Cekhu ile sabaha kadar sohbet

anaaaaaaaaammmm bu nasıl bır psıkolojık baskıdır bu nasıl bır zulumdur :84:
saatı kurarım sayfayı yenıleyıp yatarım

valla bin anlamam pişkoloşik mişkoloşik,baskı iştem hıhhhhhh

ivettttt takip ediyorum ben fıstığıııııı

tenhada kıstırcammm

bilemeycemmm
bundan sonra hareketlerime daha cok tikat etmem gerek kannimca :86:

sen o masum fotoya laf soyle sonra tenhada kıstırıcam de
bu ne perhııııızzzzzz bu ne lahana tursusu bebeeem

kız ben sana bı sey dıyım mı,bak bu masal var ya bu masaaallll hep boyle anacım..ben fark ettım bak bu kız senı tenhada kıstırıp bır sey yapacak bak benden soylemesı..cok fena bakıyor o kız sanaa
yeni mi farkettin kuuu sinsi o sinsi daldan dala daldan dala dal dal dal :kaynanasemrafstksmili::86: sen hiiic merak etme kuzum o degil ben onu kistirrim ancak

hiç acımamm hiççççç

tenhada kıstırmak benim işimmm

masum nickimle masum imajıma aldanmayınnn
hadi gel kozlarimizi paylasalim masal kim kimi kistircak nan hadi gel gel gelsene olm gel bak gördünüz mü iste gelemiyo :90:

tam ben dicektim heee masumluguna aldanma melek yüzlü seytan o dicektim sen dedin

geldimmm uleyyyynnn savulunnn heyyyyy

ivetttttt aldanmayın masumluğumaaaaa pişman olursnuz karışmam haaaa

meg kos kızzz koooosssssss fstk la masal kapısıyor ıdda yapak :)
masal a 1 e 10 verıyor...

Son düzenleme:
cekhum bak ben zaat 4 gibi uyurum..
hee uyanıp kontrol etcem burda mısın deyüü bak oğa göreee
dopiinin adısını unutmaaa
kalkmana gerek yok meg ben zaten zabaagin körüne kadan burdayim no sorun no sorun kontrol edeirm ben

ooooo bebegım sen cok sert cıktın haa

anaaaaaaaaammmm bu nasıl bır psıkolojık baskıdır bu nasıl bır zulumdur :84:
saatı kurarım sayfayı yenıleyıp yatarım
bakiyorumda isyanlardasin taze topic sahibisine yakisir mi bu ha taze gelin gibim oldu buda

abbboooowwwwwww nerden bulastım ben bu baslıgaaaaaaa vıııyyyy vıııııyyyyyyyy vıııııyyyyyyyyyy
:topigindenbezencekhusmili::86:

ya sız hıc rahatsız olmayın ben suracıkta kıvrılır yatarım yaaaa yanı..hıc problem degıl benım ıcın vallahı..kendı topıgınızmıs gıbı rahat olun...

temem fısstık anlaştık,güççük simentamıs cekhumus burda olcek zaabaa kadan garanti dimekk

ya sız hıc rahatsız olmayın ben suracıkta kıvrılır yatarım yaaaa yanı..hıc problem degıl benım ıcın vallahı..kendı topıgınızmıs gıbı rahat olun...

ben sana topiin ismi oryantal bişe olmasın,değiştir,
'cekhuyla her telden yada cekhuyla sohbet yap demiştimdi..
amaaa sen naaptttııın??
''cekhuylan sabaahaaa kadan sohbet'' yaptın..
tut sözünü o zaman bakalımm

vaaaaayyyy çakaaaaaaaaalllll bılerek degıstırttın dı mı bana baslıgıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı vaaaaaaayyyyyyyy cin seniiiiiiiiiiii

ben sabaha kadar demedım kı elıf e sabuha kadar dedım..o yazmıs sahaba kadar dıye yalaaaaaaaaannnn iftiraaaaaaaaaaaaaaaaaaa

neyse neyse enerjimi hızlı tükettim kapışcam diyeee

uykum geldiiii

bu topik sahibesinee

bu fıstığımaa sevgili rakibemeee

bu da megimeee

hadin gari iyi geceler sabah kuşlarııııııı ben kaçtımm

daa karpuz keseceetık :)))))))
her zaman beklerız bebısııımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…