Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Eakisi gibi guzel yarisma olmadigi ve surekli takipte kalinipta yarisma sonclarinda 1000 kisi arasinda bile yer alamayinca insan normal olarak isine gucune vakit ayiriyor.

avon rimelleri gönderirken isim karıştırmış farklı isimle geliyormuş bana henüz gelen giden bişi yok.

valla cnm iş yerinde topik açılıyor ama yorum yapılmıyor, sinir oluyorum
19. haftamdayım cnm çok şükür. dediğin gibi zaman çabuk geçer inş.
sessiz kalmış sanırım buralar. bir dönem insan sıkılıyor sanırım.

Günaydın kızlar. Herkes facebooka taşındı galiba kimsecikler birşey yazmıyor artık. Dün ikiçaydan çay kazanmışım. Geçendede ofçaydan kazanmıştım. Bugün nivea açıklanacak bilginiz olsun.

Son düzenleme:

Evet ya çok sessiz forum bu aralar önceden bi günde bakmaya yetişemezdim şimdi bi sayfa bile dolmuyor güle güle iç cnm çaylarını

günaydın:))
fikrimuhim.com dan mesaj gelmiş ..adreslerinizi kontrol edin arkadaşlar,breath right numunesi gönderiyor.

Fikri Mühim

Daha Rahat Nefes, Daha İyi Uyku

Kampanya paketlerinin elinize ulaşması için adres bilgilerinizi profil sayfasından güncelleyin

eğer üye değilseniz sayfasından üye olabilirsiniz.

avon rimelleri gönderirken isim karıştırmış farklı isimle geliyormuş bana henüz gelen giden bişi yok.

avon isimleri ve adresleri karıştırmış banada başka isimle geldi geri gitti tekrar gönderimleri yapacaklarmış

evt bugün cvp:dans

https://www.facebook.com/eticrax

Ben uyeyim ancak bana gelmiyor bunlar.nerde hata yapiyorum bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…