Cekhu ile sabaha kadar sohbet

anaaaaaaaaammmm bu nasıl bır psıkolojık baskıdır bu nasıl bır zulumdur :84:
saatı kurarım sayfayı yenıleyıp yatarım :KK23:

valla bin anlamam pişkoloşik mişkoloşik,baskı iştem hıhhhhhh:KK9:

ivettttt takip ediyorum ben fıstığıııııı :KK53:

tenhada kıstırcammm :KK60: :KK60: :KK60:

bilemeycemmm :KK1:
bundan sonra hareketlerime daha cok tikat etmem gerek kannimca :86:

sen o masum fotoya laf soyle sonra tenhada kıstırıcam de :KK60::KK60:
bu ne perhııııızzzzzz bu ne lahana tursusu bebeeem :KK60::KK60::KK60:
:KK60::KK60:

kız ben sana bı sey dıyım mı,bak bu masal var ya bu masaaallll hep boyle anacım..ben fark ettım bak bu kız senı tenhada kıstırıp bır sey yapacak bak benden soylemesı..cok fena bakıyor o kız sanaa :KK53:
yeni mi farkettin kuuu :KK60::KK60: sinsi o sinsi :KK23: daldan dala daldan dala dal dal dal :KK60::KK60::kaynanasemrafstksmili::86: sen hiiic merak etme kuzum:KK47: o degil ben onu kistirrim ancak:KK60::KK60: :KK60:

hiç acımamm hiççççç :KK52::KK52:
:KK76::KK76::KK76:

tenhada kıstırmak benim işimmm :KK60:

masum nickimle masum imajıma aldanmayınnn :KK23:
:KK60::KK60: hadi gel kozlarimizi paylasalim masal :KK60::KK60::KK60: kim kimi kistircak nan :KK60::KK60: hadi gel gel :KK60: gelsene olm :KK57: gel :KK60::KK60: bak gördünüz mü iste gelemiyo :90:

tam ben dicektim heee :KK60::KK60: masumluguna aldanma melek yüzlü seytan o :KK47:dicektim sen dedin :KK60::KK60::KK60:

bundan sonra hareketlerime daha cok tikat etmem gerek kannimca :86:

yeni mi farkettin kuuu :KK60::KK60: sinsi o sinsi :KK23: daldan dala daldan dala dal dal dal :KK60::KK60::kaynanasemrafstksmili::86: sen hiiic merak etme kuzum:KK47: o degil ben onu kistirrim ancak:KK60::KK60: :KK60:

:KK60::KK60: hadi gel kozlarimizi paylasalim masal :KK60::KK60::KK60: kim kimi kistircak nan :KK60::KK60: hadi gel gel :KK60: gelsene olm :KK57: gel :KK60::KK60: bak gördünüz mü iste gelemiyo :90:

tam ben dicektim heee :KK60::KK60: masumluguna aldanma melek yüzlü seytan o :KK47:dicektim sen dedin :KK60::KK60::KK60:

geldimmm uleyyyynnn savulunnn heyyyyy :KK15::KK15::KK15:

:KK60: :KK60: :KK60:

ivetttttt aldanmayın masumluğumaaaaa pişman olursnuz karışmam haaaa :KK23:

meg kos kızzz koooosssssss fstk la masal kapısıyor ıdda yapak :)
masal a 1 e 10 verıyor...:KK9:

Son düzenleme:
cekhum bak ben zaat 4 gibi uyurum..
hee uyanıp kontrol etcem burda mısın deyüü bak oğa göreee:KK9:
dopiinin adısını unutmaaa:21:
kalkmana gerek yok meg ben zaten zabaagin körüne kadan burdayim :KK37: no sorun no sorun :KK53: kontrol edeirm ben:KK60::KK60:

ooooo bebegım sen cok sert cıktın haa :KK23:

anaaaaaaaaammmm bu nasıl bır psıkolojık baskıdır bu nasıl bır zulumdur :84:
saatı kurarım sayfayı yenıleyıp yatarım :KK23:
bakiyorumda isyanlardasin :KK23: taze topic sahibisine yakisir mi bu ha :KK57: taze gelin gibim oldu buda :KK53:

abbboooowwwwwww nerden bulastım ben bu baslıgaaaaaaa vıııyyyy vıııııyyyyyyyy vıııııyyyyyyyyyy
:topigindenbezencekhusmili::86:

ya sız hıc rahatsız olmayın ben suracıkta kıvrılır yatarım yaaaa yanı..hıc problem degıl benım ıcın vallahı..kendı topıgınızmıs gıbı rahat olun...

temem fısstık anlaştık,güççük simentamıs cekhumus burda olcek zaabaa kadan garanti dimekk:KK53:

ya sız hıc rahatsız olmayın ben suracıkta kıvrılır yatarım yaaaa yanı..hıc problem degıl benım ıcın vallahı..kendı topıgınızmıs gıbı rahat olun...

ben sana topiin ismi oryantal bişe olmasın,değiştir,
'cekhuyla her telden yada cekhuyla sohbet yap demiştimdi..
amaaa sen naaptttııın??
''cekhuylan sabaahaaa kadan sohbet'' yaptın..
tut sözünü o zaman bakalımm:KK53:

vaaaaayyyy çakaaaaaaaaalllll bılerek degıstırttın dı mı bana baslıgıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı vaaaaaaayyyyyyyy :KK23: cin seniiiiiiiiiiii:KK28:

ben sabaha kadar demedım kı elıf e sabuha kadar dedım..o yazmıs sahaba kadar dıye yalaaaaaaaaannnn iftiraaaaaaaaaaaaaaaaaaa

neyse neyse enerjimi hızlı tükettim kapışcam diyeee :KK53::KK53:

uykum geldiiii :KK60: :KK60: :KK60:

:KK16: bu topik sahibesinee

:KK16: bu fıstığımaa sevgili rakibemeee :KK34:

:KK16: bu da megimeee

hadin gari iyi geceler sabah kuşlarııııııı ben kaçtımm :KK55:

neyse neyse enerjimi hızlı tükettim kapışcam diyeee :KK53::KK53:

uykum geldiiii :KK60: :KK60: :KK60:

:KK16: bu topik sahibesinee

:KK16: bu fıstığımaa sevgili rakibemeee :KK34:

:KK16: bu da megimeee

hadin gari iyi geceler sabah kuşlarııııııı ben kaçtımm :KK55: