- 30 Haziran 2008
- 3.652
- 82
- 163
bunu yanıtla diyerekmi yoksa reetvetle diyerekmi cevaplayacağız??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yaaa nasıl bir paket geldi. Sen ne kazanmıştın ki önce? Bizim duyurusunda ; kupa kazanın yazıyordu. Bakalım gelecek mi ve ne gelecek ?
ben facebooktan kazandım süprizdi ama güzel hazırlamışlar
ben kazanmıştım canım. 1 ay falan sürmüştü gelmesi o yüzden merak etme geçte olsa gelir.ya ben geçen hafta kazadım burdan hediye ama okadar mail attim facebook tan msj attım yorum olarak sordum hiç cevap yok. kimse sallamıyo valla bizi. nezaman yollıycaklar acaba bide daha önce burdan bişy kazanıp alan varmı acaba
teşekkür ederim canım.yanıtla diyerek maviş,retwetlle facebookta olan paylaş butonu görevini alıyor
durun kızlar eccikde ben kazanıyım miillet diğer kampanyaları götürdü valla ama nıvea 35 tane pentiye yeni başladım 7 tane kapı verdim bütün sülaleye nıvea ve pentiden hediyelerim olacak![]()
canım yaaa nasıl bir paket geldi. Sen ne kazanmıştın ki önce? Bizim duyurusunda ; kupa kazanın yazıyordu. Bakalım gelecek mi ve ne gelecek ?
ben facebooktan kazandım süprizdi ama güzel hazırlamışlar
Koşulları yerine getirip soruya doğru cevap verenler arasından çekilişle belirlenecek 3 kişi Lidyana.com'dan Altın Renk Epike Kolye kazanacak. Herkese bol şans dileriz :) https://www.facebook.com/lidyanacom/app_229426777115473
Koşulları, uygulamaya tıkladığınızda sorunun altında görebilirsiniz. Koşulları yerine getirmeyen katılımcılar doğru cevap vermiş olsalar bile çekilişe dahil edilmeyeceklerdir.