Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

cadr finansın cevabını bilen varmı

kafepi

kızlar twitterda vitrinlikemlak diye bir sayfa var sayfasında takipçisini arttırmak için sizi takibe alıyor siz takibe aldıktan sonra sizden takibi kaldırıyor arkadaşımdada aynısı olmuş sayfasını beğendirmek için yarışma yapmış kahve makinesi hediye edecekmiş ?
böyle yapınca ben takibi bıraktım rt etmiyorum

Son düzenleme:
eda taşpınarla tanışıp napıcaz...
hoşşşş.. o da güneşlenmekten fırsat bulabilecek mi aceeepppp?

eda taşpınarla tanışma sana çıkarsa sende doğru güneşlenme yöntemleri konulu seminerim var gelemem dersin
alışveriş sitelerinde hiç kampanya olmuyor ya önceden neler neler alırdık off eski arkadaşlar bilir :) olsada yine bir şeyler alışveriş yapsak..

soyum soyum soyduğumuz annelütfen aklıma geldi

............................................

Son düzenleme:
eda taşpınarla tanışma sana çıkarsa sende doğru güneşlenme yöntemleri konulu seminerim var gelemem dersin

soyum soyum soyduğumuz annelütfen aklıma geldi

Annelütfen sitesinden hiç alışveriş yapmadım taşınma sırasında internetim olmadığı yada i yoğunluğundan ötürü foruma bakamadığım zamanlar olabilir..

Benim bahsettiğim daybuyday ve trendyoldan epey faydalanmıştık onlardı :)

Bayram nedeniyle bir çok alışveriş sitesinde kargo bedava fırsatları var bana yaradı bol bol alışveriş yaptım hepsi de ihtiyaçtı :)valla

Lcw , Eyüp Sabri Tuncer ve Englısh Home gibi..

herkese şimdiden iyi bayramlar... bu bayramımın buruk geçicek rabbim ölüm acısı kimsenin başına vermesin

şikayet var a yazdım benımkı geldı sizde yazın gelsın yok sa yollamazlar bu saatten sonra

Yolluyor diyorlar ama siz link verir misiniz şikayetinizin? ona göre bizde yazalım birşeyler burdan olmazsa özel mesaj atarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…