Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar bugünde haribo kazanmışım dolu dolu geçti bu haftam:)) kedi mamaları geldi canderel geldi verona havlu çanta geldi primadan aradılar haftaya gelecekmiş süperçekilişten duş jeli kazandım oda geldi duyuranlara çok teşekkür ediyorum haribolar kaç günde gelir acaba birde tek paketmi geliyor

primadan benide aaradılar ayın 18 nden sonra göndercez dediler.aradıktan sonra kaç günde geliyor.ürünleri gelen arkadaşlar bilgi verebilirmi.birde paket öylemi geliyor yani prima kutusunu sallaya sallaya mı getirriyorlar.ayy bişeye sarsınlar inş.

Tophop'un yaza özel yeni kampanyası başladı.
Zayıflama Sendromu adlı kampanyaya 10 arkadaşını davet ederek ücretsiz kayıt olmalarını sağlayan herkese iRenew Denge Bilekliği hediye!
Ayrıca en çok üye getiren üyeye ETS Tur'dan 2500TL'lik çifr kişilik tatil, en çok üye getiren 2. üyeye ise iPad 2 hediye

http://zayiflamasendromu.topshop.com.tr/

Utangaç Yiğit'in Maceraları Başladı! Sanal alemde oldukça sosyal olan Yiğit gerçek hayatta ise tam tersi oldukça utangaç. Yiğit'in önünde zorlu bir sınav var: Sevgilisi Ceren'e evlilik teklif etmek. Yiğit'in çözüm için yardımınıza ihtiyacı var. Eğer yardım etmek istiyorsanız:

Önce Videoyu İzleyin , Daha Sonra Ona Yol Gösterin: http://www.adhood.com/adserver/go.php?bid=48593&zid=222347

O da sizin söylediklerinizi uygulasın. Yiğit Ceren'i kazansın, siz de sürpriz hediyeleri.

Doğuşçay, çay paketi göndermiş, aslında ben çaydanlık kazanmıştım ama adresimi bir gün geç bildirdim galiba bunu teselli olsun diye göndermişler :))

cnm ben e bebek mağazasından aldım

temmuzun başında

prima kutusunda verdiler ekstra bir poşeti yoktu

kocaman anne bebek resmi vardııı üzerinde:)

cnm ben e bebek mağazasından aldım

temmuzun başında

prima kutusunda verdiler ekstra bir poşeti yoktu

kocaman anne bebek resmi vardııı üzerinde:)

sağolasın cnm. ben kargo istedim de ayrıca bişeye sarsalarmış iyi olurmuş..
bu arada bebeğin doğmuş hayırlı sağlıklı uzun ömürlü olsun allah analı babalı büyütsün
darısıda bana ve benim gibi isteyenlere olsun hayırlısıyla inşallh

Primadan aranan arkadaşlar size ne sordular aradıklarında?Birisi yazabilirmi???????????????????

bende söykedikleri tarihde gönderceklermi onu merak ediyorum.dedikleri gibi 18 nde yollarlarsa 2 günde elimde olmalı...kargo beklemek sıkıcı oluyor çünkü.gündüz bir asrkadaş 1 ay oldu arayalı daha gelmedi yazmış

Günaydın herkese........

Primadan aradılar sanırım dün beni ama duymamışım... Acaba tekrar ararlar mı yaaa:26::26::26::26::26:

selam kızlar..primadan beni aradılar..önceden hazırladığım cevapları hemen verdim sorulunca,
ayın 18 inden sonra göndericeklermiş..
bi de bu yüzden , kendimi dün gece rüyamda hamile gördüm..

ya canım umarım cevap verirsin aca formu doldurduktan snr ne zaman aradılar seni bende doldurdum fakat hala arayan yok bide başka faceden katıldım buda sorun olurmu cevaplarsan sevinirim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…