böyle konuları okuyunca çok üzülüyorum
neden kendinizi bu duruma düşürüyorsunuz
böyle bi aileye böyle bi eşe neden 2.çocuk
eşinde hiç iş yok seni o eve getirdiyse korumasına da bilecek
yaşadıkların hoş değil ama sende kayınpederine bağırıp çocuğu elinden almışsın
biliyorsun az çok onları bu duruma geleceğini biliyorsun
neden uzattın ki
bazen kendi değerimizi bilmiyoruz el adamlarından da değer görmeyi bekliyoruz sorun burdan kaynaklanıyor
kac bır yolunu bul ıyı davran ezık gıbı dur bos vakıt buldugunda cocugunuda al gıt vakıt kolla.ne assagılık ınsanlar ınsan hamıle karısına vururmu hele o kayınpederın ınsan degıl sanane be adam sen ne hakla saldırmaya kalkar oyle konusursun.karnındakıne fenalık yapmadan bunlar yolunu bul ne bıleyım cok uzuldum nefret ettım bu aıleden camdan gece kac bısey yap ıste sen annesın bende anneyım yolunu bulurdum kesın.allah ıyılerıyle karsılastırsın.
offf offf offffffffffffff offfff....
benzer sorunlar bende yasadim yasiyorumda ama iki hafta sonra bosanacam insallah...bnde bes yillik evliyim bir tane kizim var....
esin yaninda degilse bitmistir bu is bnmkide benm yanimda degildi...adam olmaz....
kaçarım gece yarısı bile kaçarım hatta bu evi yakarım ama iyice kızarlarsa oğlumu alırlar çocuğuma bakarken içim acıyo bizi ayıracaklar diye korkuyorum tek korkum çocuk yoksa ben ezik durmam içimden neler geçiyo bıçağı alıp şişlemek bile.ama çocuğuı vermezler bunlar.her an beddua edicem bunlara
öyle pişmanım ki anlatamam ne hale getirdim kendimi evlendiğim için çok pişmanım aptal kafam körmüşüm inanamıyorum kendime.
benim aileme herşeyi anlattığımı sanıyolar vallahi anlatmıyorum arada bir kaynna şunu dedi sinirim bozuldu gibi laflar ediyorum o kadar.onlarda boşver üzülme sen benimkileri gör asıl falan diyolar.
çocouğunu aldınmı eşim avukat ne yapar eder alır diye kokuyorum yanımda değil artık olsada önemi yok ben içimde herşeyi bitirdim
çocouğunu aldınmı eşim avukat ne yapar eder alır diye kokuyorum yanımda değil artık olsada önemi yok ben içimde herşeyi bitirdim
ya cahıl cahıl konusma sınırlendırme benı cocugunu alamazlar mahkeme kararıyla her turlu o cocuk sana gelıcek evı bos buldugun an al cocugunu kac gıt arkana bıle bakma!! pisligınde bogulsun mıkrop allahtan korkmazlar !! cocugunu her turlu alırsın kımse alamaz elınden .. cok korkuyosan eşinle tartıs amayumusak yumusak konus sen gene saldırır mutlaka kaydet sesını mahkmede delıl olarak sunarsın cabucak bosarlar cocugu almanda kolaylasır ama her halkrda cocuk sana kalıcak korkma ben bu ınsanlardan herseyı beklıorum artık durma o evde allah korkusu yok bunlarda cık ordan :26:kaçarım gece yarısı bile kaçarım hatta bu evi yakarım ama iyice kızarlarsa oğlumu alırlar çocuğuma bakarken içim acıyo bizi ayıracaklar diye korkuyorum tek korkum çocuk yoksa ben ezik durmam içimden neler geçiyo bıçağı alıp şişlemek bile.ama çocuğuı vermezler bunlar.her an beddua edicem bunlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?