Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

verdın mı canm cekı bırısıne benm cevremde yardıma ıhtıyacı olan bırı var eger vermedıysen ona verebılırım

KIZLAR BUGUN KIZIM ICIN COK OZEL VE GUZEL BIR HEDIYE ALDIKKK BURDA PAYLASMITIM CEKILISI Damla Crochet Toys-örgü Oyuncak
CEKILISI BIZ KAZANMISTIK BUGUN HEDIYEMIZ GELDI VE BEN KIZIMIN ILK DEFA OYUNCAGINA BU KADAR SIKI SIKIYA SARILDIGINI GORDUM EL YAPIMI BIR OYUNCAK BAYANLAR EVLERINE KATKI OLMASI ICIN YAPIYORLARMIS EN GUZELI EL YAPIMI OLDUGU ICIN HER OYUNCAGIN BENZERSIZ OLMASI BIDE SAGLIK BANKANLIGINDAN GEREKLI OYNAYLARI ALMISLAR OYUNCAIN ORULDUGU IP VE ICINE DOLDURULAN ELYAF HEPSI ONAYLI BAYAN DAYANISMASI EGER BEBEGINE OYUNCAK ALMAK ISTEYEN OLURSA GERCEKTEN CIN MALI OYUNCAKLARDAN SAGLIKLI VE OZEL BIR OYUNCAK

PERA BULVARI--Yarışmamızın kazananları Dilek Ayan, Gökçe Işıktan ve Berna Gülcan olmuştur! Tüm katılımcılara teşekkür ederiz :) İletişim bilgilerinizi lütfen bizimle paylaşın, tebrik ederiz! Canım sanırım sana çıkmış tebrikler

İkiçay
Bu akşam yine çarşamba, yine yeni yarışma akşamı,
www.ikicay.com.tr sitemizdeki banner'larımızdan bir tanesini saat 22:00 da değişeceğiz.
yeni banner'ımızın konusunu ilk tahmin eden 2 kişiye İkiçay kuzey yıldızı armağan edeceğiz.
Sizce bu akşamın konusu ne olacaktır.
Not: 2 Tahmin Yorumu hakkınız vardır.
Bol Şans.

arkadaşlar tvlog kahve makinası veriyooo

Muhabbet Kralı'na check-in olan 1.,10.,20. veya 50. kişi sen ol, Kahve Dünyası'ndan "Elektrikli Cezve" kazan!
30 Mayıs Çarşamba saat 23:15 - 23:45 saatleri arasında Tivilog'da Muhabbet Kralı'na check-in olan 1., 10., 20. ve 50. kişi hediye kazanacak. Unutma ödülü kazanabilmek için Twitter hesabını bağlamış olman gerekiyor.
Hemen Log On adresinden Tivilog'a gir,
Twitter hesabın bağlı değilse Register adresinden Twitter hesabını bağla,
30 Mayıs Çarşamba 23:15 - 23:45 saatleri arasında Muhabbet Kralı | Tivilog adresinden programa check-in olan 1., 10., 20. veya 50. kişi sen ol,
Ödülü kazan!

yok cnm pek kazandıgım sayılamaz tek tük işde
mrb hepsiburada çeki hemen gönderiyorlar mı bana da kazandınız dedi ama hala gelmedi
bilgim yok admine sordum cvp gelirse yazarım
Bu testi çözenler, çocuğu için Kanz'dan şık ve kaliteli bir ikili takım kazanıyor. Haydi, siz de çözün, çocuğunuzu prensler, prensesler gibi giydirin! Kanz

tebrikler canım bunların linkini paylaşabilirmisin bende katılmak istiyorum...
tşkler canım, Intel Türkiye | Facebook

bn de geçen aylar kazanmştm bi kez ama hiç ilglenmedim ne işime yrıcak çıka çka bu mu çıktı diye
hepsiburada çeki mi işinize yaramaz alabilrim o zamn

evet canm benm Tesekkur ederım sevındımmmm

Son düzenleme:
günaydın ... bugün depresyonda uyandım, oğlumda grip olmuş burnu akıyo, hiç güzel birgün değil , hiç mutlu değilim

günaydın ... bugün depresyonda uyandım, oğlumda grip olmuş burnu akıyo, hiç güzel birgün değil , hiç mutlu değilim

geçmiş olsun öncelikle canım.. neden mutlu değilsin sen öyle.. sen mutlu ol ki oglusun da mutlu olsun.. cabucak iyileşir inşallah..

geçmiş olsun öncelikle canım.. neden mutlu değilsin sen öyle.. sen mutlu ol ki oglusun da mutlu olsun.. cabucak iyileşir inşallah..

günaydın, geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun cnm hemen burun spreyline başla..ama 4 günden önce geçmez zor günler maleseff:26:

teşekkür ederim kızlar, spreye başladım sabah temizledim burnunu ama ortalığı yıkıyo saolsun o ağladı ben ağladım, ağlaşarak temizledik burnumuzu şimdi uyudu aç aç.. benim zaten canım sıkkındı üstüne bide bu, ağlayasım var

KuponNow | Cebinizdeki İndirim Pusulası domino's alışverişlerinde peynirli ekmek kodu tekrar eklenmiş.

ayrıca dominos.com.tr'den açacağınız üyelikte sonraki gün ilk alışverişte kullanılmak üzere bedava 1 adet sufle hesaba tanımlanıyor.

Doğum günlerindede ayrıca 1 sufle hesaba tanımlanıyor.

Bu kampanyaların tümü aynı siparişte birleşiyor.

Büyük boy sosyal pizza 13,90, sarımsak kenarlı orta italiano 12,90.Bu iki pizzadan herhangi birini alarak + 2 sufle + 1 peynirli ekmeği bedavaya getirebilirsiniz.

Ücretsiz peynirli ekmek kodu alabileceğiniz site: KuponNow | Cebinizdeki İndirim Pusulası

Günaydın Sevgili Anneler! Bugün perşembe ve saat 09:00'da "Haftanın Soruları" yarışmamız başlıyor. Sormuş olduğumuz 2 test sorusunu doğru olarak yanıtlayan 5 anne Milupa'dan ayına uygun ürünlerden oluşan güzel bir hediye paketi kazanacak. Tüm annelerimiz yarışmamıza katılabilir. Bakalım bu haftanın şanslı anneleri kimler olacak? Yarışmaya katılmak için tıklayın. Kazanan a nnelerimiz yarın yarışmanın kazananlar sayfasında yayınlanıyor. https://www.facebook.com/milupaannebebekkulubu/app_229468217135279

çok geçmiş olsun cnm hemen burun spreyline başla..ama 4 günden önce geçmez zor günler maleseff:26:

günaydın canım geçmiş olsun neden moralini bozuyorsun ki hastalanacaklar tabi bağışıklığı güçlenecek zamanla, hem millet nelerle uğraşıyor en kötüsü böyle olsun diye düşün bol bol c vitaminli meyve yedir bir de uyuturken başının altında yüksek yastık olsun zor nefes alıyorlar çünkü,dışarısı güneşliyken çıkar güneş de çok iyi gelir.benim bebiş kışın grip olmuştu birkaç gün zor geçti sık sık burnunu temizledim serum fizyolojikle,ben o spreyleri hiç kullanmadım sonuçta ilaç ,bir sağlıkçı olarak gereksiz yere ilaç kullanımını desteklemiyorum ben de oğlum da hastalandığımızda ya bitki çayı ya da sebze meyveyle idare ediyoruz sadece ateşi çıkarsa fitil veriyorum o da çok nadir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…