evet ama inandırabilirim kendimi diye düşünmüştüm ama haklısınız olsa da güzel olmayabilir içimde o kadar istek yok çünkü.
emeksiz de olabilen şeyleri merak ediyorum aslında ben mesela sınıfa gelecek kişileri hayal etmem gibi. Çünkü emek varsa cekim güçsüz de mümkün zaten
yayın kisisel özelliklerini biliyorum sadece gezmeyi konuşmayı çok seven Özgür ruhlu. Şanslı.
evet bir arkadaş da yazmış dini olarak da örtüşüyor
ben biraz çelişkideyim bazı şeyler de tesadüf olamaz gibi geliyor. Toplanıp cekim gücü çalışması mi yapsak oluyor mu diye
bu yemek konusu keşke Bende de olsa bende ancak diyetteysem güzel yemek geliyor önüme
kimisi de diyor ki kaderi en üst noktası ve en alt noktası belli bir şey gibi düşünün. Sınırları belli ama en üstte mi en altta mi olacağını sen belirliyorsun. Bu bana daha mantıklı geliyor ama tabi değiştiremeyeceğimiz bazı şeylerin de belli olduğunu düşünüyorum.
özel değilse neler istediniz de olmadı yazar mısınız?süreci görmek belki yardımcı olmamızı sağlar
yazabileceğiniz örnekler var mı?
gözden kaçınmadıysam stelyumun yok canım herkeste stelyum olmayabiliyor zaten ve bu dengesizlik demek değil, haritanda uyumlu burçlar varsa gayet dengeli olabilirsin