• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ya ben geçen hafta kazadım burdan hediye ama okadar mail attim facebook tan msj attım yorum olarak sordum hiç cevap yok. kimse sallamıyo valla bizi. nezaman yollıycaklar acaba bide daha önce burdan bişy kazanıp alan varmı acaba
ben kazanmıştım canım. 1 ay falan sürmüştü gelmesi o yüzden merak etme geçte olsa gelir.
yanıtla diyerek maviş,retwetlle facebookta olan paylaş butonu görevini alıyor
teşekkür ederim canım.

Koşulları yerine getirip soruya doğru cevap verenler arasından çekilişle belirlenecek 3 kişi Lidyana.com'dan Altın Renk Epike Kolye kazanacak. Herkese bol şans dileriz :) https://www.facebook.com/lidyanacom/app_229426777115473
Koşulları, uygulamaya tıkladığınızda sorunun altında görebilirsiniz. Koşulları yerine getirmeyen katılımcılar doğru cevap vermiş olsalar bile çekilişe dahil edilmeyeceklerdir.

pentiden eşimin hesabıyla oynadım 100. oldum ama kazandınız ibaresi çıkmadı. kazanmak için devam et yazdı yine. prt screen yaptım yolladım hemen :) aynı sorunu yaşayan var mı?

pentide oyle bır sorun yasamadım canım.

darty sayfasına adam cekıyor su anda gezının dıyor tuyo verılene kadar yok yanı hıcbı yerde

durun kızlar eccikde ben kazanıyım miillet diğer kampanyaları götürdü valla ama nıvea 35 tane pentiye yeni başladım 7 tane kapı verdim bütün sülaleye nıvea ve pentiden hediyelerim olacak:52::52::52::52::52:

yahu bu niveayı nasıl başardın .ben bir türlü yapamadım.banada banada lütfennn

Koşulları yerine getirip soruya doğru cevap verenler arasından çekilişle belirlenecek 3 kişi Lidyana.com'dan Altın Renk Epike Kolye kazanacak. Herkese bol şans dileriz :) https://www.facebook.com/lidyanacom/app_229426777115473
Koşulları, uygulamaya tıkladığınızda sorunun altında görebilirsiniz. Koşulları yerine getirmeyen katılımcılar doğru cevap vermiş olsalar bile çekilişe dahil edilmeyeceklerdir.

sagol canım uye oldum hemen

cvp ahu ateşel kızlar

Back
X