Merhaba kızlar ,geçmiş olsun dilekleriniz için tşk ederim hepinizeİyilşir yakında kalbide(içi) biraz iyileşse ama neyse
Değer yayınlarından 40 tl çek kazanmışım.Baktım ilkokul ve okul öncesi çocuklarına yönelik .Henüz çocuğum yok,bi süre daha düşünmüyorumO yüzden işime yaramaz ihtiyacı olan birisinin yararlanmassını istiyorum.İsteyenler benimle irtibata geçebilirler.Karşılığında bişi istemiyorum :)
Kipadan kendi ve canım babam adına kazanmışım
Yasemin Allah analı babalı büyütsün cnm..
KIZLAR BUGUN KIZIM ICIN COK OZEL VE GUZEL BIR HEDIYE ALDIKKK BURDA PAYLASMITIM CEKILISI Damla Crochet Toys-örgü Oyuncak
CEKILISI BIZ KAZANMISTIK BUGUN HEDIYEMIZ GELDI VE BEN KIZIMIN ILK DEFA OYUNCAGINA BU KADAR SIKI SIKIYA SARILDIGINI GORDUM EL YAPIMI BIR OYUNCAK BAYANLAR EVLERINE KATKI OLMASI ICIN YAPIYORLARMIS EN GUZELI EL YAPIMI OLDUGU ICIN HER OYUNCAGIN BENZERSIZ OLMASI BIDE SAGLIK BANKANLIGINDAN GEREKLI OYNAYLARI ALMISLAR OYUNCAIN ORULDUGU IP VE ICINE DOLDURULAN ELYAF HEPSI ONAYLI BAYAN DAYANISMASI EGER BEBEGINE OYUNCAK ALMAK ISTEYEN OLURSA GERCEKTEN CIN MALI OYUNCAKLARDAN SAGLIKLI VE OZEL BIR OYUNCAK
intelden ttnet müzik paketi kazandım az önce mail adresine gelecekmiş hediyem bakalım :))
yok cnm pek kazandıgım sayılamaz tek tük işdesinemis masallahın var anacıgımnazar degmesın ınsallah
kolaras cok gecmıs olsun rabbım butun hastalara sıfa versın
yasemıncıgım kızın hayırlı ugurlu olsun saglıklan buyut ınsallah darısı benım gıbı anne olmak ısteyenlere ınsallahhhhh
bilgim yok admine sordum cvp gelirse yazarımmrb hepsiburada çeki hemen gönderiyorlar mı bana da kazandınız dedi ama hala gelmedi
Bu testi çözenler, çocuğu için Kanz'dan şık ve kaliteli bir ikili takım kazanıyor. Haydi, siz de çözün, çocuğunuzu prensler, prensesler gibi giydirin! Kanz
tşkler canım, Intel Türkiye | Facebooktebrikler canım bunların linkini paylaşabilirmisin bende katılmak istiyorum...
hepsiburada çeki mi işinize yaramaz alabilrim o zamnbn de geçen aylar kazanmştm bi kez ama hiç ilglenmedim ne işime yrıcak çıka çka bu mu çıktı diye
pera bulvarı--yarışmamızın kazananları dilek ayan, gökçe ışıktan ve berna gülcan olmuştur! Tüm katılımcılara teşekkür ederiz :) iletişim bilgilerinizi lütfen bizimle paylaşın, tebrik ederiz! Canım sanırım sana çıkmıştebrikler
şimdide sinema bileti kazandım
günaydın ...bugün depresyonda uyandım, oğlumda grip olmuş burnu akıyo, hiç güzel birgün değil , hiç mutlu değilim
günaydın, geçmiş olsun canımgünaydın ...bugün depresyonda uyandım, oğlumda grip olmuş burnu akıyo, hiç güzel birgün değil , hiç mutlu değilim
günaydın ...bugün depresyonda uyandım, oğlumda grip olmuş burnu akıyo, hiç güzel birgün değil , hiç mutlu değilim
geçmiş olsun öncelikle canım.. neden mutlu değilsin sen öyle.. sen mutlu ol ki oglusun da mutlu olsun.. cabucak iyileşir inşallah..
günaydın, geçmiş olsun canım
çok geçmiş olsun cnm hemen burun spreyline başla..ama 4 günden önce geçmez zor günler maleseff:26:
çok geçmiş olsun cnm hemen burun spreyline başla..ama 4 günden önce geçmez zor günler maleseff:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?