ceheck yaptirmak

istanbul53

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
157
6
16
34
Bursa
Kizlar ceheck yapatirmak ,hani su tum vucudu saglik taramasindan gecirmek.bende yaptirmayi dusunuyorum sizce yaptirsammi yaptiran varmi tavsiye edermisiniz.birde biraz arastirma yaptim internette arastirdim ama kafam karisti ,yani sorum soyleki ,farkli farkli ceheck varmis nasildir yani gercekten oylemi fiyat farkida oluyomu oluyors nedeni ne ?

hepsi farklı mı bilmiyorum ama yaşadığım şehirde üniversite hastanesini arayıp sormuştum.
fiyatı 200 tl.aşağıya kopyaladıklarım da yaptıkları tahlillermiş.siz neden yaptırmak istiyorsunuz?
rahatsızlığınız mı var yoksa genel tarama mı?erken teşhis?
CHECK-UP MERKEZİNDE YAPILAN TETKİK PROGRAMI

Genel Muayene

Açlık kan şekeri

Kolesterol,trigliserit,HDL,LDL

AST,ALT,GGT,ALP

Total protein, albumin

Üre, kreaitinin bilirübin

Kalsiyum,fosfor, sodyum,potasyum

Ferritin,

Tam kan sayımı

Periferik kan yayması, sedimantasyon

Vitamin b12

Folik asit

Troid fonksiyon testleri

CA 125

Prostat spesifik antijen

PA akciğer grafisi

Abdominal ultrasonografi

EKG

Tam idrar tahlili. Gaytada gizli kan, parazit

HbsAg, hBsAb, AntiHCV

AntiHIV

Kadın doğum muayenesi

Mammografi – 40 yaş

ayrıca bunların bazılarını ben dahiliye bölümüne gidip yaptırmıştım.
paylaştığım listede Troid fonksiyon testlerine kadar olan kısmını istersen dahiliye bölümüne
gidip yaptırabiliyorsun rutin kontrol için. bende çok düşündüm ama kararsız kaldım.
gittiğim dahiliye doktoru,bugün bişey çıkmaz,yarın çıkar,1 ay sonra çıkar diyerek kafamı karıştırdı.

valla bilmiyorumki, yaptırmak iyi olurmu olmazmı bilemedim, benimde kafam karıştı şimdi

Check up'dan bahsediyorsunuz sanırım. Bence yılda bir kere yaptırılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…