• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar 3 dak sonra altıncı caddenin facebook sayfasında süpriz bişey olucakmış ama ne bilmiyorum :52:

Selam Zeboşum dün bana da gönderdiler birde şifre vardı öğleden beri uğraşıyorum kabul etmiyor şifreyi nasıl kullanılacak bende bilemedim.Galiba 30 lirayı harcamayalım diye hata veriyor bende bir öğrenemedim şu bedavadan harcama yapmayı pehhhh
ablacım:38: bende öğrenemedim. halbuki mum sipariş edip bi arkadşıma hediye edecektim:1:

Merhaba kızlar ,geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim hepinize:16::16:İyilşir yakında kalbide(içi) biraz iyileşse ama neyse:19::19:

Değer yayınlarından 40 tl çek kazanmışım.Baktım ilkokul ve okul öncesi çocuklarına yönelik .Henüz çocuğum yok,bi süre daha düşünmüyorum:1::1:O yüzden işime yaramaz ihtiyacı olan birisinin yararlanmassını istiyorum.İsteyenler benimle irtibata geçebilirler.Karşılığında bişi istemiyorum :)

Kipadan kendi ve canım babam adına kazanmışım:16::16::16:

Yasemin Allah analı babalı büyütsün cnm..:emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
kızlar hediye çekini isteyen varsa msj atsın. ben kullanmayacağım... öğlen Nil mi sormuştu

İnş cnm.Bu aralar pek bi şanslı gibiyim seni okuyım.:1::1:

Berenim benim de şansım yok ama şikayet etme sağlığımız yerinde olsun herşey zamanla olur üzülme bebeğim ;) kkoras sana özelden mesaj attım burdan da yazayım annem özürlü çocuklarla çalışıyor ,öğretmen , değer yayınları için olan çeki kullanıp okula kitap yollayabiliriz hem de hayır işlemiş oluruz

Berenim benim de şansım yok ama şikayet etme sağlığımız yerinde olsun herşey zamanla olur üzülme bebeğim ;) kkoras sana özelden mesaj attım burdan da yazayım annem özürlü çocuklarla çalışıyor ,öğretmen , değer yayınları için olan çeki kullanıp okula kitap yollayabiliriz hem de hayır işlemiş oluruz

yok yok rabbim sağlık huzur versin diğerleri boş zaten:49::49:
oğluşunun resimlerine bakmaya doyamıyorum senin ya maşallah:nazar::nazar::nazar:

Okudum mesajını cnm ,süper olur.:46::46:

yok yok rabbim sağlık huzur versin diğerleri boş zaten:49::49:
oğluşunun resimlerine bakmaya doyamıyorum senin ya maşallah:nazar::nazar::nazar:

sağol canım benim senin bebişlerin daha da güzel olurlar inşallah ;) beni mahvediyor dünyanın en zor işiymiş çocuk bakmak ya da benimki özel üretim mi nedir gece uykusunda bile eli kolu durmuyor artık pestilim çıktı bu çocuğa bakmaktan yaaa ;((( gelen 5 dk sevip kaçıyor canavar gibi bişey :O

Merhaba kızlar ,geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim hepinize:16::16:İyilşir yakında kalbide(içi) biraz iyileşse ama neyse:19::19:

Değer yayınlarından 40 tl çek kazanmışım.Baktım ilkokul ve okul öncesi çocuklarına yönelik .Henüz çocuğum yok,bi süre daha düşünmüyorum:1::1:O yüzden işime yaramaz ihtiyacı olan birisinin yararlanmassını istiyorum.İsteyenler benimle irtibata geçebilirler.Karşılığında bişi istemiyorum :)

Kipadan kendi ve canım babam adına kazanmışım:16::16::16:

Yasemin Allah analı babalı büyütsün cnm..:emir_bebek::emir_bebek:

Merhaba , Değer yayınlarının çekini vermediysen ben alabilir miyim ? Teşekkürler :)

Back
X