ikeaya kaç tane sığdırdınız kızlar benm 26 oldu en fazla
onlıne olarak mı yapılıyor?[/QUOTE
sepete ekleyip tel no nu şifre giriyorsun canım,
aynen bende 26:) hediye ne biliyormusun
hediyeyi neye göre sığdırıyoruz
canım telefona kod gelmesi lazım eğer gelmezse 4440532 yi arayıp müşteri hizmetlerinden tekrar alabilirsiniz diyorbişey soracacam şimdi bende sarıkutuya katıldım puanımla kotondan çek aldım.mesaj da geldi srıkutudan 30 tl koton çeki aldıız güle güle kullanın diye ama ayrıca şifre falan gelmedi nasıl bilecekler biz mağazaya gidince çekimiz olduğunu
size geldimi şifre gibi birşey bilen varmı nasıl kullanacağız
kızlar turkcell 1 sene ve daha fazla süredir abone olanlara sarı kutu diye bir kampanya başlatmış sanırım abonelikleri kutlamak için,sarı kutu yazıp 2222 ye gönderiyorsunuz gelen mesajda size şu kadar puanınız var deniyor daha sonra turkcell anasayfada sağda sarı kutu yazan reklama tıklayıp puanınızla seçim yapıp sepete ekle diyorsunuz tel no su ve süper şifrenizi girip kod alıyorsunuz,gelen kod ve tel no nuz ile kasadan alışverişinizi yapıyormuşsunuz ( süperşifre için sıfre 2222) ,alışveriş yazan yere tıklayıp koton çeki alabilirsiniz ben 2 tane aldım en mantıklısı o gibi, burger king var tavuk menüsü 1 alana bir bedava , kahve dünyası falan da var bp çeki var bu arada koton ve bp 30 tl çek veriyor bence çok güzel hemen alın derim çünkü ikea çeki bitmiş bile :)) 2600 puanım vardı 1250 puandan 2 tane koton çeki aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?