Ceken bilir!!

Dedigim gibi böcegimm Şeniz

Allah kimseyi vicdanindan ayirmasin:Saruboceq:

Burda tanimadigmiz etmedigmiz yüzlerini bile görmedigmiz insanlara beddua etmek benim cektigmi sende cek demek, artik bende billmiyorum vallaha ne diyecegmibenneyaptımki

beddua kimseye etmedim..edemedim..o da bir vicdan meselesi sultanım..
yani korkarım ben..başıma döner dolaşır bana gelir diye..:Saruboceq:
Allahım islah etsin derim genelde..en iyisi de bu..
eee şaşar beşer dünya döner demişler..:nazar:

Çeken Bilir.....
sanırım ki bu cümle benim gördüğüm kadarıyla doğru değil,
gerçekten hepinizin dediği gibi vicdan meslesi,
çok içimi yakan kayınvalidem,
kaynanasından çok çekmiş,hemde çookk,
ama yadır gadığı herşeyi üstümde uyguladı sağolsunsenağlama :nazar:
neden çeken bilir demedide nedennn bana aynılarını uyguladı çok sorguladım,
sonra bana dediği cümle biz neler yaşadık hep sustuk,
sizde susmalısnızsenağlama
o günden sonraaa SUSMİCAM dedim
çeken vicdanı varsa bilir...
ben çektim sende çek bakalım diyedebiliyor,
tabi öyle olmayanları ayakda alkışlamak lazıma.s.

Eltimin annesini anlatmak istiyorum!!
Öyle bir eve gelin gittiki hala büyükler anlatir o kadinin cektiklerini:nazar:

Koca dayagi, kaynana dayagi, görümce dayagi bile cok cok affedersiniz Kaynanasi olacak yaratik, yaratik diyorum cünkü bu yaptiklarini bir insan bunlari yapamaz
Resmen birgün altina yapmis (büyünü) baksin görsünki gelinim acaba temizleyecekmi diye:1shok:
Yani inanin eltim anlatiyordu annesinin cektiklerini inanmak istemiyorum olamaz bu kadar insanlik disi olunmaz dedim...:kızgın:
Ama gelin görünki bunlari ceken o kadincagiz gelinlerine sunu al suraya koy demez:kahve:

Benim kayinvalidemde cok cekmis kaynanasindan resmen ailesinden koparmis onu düsününki 10 dakika uzaklikta aileniz ve siz onlari belki senede 1 defa görebiliyorsunuz..Koca kahri, Görümce derdi, kaynana dirdiri vs. vs.
9 yildir evliyim bir kere bile ne bana nede diger eltilerime bir kötü davranista bulunmadi ve kalbimizi kirmadi ki bazen hakk edenler olmustur....:1closedeyes:

Allaha cok sükürki vicdanini kaybetmemis insanlar var hala...a.s

Eltimin annesini anlatmak istiyorum!!
Öyle bir eve gelin gittiki hala büyükler anlatir o kadinin cektiklerini:nazar:

Koca dayagi, kaynana dayagi, görümce dayagi bile cok cok affedersiniz Kaynanasi olacak yaratik, yaratik diyorum cünkü bu yaptiklarini bir insan bunlari yapamaz
Resmen birgün altina yapmis (büyünü) baksin görsünki gelinim acaba temizleyecekmi diye:1shok:
Yani inanin eltim anlatiyordu annesinin cektiklerini inanmak istemiyorum olamaz bu kadar insanlik disi olunmaz dedim...:kızgın:
Ama gelin görünki bunlari ceken o kadincagiz gelinlerine sunu al suraya koy demez:kahve:

Benim kayinvalidemde cok cekmis kaynanasindan resmen ailesinden koparmis onu düsününki 10 dakika uzaklikta aileniz ve siz onlari belki senede 1 defa görebiliyorsunuz..Koca kahri, Görümce derdi, kaynana dirdiri vs. vs.
9 yildir evliyim bir kere bile ne bana nede diger eltilerime bir kötü davranista bulunmadi ve kalbimizi kirmadi ki bazen hakk edenler olmustur....:1closedeyes:

Allaha cok sükürki vicdanini kaybetmemis insanlar var hala...a.s

işte böle insanları ayakda alkışlamak lazımmm,böyle kayınvalidelerinde her zaman kıymetini bilmek lazıma.s.

X