cehennem mi zindan mı?

gulceonur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
411
3
96
Antalya
5 yıllık evliyim bi çocuğum var ve eşimin ailesiyle yaşıyorum çok çok zor olsada.eşim beni ailemin yanına ziyarete göndercekti bayramda git dedi sonra bilet alıcaktık 5 gün git diyo bende ne zamandır idemedim bari 1 hafta olsun dedim uzun göndermem dedi atıştık.ertesi gün moralim çok bozuktu odaya geçtim ablamla sohbet edim kafam açılır dedim konuşurken eşim geldi tlfla konuşma bebeğe zararlı (3 aylık hamileyim) dedi ailesine söyledi onlara göndermiyo tlfladamı görüşmicem dedim kayınbaba denen yaratık niye rapor veriyosun ailene dedi bende vermiyorum kendi kendimi yememk için konuştum dedim sesimi yükselterek eşim babama hakaret ediyosun dedi ağzımdan hakaret içeren tek laf çıkmadığı halde. sonra çocuk ağladı ağlayınca beni istiyo bende yatışıyo doğal olarak, kayınbaba kucağına aldı bende çocuğu almak için çektim çocuğun kolundan tabi.
sonra bana sinirle döndü elini kaldırdı o sırada kaynana vurmasın diye araya girdi eşimde atıldı eşimde elini tutacak sandım o an, ama eşim ondan önce kafama vurdu iki kere.bana seni ben ölüdrürm falan gibi konuştu kayınbaba.sonra gece bunlar kendi aralarında konuşuyo kayınbaba diyoki pislik çocuğu babasının evindenmi getirdi ailesi belli anası babası belli(ailem de bişey yok yani hatta memleketin yerli aiesindeniz) gidecekse gitsin giderse bi daha gelemez diyo ben de içerden dinliyorum diyoki ben ona öyle şeyler yapıcamki benim verdiğim sıkıntıdan kendisi dayanamayıp kaçacak zaten diyo birde yüzüme ne yap et bu çocuğu düşür dedi adam bana .sabaha kadar uyuyamadım günlerdir ağlıyorum eş,im tlf u aldı kırdı odamdan çıkmıyorum eşimde içerde yatıyo zaten öyle kötüyümki çocuğumu verseler bi an durmam birde öyle severek evlendikki sevi mevgi kalmadı tabi.cehennemde gibiyim bu ev benim cehennemim oldu çok mutsuzum çıldıracak gibi oluyorum kimseyle de konuşamıyorum sizlerle paylaşmak aklıma geldi buraya yazmak

böyle konuları okuyunca çok üzülüyorum
neden kendinizi bu duruma düşürüyorsunuz

böyle bi aileye böyle bi eşe neden 2.çocuk
eşinde hiç iş yok seni o eve getirdiyse korumasına da bilecek

yaşadıkların hoş değil ama sende kayınpederine bağırıp çocuğu elinden almışsın
biliyorsun az çok onları bu duruma geleceğini biliyorsun
neden uzattın ki

bazen kendi değerimizi bilmiyoruz el adamlarından da değer görmeyi bekliyoruz sorun burdan kaynaklanıyor

kac bır yolunu bul ıyı davran ezık gıbı dur bos vakıt buldugunda cocugunuda al gıt vakıt kolla.ne assagılık ınsanlar ınsan hamıle karısına vururmu hele o kayınpederın ınsan degıl sanane be adam sen ne hakla saldırmaya kalkar oyle konusursun.karnındakıne fenalık yapmadan bunlar yolunu bul ne bıleyım cok uzuldum nefret ettım bu aıleden camdan gece kac bısey yap ıste sen annesın bende anneyım yolunu bulurdum kesın.allah ıyılerıyle karsılastırsın.

offf offf offffffffffffff offfff....

benzer sorunlar bende yasadim yasiyorumda ama iki hafta sonra bosanacam insallah...bnde bes yillik evliyim bir tane kizim var....
esin yaninda degilse bitmistir bu is bnmkide benm yanimda degildi...adam olmaz....

Yaşadıklarınız korkunç,Allah yardımcınız olsun.
Ama anlamadığım bu insanlar(eşinizde dahil) son 1 ayda bukadar vicdansız olmadılar değilmi?
Neden böyle bir evliliğe 2. çocuğu yapmak için bu kadar çaba sarf ettiğinizi anlamadım.
Açtığınız tüm konular hamile kalmak üzerine.
Diyelimki dünya iyisi idi eşiniz 3 aydır bu şekilde davranıyor,
Yinede ayrı eve çıkmadan neden 2. çocuk için uğraşıyorsunuz gerçekten anlamadım.
Kendinize acımıyorsunuz anladım,peki o iki yavrunun günahı neydi.?
Hangi düşünceyle yaptınız 2. çocuğu?

5 yildir beraber mi oturuyorsunuz?
Bir meslegin ya da calisma imkanin var mi?
Geri donersen ailen destek olur mu?

seni çok iyi anlayabiliyorum çok zor bir durum kayınbabam bnmde yüzüme tükürdü el kaldırdı eşime bağırdım diye ama allahtan aynı evde yaşamıyoruz gitmiyorum şuan ama bayram geliyo gidicem mecbur((bu arada 7 aylık hamileyim)) bnde susma sende ağırlığını koymalısın belki konuşursan huzursuzluk artar ama sustukçada ezilirsin ailene anlat arkanda dururlar elbet..

çocuğun kaç yaşında ,küçük ise zaten her türlü sizde kalır çocuk
çocuğunu al çık o evden
nedir bunlar ya esir kampında mı yaşıyorsunuz size böyle davranılan bir evde nasıl sağlıklı çocuk büyütüryorsunuz
göndermemek izin vermemek nedir allah aşkına
bir şekilde ailenize ulaşın sizi alsınlar
böyle bir aileye ve adama neden 2. çocuk yaptınız anlamadım doğrusu
bir daha şiddet uygularlarsa poliste çağırın
ya da hiçbir şey yapmayın bu şekilde aşağılanmaya devam edin
yarın öbür gün iyi davranmaya başladığında da 3. çocuğu yapın kocamdır deyin

Son düzenleme:
hala o evde nasıl durabılıyosun ? kendını nasıl bukadar aşşalatabılıyosun ? kim oluyo onlar ? sana vuruyo !!onu gec aılesının yanında vuruyo sana !!! sakın dusunme o cocuguda herrr turlu alırsın bu assalık hayvanların elınden !! kusura bakmada senın esın adam olsa karnında cocugun varken sana elkaldırmaz hele o 5 kurus etmezlerın yanında asla kaldırmz !!!!! balık bastan kokar demısler yarın bı gun o haysıyetsız herıf (kaynpderın)de canı sıkıldıkca sana grısmeye baslarsa hıc şaşma . ay sınırımden geberıcem yarabbım tobe allahım sen aklıma mukayet ol ya !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! arkana bıle bakma gıt sen bunu hakedıcek bısey yapmadın bosa gıtsın allahın belaısnı al cocugunuda !! hıc bı kadın bu sekılde assalanamaz sakın yok cocugum babasız buyur cocugum uzulur dıye dusunme ne cocuklar gordum ben bosanms aılelerın cocukları .. bosanmamıs aılelerın cocuklarından bın kat akıllı olan !! sakın sakın kendını kucultme sen onlardan bın kat ıyı bakarsın yavruna oyle pıslık bı ortamda buyumesıne ızın verme yarın bıgun cocugunu senden sogutur kendılerıne bagımlı yaparlar sonrada verrler bavulunu elıne dooogru babanın evıne postalarlar . bunlar bellıkı boyle asalık ınsanlar al cocugunu cık git

öyle pişmanım ki anlatamam ne hale getirdim kendimi evlendiğim için çok pişmanım aptal kafam körmüşüm inanamıyorum kendime.
benim aileme herşeyi anlattığımı sanıyolar vallahi anlatmıyorum arada bir kaynna şunu dedi sinirim bozuldu gibi laflar ediyorum o kadar.onlarda boşver üzülme sen benimkileri gör asıl falan diyolar.

kaçarım gece yarısı bile kaçarım hatta bu evi yakarım ama iyice kızarlarsa oğlumu alırlar çocuğuma bakarken içim acıyo bizi ayıracaklar diye korkuyorum tek korkum çocuk yoksa ben ezik durmam içimden neler geçiyo bıçağı alıp şişlemek bile.ama çocuğuı vermezler bunlar.her an beddua edicem bunlara

yarı açık cezaevi gibi o ev,hatta daha beter..

hadi ilk çocuğu yaptın 2.neden oldu? bu adam ne ilk ne de 2.çocuğa layık bir baba değil..

nefes almana da karşsınlar madem,bir o eksik kalmış!

çocouğunu aldınmı eşim avukat ne yapar eder alır diye kokuyorum yanımda değil artık olsada önemi yok ben içimde herşeyi bitirdim

Ne şişlemesi ne ateşlemesi arkadaşım!
Kendine gel!
Madem ezik durmazsın,beddualarını kes hemen toparlan çık git evden,ne diye bekliyorsun?
Hakim zaten sen reddetmediğin sürece evlatlarını sana verir.

Anladığım kadarıyla hamilesin. Polisi ara, eve polis çağır beni çıkarmıyorlar diye. Sonra çocuğunu, eşyalarını al ve çık o evden. Bir daha da arkana bakma.
Allah cayır cayır yaksın böyle vicdansızları, bir gün huzur bulamasınlar!

canım hamilesin çok fazla şey yazmak istemiyorum ama insan bi kere hata yapar tamam aynı evi kabul ettin

5 yıllık evliliğe 2 çocuğu neden sığdırdın belli bu tipte insanlar kendilerini gizleyemezler baştan beri böyledir bunlar

öyle sindirmişler ki seni bak ben annemlere birşey söylemedim diye açıklama yapıyorsun

anlatabilirsin çünkü anlatıcak şeyler yaşıyorsun o evde

kendi kendinizi o eve o eşe bağımlı kılıyorsunuz

çocouğunu aldınmı eşim avukat ne yapar eder alır diye kokuyorum yanımda değil artık olsada önemi yok ben içimde herşeyi bitirdim

bunları yapan adam avukat
ya bu ülkede ne kadar okumuş cahil var
çocuğun kaç yaşında bilmiyorum ama küçükse eşin başbakan bile olsa çocuğu sen istediğin sürece sana verirler

eşin avukat mı?

ve sen 5 yıldır k.validenle yaşayıp bu eziyetleri çekiyorsun öyle mi?

ve 2.çocuğu yapıyorsun bunlara rağmen?

yorumsuzum..şaşkınım..

ya cahıl cahıl konusma sınırlendırme benı cocugunu alamazlar mahkeme kararıyla her turlu o cocuk sana gelıcek evı bos buldugun an al cocugunu kac gıt arkana bıle bakma!! pisligınde bogulsun mıkrop allahtan korkmazlar !! cocugunu her turlu alırsın kımse alamaz elınden .. cok korkuyosan eşinle tartıs amayumusak yumusak konus sen gene saldırır mutlaka kaydet sesını mahkmede delıl olarak sunarsın cabucak bosarlar cocugu almanda kolaylasır ama her halkrda cocuk sana kalıcak korkma ben bu ınsanlardan herseyı beklıorum artık durma o evde allah korkusu yok bunlarda cık ordan :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…