arkadaşlarla yaparken makara kikiri falanda of bilmiyorum tüm binayı çağırsam ancak biter 1000 parça![]()
yok yaa yaparsın tekniklerine bak biraz yardımcı olur
bitirip evine astığın zaman guru verici oluyor, tecrübeyle sabittir :98:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlarla yaparken makara kikiri falanda of bilmiyorum tüm binayı çağırsam ancak biter 1000 parça![]()
yok yaa yaparsın tekniklerine bak biraz yardımcı olur
bitirip evine astığın zaman guru verici oluyor, tecrübeyle sabittir :98:
Congratulations, Dear Winner,
The Coca_cola Company Ouagadougou Bf, proud to congratulate you on your success as a winner of the year 2012 coca_cola Star Promotion that was conducted over the internet with our automated email selecting machine. Your E-mail address emerged as one of the (10) lucky Email Addresses selected as won in the yearly Promotion (2012).
You have been declared the proud winner of 1,000.000, EURO (ONE MILLION EURO)
Forward the following information below to the Subsidiary of COCA_COLA For Payment
bana böyle bir mail geldi nedirki
numara var arasammı
arielde hergün yapmak gerekiyormuş pano hergün yeni bir çekiliş hakkı için
hergün mü?pfff2 kez yaptımkatılım koşullarına da baktım ama göremedim
hanımlarr omoyu son dk gördüm yaptımmı bilmiyorum ama puanlarınız ne kadar ona göre devam edecem yardımcı olursanız sevinirim
evet yine 60 puan olark ilerliyorsa
1kasım perşembe 520
2 kasım cuma 580
3 kasım cmt 640
4 kasım pazar 700
5 kasım pzt 760
6 kasım salı 820
7 kasım carş 880
8 kasım perş940 çarşamba gece omolar bizimdir inşallah...
pztesi yolcuyum bebişimi görmeye gidecem Allah'ın izniyle..Sanırım bu ay da alamıycam her ay baslıyorum yarım kalıyor..Ama hiç birşey bebeğimden önemli değil tabiki..
omo yeni makale ekleyebilir, dikkatli olmak lazım yoksa gider omo seti ve diğer hediyeler:)evet yine 60 puan olark ilerliyorsa
1kasım perşembe 520
2 kasım cuma 580
3 kasım cmt 640
4 kasım pazar 700
5 kasım pzt 760
6 kasım salı 820
7 kasım carş 880
8 kasım perş940 çarşamba gece omolar bizimdir inşallah...
omo yeni makale ekleyebilir, dikkatli olmak lazım yoksa gider omo seti ve diğer hediyeler:)
Anne sütü verirken aşağıdakilerden hangisi yapılmamalıdır?
Kolostrum bebeğe mutlaka verilmelidir.
Bir göğüsteki süt bitmeden diğer göğüse geçilmemelidir.
Bebeğe mutlaka su verilmelidir.
Aşağıdakilerden hangisi bebeğin anne sütünü almasını olumsuz etkileyen faktörlerden değildir?
Ağır parfümler kullanmak
Göğüs ucunu karbonatlı su ile silmek
Göğüs ucunu anne sütüyle silmek