Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben isim bölümüne aswang soyadı bölümüne kadınlar kulübü yaptım. Sende böle yapabilirsin.
Afiyet olsun canım..organik memo sözünde durmuş, hemen göndermiş.
ama o zaman hediye kazanırsak isme gönderme nasıl olcak
Kızlar... face de dalin bebek uzmanı isimli sayfasında,
tektaş hediyeli, annem ben iken isimli yarışması var..
isteyenler katılabilir.ben oğluşumla katıldım, iki kuyruklu siyah beyaz foto olan benim..
afiyet olsun
kız kardeşim mommo adlı filmi dün akşam trt de bu sabah da nette izledim gözlerim şişti mideme kramplar girdi aglamaktan harapppp oldum bana cok acıklı geldı ı:84::84::84:cım parca parca oldu numuneyı felan unuttum ahhhhhhhh halen aglıyomm hönküre hönküreee:84::84::84:izleyin ne olur ama yanlızkennnnnnnn
rica ederim anne cicegi kazananları da tebrik ederim işe yaraması cok güsellll
ben kazanamamışım anne çiçeğikazananları tebrik ederim
tubbik teşekkürler Memo sadece meyveleri bana mı göndermiş
Kızlar anne çiçeğini de kazanmışım.Özgecim kampanyayı sen duyurmuştun çok teşekkür ediyorum
ne kadar şanssızım yaa anne çiçeğinde de yokummm
anne çiçeğinde yokumm
ama mommo nun annesi yok ki böööööööööööööööööööööööö:84::84::84::84::84::84:ben de kazanmışımmmmmmm ama umrumda deil annesi olmayan cocuklar acaba bu günde ne kadar üzülüyo bılen warmııııı:88::88::88: şiddetle bu güne karşıyımmmmmmm çok acıııııanne çiçeğine ben de katılmıştım kızlar nerden baktınız sonuçlara?:26:
Canım ben seni bulamadım kız resmin kuyruklusu nasıl oluyor onu da anlamadım daha açık anlatsansan kuyruklu bir şey yok orda
kızlar saru organikten ne geliyo yurtiçi kargoyla sabah gelmişler ben evde yoktum...hatırlayamadım şimdi:44::44::44::44::44::44::44:
afiyet olsun canım devamı da gelir inşallah bundan sonra hep kazanırsın
canım krem numunesi geliyor kargo ücretini de alıyorlardı galiba