anaaaaaaaaammmm bu nasıl bır psıkolojık baskıdır bu nasıl bır zulumdur :84:
saatı kurarım sayfayı yenıleyıp yatarım
valla bin anlamam pişkoloşik mişkoloşik,baskı iştem hıhhhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anaaaaaaaaammmm bu nasıl bır psıkolojık baskıdır bu nasıl bır zulumdur :84:
valla bin anlamam pişkoloşik mişkoloşik,baskı iştem hıhhhhhh
bundan sonra hareketlerime daha cok tikat etmem gerek kannimca :86:ivettttt takip ediyorum ben fıstığıııııı
tenhada kıstırcammm
bilemeycemmm
sen o masum fotoya laf soyle sonra tenhada kıstırıcam de
bu ne perhııııızzzzzz bu ne lahana tursusu bebeeem
yeni mi farkettin kuuu sinsi o sinsi daldan dala daldan dala dal dal dal :kaynanasemrafstksmili::86: sen hiiic merak etme kuzum o degil ben onu kistirrim ancakkız ben sana bı sey dıyım mı,bak bu masal var ya bu masaaallll hep boyle anacım..ben fark ettım bak bu kız senı tenhada kıstırıp bır sey yapacak bak benden soylemesı..cok fena bakıyor o kız sanaa
hadi gel kozlarimizi paylasalim masal kim kimi kistircak nan hadi gel gel gelsene olm gel bak gördünüz mü iste gelemiyo :90:hiç acımamm hiççççç
tenhada kıstırmak benim işimmm
masum nickimle masum imajıma aldanmayınnn
aynen üyleee
bundan sonra hareketlerime daha cok tikat etmem gerek kannimca :86:
yeni mi farkettin kuuu sinsi o sinsi daldan dala daldan dala dal dal dal :kaynanasemrafstksmili::86: sen hiiic merak etme kuzum o degil ben onu kistirrim ancak
hadi gel kozlarimizi paylasalim masal kim kimi kistircak nan hadi gel gel gelsene olm gel bak gördünüz mü iste gelemiyo :90:
tam ben dicektim heee masumluguna aldanma melek yüzlü seytan o dicektim sen dedin
yandı gari senın herıf :))))))
meg kos kızzz koooosssssss fstk la masal kapısıyor ıdda yapak :)
masal a 1 e 10 verıyor...
kalkmana gerek yok meg ben zaten zabaagin körüne kadan burdayim no sorun no sorun kontrol edeirm bencekhum bak ben zaat 4 gibi uyurum..
hee uyanıp kontrol etcem burda mısın deyüü bak oğa göreee
dopiinin adısını unutmaaa
ooooo bebegım sen cok sert cıktın haa
bakiyorumda isyanlardasin taze topic sahibisine yakisir mi bu ha taze gelin gibim oldu budaanaaaaaaaaammmm bu nasıl bır psıkolojık baskıdır bu nasıl bır zulumdur :84:
:topigindenbezencekhusmili::86:abbboooowwwwwww nerden bulastım ben bu baslıgaaaaaaa vıııyyyy vıııııyyyyyyyy vıııııyyyyyyyyyy
meg kos kızzz koooosssssss fstk la masal kapısıyor ıdda yapak :)
masal a 1 e 10 verıyor...
amaniiinn yetttiimmm gariiii
ya sız hıc rahatsız olmayın ben suracıkta kıvrılır yatarım yaaaa yanı..hıc problem degıl benım ıcın vallahı..kendı topıgınızmıs gıbı rahat olun...
neyse neyse enerjimi hızlı tükettim kapışcam diyeee
uykum geldiiii
bu topik sahibesinee
bu fıstığımaa sevgili rakibemeee
bu da megimeee
hadin gari iyi geceler sabah kuşlarııııııı ben kaçtımm
ben sabaha kadar demedım kı elıf e sabuha kadar dedım..o yazmıs sahaba kadar dıye yalaaaaaaaaannnn iftiraaaaaaaaaaaaaaaaaaa