Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablacımSelam Zeboşum dün bana da gönderdiler birde şifre vardı öğleden beri uğraşıyorum kabul etmiyor şifreyi nasıl kullanılacak bende bilemedim.Galiba 30 lirayı harcamayalım diye hata veriyor bende bir öğrenemedim şu bedavadan harcama yapmayı pehhhh
oylamalımı oho baştan kaybettim
Cnm bende 2 tane patates kodu var.Benim bulunduğum şehirde pizza hut yok.Kardeşlerimde oralı olmadıİstersen özelden atayım..
canım sen bana ıphone at ya![]()
Valla bu htc chaca da kardeşe gidiyo
![]()
ah ah bi ıphone kazansam sevinçten ağlardım:26:
İnş cnm.Bu aralar pek bi şanslı gibiyim seni okuyım.![]()
İnş cnm.Bu aralar pek bi şanslı gibiyim seni okuyım.![]()
Berenim benim de şansım yok ama şikayet etme sağlığımız yerinde olsun herşey zamanla olur üzülme bebeğimkkoras sana özelden mesaj attım burdan da yazayım annem özürlü çocuklarla çalışıyor ,öğretmen , değer yayınları için olan çeki kullanıp okula kitap yollayabiliriz hem de hayır işlemiş oluruz
Berenim benim de şansım yok ama şikayet etme sağlığımız yerinde olsun herşey zamanla olur üzülme bebeğimkkoras sana özelden mesaj attım burdan da yazayım annem özürlü çocuklarla çalışıyor ,öğretmen , değer yayınları için olan çeki kullanıp okula kitap yollayabiliriz hem de hayır işlemiş oluruz
Valla bu htc chaca da kardeşe gidiyo
![]()
kkoras özel mesaj kutun dolu canım burdan yazayım İLK OKUMA YAZMA ÖĞRETİMİ SETİ ilk okuma yazma eğitim seti diyor
yok yok rabbim sağlık huzur versin diğerleri boş zaten
oğluşunun resimlerine bakmaya doyamıyorum senin ya maşallah![]()
kkoras özel mesaj kutun dolu canım burdan yazayım İLK OKUMA YAZMA ÖĞRETİMİ SETİ ilk okuma yazma eğitim seti diyor
Tamamdır cnm maili gönderdim.Güle güle okusun yavrucuklar![]()
Merhaba kızlar ,geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim hepinizeİyilşir yakında kalbide(içi) biraz iyileşse ama neyse
Değer yayınlarından 40 tl çek kazanmışım.Baktım ilkokul ve okul öncesi çocuklarına yönelik .Henüz çocuğum yok,bi süre daha düşünmüyorumO yüzden işime yaramaz ihtiyacı olan birisinin yararlanmassını istiyorum.İsteyenler benimle irtibata geçebilirler.Karşılığında bişi istemiyorum :)
Kipadan kendi ve canım babam adına kazanmışım
Yasemin Allah analı babalı büyütsün cnm..![]()