Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

slm kızlar ... Ülker lavivam geldi 24 tane var içinde:KK66: ülker içim yarışma var facebook ta link veremiyorum ceptn girdim bolllllll hediyeli gunlerrrrrr:KK16:

Kızlar CardFinansGO İle Kelime Avının Bugün ki Cevabı ; ÖĞRENCİ EVİ ..

kızlar avondan parfüm kazananlar ne zaman kargoya verilecek bi bilginiz var mı.sayfasında falan bişey de yazmıyor.bizim buranın kargosu çok problemli.eğer geldiğini öğrenebilirsem gidip şubeden alıcam.

kızlar avondan parfüm kazananlar ne zaman kargoya verilecek bi bilginiz var mı.sayfasında falan bişey de yazmıyor.bizim buranın kargosu çok problemli.eğer geldiğini öğrenebilirsem gidip şubeden alıcam.

henüz gelmedi. mega effect rimel dağıtımında isimler karışmıştı tahminim o bitmeden yollamazlar benimki gelince hemen sana yazarım

Can dostunuzun fotoğrafları ile yarışmamıza katılmak ve hediyeler kazanmak için yapmanız gerekenler çok kolay;
Yarışmamıza hayvansever herkes katılabilir, yaş ve şehir kısıtlaması bulunmamaktadır.
Sadece kedi ve köpek fotoğrafları kabul edilmektedir.
Başvurular, 20 Eylül - 20 Kasım 2013 tarihleri arasında, Genesis Turkiye ve MRA GROUP | Hayvan Sal1k Ürünleri adreslerindeki başvuru formlarıyla yapılabilir. Sosyal medya sayfalarımızdaki paylaşımlarınız yarışma başvurusu olarak kabul edilmemektedir.
Bir yarışmacı,her bir dostu ve her kategori için ikişer adet fotograf gönderebilir.
Fotoğrafların her birinin, belirtilen kategorilere (uykucu, yaramaz ve meraklı) uygun olması gerekmektedir.
Yarışma sonuçları, profesyonel jüri tarafından belirlenecek ve Genesis Turkiye ve MRA GROUP | Hayvan Sal1k Ürünleri adreslerinden 30 Kasım 2013 tarihinde duyurulacaktır.

kızlar yurtiçi kargoyla lever den ne geliyo?
beni kargodan aradılar ne gelmiş dedim lever yazıyo dediler ...anlamadım ne olabilir?

X