Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Geçenlerde Facebook sayfasında dolaşırken Dünyagöz hastanesinin bir kampanyasına denk geldim. Uygulamada testi tamamlayıp formu doğru ve eksiksiz dolduran herkes ameliyatlarda 100 Euro indirim kazanıyormuş. Ayrıca çekiliş sonucunda da birtakım indirimler kazanıyorsunuz. Uygulamaya Dünyagöz facebook sayfasından ulaşabilirsiniz arkadaşlar. Çok iyi olmus bu bence.Sizin yorumlarınız neler?

Son düzenleme:
Huu kızlar nerdesinizEki Görüntüle 908471

Bu sıralar yarışmalar coştu maşallah baya bişey kazandım $gacı.gif

https://www.facebook.com/Selpak/app_389371114527608
Anlık tchibo 50 tl çek ve selpak seti hediyeli.

Müjde'nin Facebook yarışması başladı!

Yılbaşını Müjde'leyin, yeniyıla dair en güzel fotoğrafları Müjde'nin Facebook sayfasında paylaşın, 2014 yılına birbirinden güzel Müjde'lerle girin! Evinizde, caddelerde, iş yerinde, okulda.. yılbaşı heyecanını anlatan fotoğraflarınızı Müjde'nin Facebook sayfasında paylaşın, yeni yılda birbirinden güzel Müjde'ler kazanın!

https://www.facebook.com/Mujde

$0028fcb6698511e3b125128062c344c1_8_Fotor_Collage.jpg

Eklentiler

• $1deceecc6b0311e3b1a41225198f21ef_8_Fotor_Collage.jpg
    $1deceecc6b0311e3b1a41225198f21ef_8_Fotor_Collage.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi hamileliğimde keşfetmiştim. İnanılmaz güzel şeyler öğrendim buradan. Yaklaşık 1 yıl öncede yarışmaların olduğunu bu forumdan öğrendim. Bir ara bir grup vardı burada en çok paylaşım yapan onlarlada problem oldu sanırım herkes gitti. Geri kalan grup yine paylaşım yapmaya devam etti. Admin muhabbet edilince sürekli uyarıda bulunuyor. İsim açıklamak yasak eee neden dursun insanlar ki. Facebookta herşeyi rahatça konuşabiliyoruz, isim paylaşabiliyoruz. Bence herkes buradaki kurallar yüzünden gitti. Grubu kuran kişiyi kk dan atın tavrıda oldukça yanlış ve ayıp bence. Admininde attık geri geldi demesi de oldukça ayıp. Burada paylaşım yapanlar bu siteye sadece bu yarışmalar için üye olan kişiler değil ki ... Tutumu gerçekten hiç beğenmedim. Beni de atabilirsiniz...[/QUOTE

bende google birşeyler bakarken tesadüf bu başlığa tıklamışım uzun zamandır girmiyordum bende 2.5 sene önce tesadüfen bu forumu bulmuştum ve bu sayede birçok hediye kazandım eskilerden kimse kalmamış tanıdık nickleri göremedim :KK5: ah mazi

bu sayfa hep aynımı duruyor ben mi göremiyorum kampanyaları:KK43:

merhaba kızlr banada bifincan daveti gönderebilir misiniz acaba. Napolyon, focusline surveys, fikrimühim hepsine üyeyim bende.

X