Amin canım. Zaman çoook çabuk geçiyor benim sıpa 1 yaşına girdi. Günler su gibi akıp geçiyor. Havalar soğumaya başladı. Kendini üşütme , ayaklarını sıcak tut. Hamilelikte hastalık zor oluyor. İnsanın iştahı falan kesiliyor bebiş aç kalmasın. Kaç aylık oldu bebiş? Bu arada sende benden oldun bizim iş yerinde oldum olası face kapalıydı. Dün kendi bilgisayarımı getirdim ondanda sıkıldım kapattım
Günaydın kızlar. Herkes facebooka taşındı galiba kimsecikler birşey yazmıyor artık. Dün ikiçaydan çay kazanmışım. Geçendede ofçaydan kazanmışım. Bugün nivea açıklanacak bilginiz olsun.
Evet ya çok sessiz forum bu aralar önceden bi günde bakmaya yetişemezdim şimdi bi sayfa bile dolmuyorgüle güle iç cnm çaylarını
avon rimelleri gönderirken isim karıştırmış farklı isimle geliyormuş bana henüz gelen giden bişi yok.
https://www.facebook.com/photo.php?...141.1073741828.174900936022317&type=1&theater
card finans ; dans tı yanlıs hatırlamıyosam bugunki
günaydın:))
fikrimuhim.com dan mesaj gelmiş ..adreslerinizi kontrol edin arkadaşlar,breath right numunesi gönderiyor.
Fikri Mühim
Daha Rahat Nefes, Daha İyi Uyku
Kampanya paketlerinin elinize ulaşması için adres bilgilerinizi profil sayfasından güncelleyin
eğer üye değilseniz sayfasından üye olabilirsiniz.
Ben uyeyim ancak bana gelmiyor bunlar.nerde hata yapiyorum bilmiyorum.