• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Garnier Türkiye
İşte dünkü sorumuza doğru yanıt verip, bizden Garnier hediye paketi kazanan şanslı takipçilerimiz: Esra Çamiri, Yeliz Yaman, Meryem Boynueğri, Canan Zerkinli, Melis Durak. Sürprizlerimiz devam edecek!

bugunvar.com
Yarışmamızın sonucu belli oldu işte kazananlar:

1.Şule Topaloğlu -kahvaltı takımı,
2.Seval Ayaltı- bıçak seti,
3.Sevil Çelik-fincan takımı,
4.Arife Kanar -demlik,
5.Ümran Saçıkara Bilgili-tuzluk-biberlik takımı kazanmıştır.

airlikfer tebrikler canım güle güle kullan:46::46:

Arifeeeeeeeeeeeeeeeee Tebrikler kız. Nazar değmesin tüüü tüüüü

bugunvar.com
Yarışmamızın sonucu belli oldu işte kazananlar:

1.Şule Topaloğlu -kahvaltı takımı,
2.Seval Ayaltı- bıçak seti,
3.Sevil Çelik-fincan takımı,
4.Arife Kanar -demlik,
5.Ümran Saçıkara Bilgili-tuzluk-biberlik takımı kazanmıştır.

airlikfer tebrikler canım güle güle kullan:46::46:

arife cnm çeyizi düzdün heee bu gidişle :52::52: az da bize bırak yahuuu:52::37:

Ekolye

Sorumuza doğru cevap vererek, random.org ile yaptığımız çekilişle Sevgi Cini Kolye kazanan takipçimiz; Arzu YILDIZ olmuştur. Tebrik eder, iyi günlerde kullanmasını dileriz. Kazanamayan takipçilerimiz üzülmesinler. Çok kısa zamanda yeni yarışmamız yayınlanacaktır...

Fikirsensin
İşte yeni bir araştırma projesi daha. Bu kez KADINLARA ÖZEL! Kısacık, ilginç bir test :) Cevaplarınızı merakla bekliyoruz. Bu kez her 10 kişiden birine 20 TL hediye/hediye çeki gönderiyoruz. Herkese iyi şanslar! Magnum Mini Araştırması | Fikir Sensin!

arife kazanmana kendim kazanmış gibi sevindim tatlım
tebrik ederim :16:

$420720_403755092974402_200876499928930_1769603_754684456_n.webp

İşte Gliss Şansım’ın bu haftaki kazananları!

Trendyol
Oyun tutkunları, Aral Game’den sizler için kaçırılmayacak bir fırsat geliyor! Aral Game’den görseldeki PES 2012 tshirt’ünü kazanmak için YARIŞMAMIZ kısa bir süre sonra başlıyor! Bizden ayrılmayın!

kızlar bu dankek de 3.soru olan golü kaçıncı saniyede atıyor 4.sn mi 5.sn mi yaptınız izledim ama kararsız kaldım

Nestle Sıcak Çikolata
Sıcak Çikolata tutkunları! Nestle Sıcak Çikolata’dan size tam kıvamında bir haber; Çikolata Bardağı hediyeli Tam Kıvamında yarışmamız 15 Mart’ta tekrar başlıyor! :)

Back
X