sana bunu :)
Evet suan aci cekiyorsun. Ancak birsure sonra bunlar sadece bir ani olarak kalacak. O da sokaktaki herhangi biri gibi olacak su an ona ankam yukledigin icin oyle. Ona anlam yuklemeyi biraktigin an " ben bunun nesini sevdim?" diyeceksin.Beni terk etti gitti baskasina asik lldu ve onu cok seviyo.bu da canimi yakiyo.ozeti bu sanirim.
Ahaha ben de battaniyeyle ask yasiyorum su an.kafamda dahol icinde ayaga kalkarken de onunla kalkiyorum.ders calisirken ustimde
Hic ders cikaramiyorum su an yani cikardigim dersler kadin cok guzel ben cirkinim.kadin cok cekici ben iticiyim.o kadina herkes asik olurdu ben sanssizdim o kadinla tanisti.bana daha kimse asik olmadi yas 35 olmasini beklemekyen de vazgeciyorum.olmazlarsa olmasinlar.ben ask enerjimi rafa kaldiriyorum.ckkardigkm ders bu.is hayatimda basarili olacagim.
Uff dilek saatlerini kacirdimmmm
Gettiiii getttiiii
Benim dileğim öyle bsy ki imkansız demem doğru olur
Vaz mı geçsem bilmiyorum
C9k zor çok olursa aklımı kaçırabilirim
aynen :) nasıl olduğu konusunuda bilmiyorum kendim için birine bir şey söylemeye korkuyorm böyle böyle piremses olucam :)
Her sabah seni seviyorum yasemin diye kalkiyorum ki sonra bakiyorum etrafta beni seven baskasi yokBöyle işler nasip kısmet işi birazda. Illa su kisi olsun dememek lazım. Kendi kafanıza göre özellik belirleyin. Saygılı olsun, değer veren biri olsun gibi. Bunlar aklınıza gelince düşünüp bırakın. Hemen olsun girsin hayatıma değil. O kişi zamanla hayatınıza gelecek. Simdi degilse sonra zaten gelicek diye düşünün rahatlığını yaşayın. Sizde de biraz kabahat var ben çok cirkinim ne demekönce kendinizi sevin, sonra başkaları sizi sevsin
Beklediginizde zaman istediğiniz gibi birini getirir :)
Yok iste 30 senede gecse vay bee sen neyi kacirdin kizim derim....adam yakisikli,tutkulu,egitimli,guclu,zengin.ya kisaca bay mukemmeldi.Evet suan aci cekiyorsun. Ancak birsure sonra bunlar sadece bir ani olarak kalacak. O da sokaktaki herhangi biri gibi olacak su an ona ankam yukledigin icin oyle. Ona anlam yuklemeyi biraktigin an " ben bunun nesini sevdim?" diyeceksin.
Allahim cok basarili cok guzel hatunlari kinim kinim kiniyorumGeçen sene serviste ikizlere hamile bir arkadaş vardı. Yanımda oturan bir kadın ayyy bunun da bir çocuğu var bi de ikizlere hamile, hiç sevmem ikiz çok zor diye burun kıvırdı. Sus bak kınama öyle başına gelir demiştim. Dün iş yerinde karşılaştık, baktım hamile. İkizmiş hem de
Allahim cok basarili cok guzel hatunlari kinim kinim kiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?