cehennem mi zindan mı?

Ben bişiyi anlamadım yada detaylı okumayıp kaçırdım.
Niçin birlikde oturuyosunuz?
Yani maddi sorunlarınız mı? var
Yoksa eşin mi böyle istiyo

Belki ayrı evde olsanız yani eşinizin ailesi müdahale edemese eşiniz çokda güzel geçinecek sizinle..
1çocuk var birde cenin yapmayın hanımlar
2 çocuk sorumluluğu almak,yuva yıkmak bukadar mı kolay basit..
Hepimiz bi çok şey yaşadık olur taraflarına bakalım.

canım benim Rabbim sabır versin bu saatten sonra keşkelerin bi manası yok keşke 2. olmasaymış filan hiç önemi yok artık 2. bebeğin de geliyo sen ne yapıp edip eşini karşına al oturun güzelce konuşun başlarda iyiydik diyosun inşallah Rabbim içine merhamet verir onun. anlat böyleyken böyle diye anlar seni elbet,belki çıkarsınız evinize, boşanmak kolay değil hele de iki çocukla. eşine bağımlısın boşanamazsın demiyorum ama zor bir durum. Rabbim bir çıkar yol göstersin. O'na sığın. ama kayınpeder filan evde olmadığı bi anı kolla ya da ne bileyim dışarı çıkma bahanesi bulup mutlaka konuş eşinle,naçizane fikrim

eşim tek çocuk dediki biraz oturalım senle kaynaşsınlar sevsinler sonra çıkarız eve demişti başta durumları çok iyi eşim istedi yani oturmayı
normalde büyük sorun yoktu sadebe kayınvalde herşeye karışıyo diye sinirleniyodum o adam bişey yapmazdı ama içindeki şeytanı çıkardı sonunda.
eşim de öyle çok yemek falan beklemez yemek olmazsa dışardan alır kaynana çok iş yapmamı ister eşim yaptırmaz öyleydi tabi bunun yanında çok kıskanç dıaşrı çıktığımda illa erken gel falan diyen biriydi zor bi insan iyi yanlarıda var kötü yanlarıda.ama beni korumamaya başladı son zamanlarda bide beğenmemeye doğum yapınca bozuldum tabi kilo yok ama gevşedı vücut

şu anda hiç konuşmuyoruz ayrı odada yatıyo konuşmaya başlayınca konuşucam zaten.
bi tek ONA sığınıyorum zaten içimdeki acılaı hafifletsin diye ama ev konusundagüzel de konuştum kızarak ağlayarak da hiç biri işe yaramadı olacak olacak dedi durdu.ben aptalım benim suçum niye kabul ettim evlenirken bir çöp istemedim böyle şeyler öenmli değilş öenmli olan beraber olmamız diye düşünüyodum işte kafa yok

sende çok cesursun bu kadar olaydan sonra nasıl o evde duruyorsun bayramda ailenin yanına götürünce daha dönme o eve canın tehlikede
ben olsam yavrumuda alır giderdim en yakın karakola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…