Dişimi cektireli bir ay oldu boşluk kapanmak üzere diyebilirim. Ama bugün fark ettim ki boşluğun yanındaki dişin üzerine basınca dişimde ağrı oluşuyor. Çektirdiğim diş alt çenede yirmilik de dahil olmak üzere sondan 3. diş oluyor. Ağrıyan dişim ise sondan 4. diş oluyor. Neredeyse ön dişlerime yakın ve bu ağrı beni tedirgin etti. Normalde çekim tarafıyla bu zamana kadar hiç yemedim boşluk tam kapanmadığı için. Bugün ise anlık olarak simit yerken o tarafla yedim ve ağrı hissettim. Bu ağrı normal midir? Yani bana normal gelmedi sonuçta çürük falan da yok aklıma şey geldi, diş çekimi sırasında kök zarar mı gördü ya da çekilen diş iki kanal yapılmış ölü bir dişti bu yüzden onun köküne de mi zarar verdi? Çekilen dişimin karşı tarafındaki dişte kaplama bir diş. Bu yüzden çok tedirgin oldum başka bir dişimi kaybetmek istemiyorum. Bu kadar değer veriyorsan neden özenli bakmadın diyebilirsiniz. Çocukken çok abur cubur falan yerdim dişimi fırçalardim lakin yine de hep çürüdü bu yüzden. Birazda genetik de olabilir bilmiyorum nedense çabuk çürüyor dişlerim fircalasam bile. Şimdiden teşekkür ederim cevaplar için.