Cecile yeşil şişe parfüm kullanan?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de kullanıyorum Cecile Irıs,kokusunu çok beğeniyorum ve de kalıcı :) Parfümün ne diye soruyorlar hep hihoyyyt

ben de kullanıyorum çok hafif ve güzel bir koku... a.s.

kalıcı değil diyen arkadaşlar var..
sanırım parfümün kalıcı olmama sebebi cecilenin EDP değil EDT olmasından kaynaklı galiba...
cecileler EDT miş onlar daha az kalıcı oluyor

Cecile iris yaz kokusu bence hiç ağır bi koku değil çünkü..

bende yeşilini kullandım çok güzel ama diğer renkleride güzel ben hepsini beğeniyorum, çok güzel kokular seçilmiş her renktede.. zaten bi arkdşında dediği gibi bunlar ünlü kokuların taklidi ama ben hiçbirisini tanıyamadım..ama var okokular..onun dışındada kalıcı deil yani evt kıyafetinde falan kalıo ama normal parfüm gibi peşnden sürüklemio sadece sende kalıo ki ben deosuyla beraber kullandım hep ona rağmen yani ..sanırım oda yine bi arkdşın dediği gibi EDT olması olabilir kesin, daha önce hiç buna dikkat etmemiştim..bu kokuların asıllarını bulsak aslında dolumu yada orjinalleri daha kalıcı olur..

bu kokunun taklıd oldugunu bılmıyordum, doğrudur,
dedıgın gıbı peşinden de sürüklemıyor fresh taze bır kokusu var

yazın üstte cok guzel kokuyor yanlız yaz geldı hazır ben sürmeye baslarım yakında,
kıymetlı dıye saklıyorum her nedense kaydirigubbakcemile3

dırek tene sıkınca da gunesle ve ten kokusuyla ıyı oluyor,
kışın heba oluyor kazaklara sürünce hıc sürmemıs gıbı oluyor.
orjınalını bulmak ıyı fıkır olabılır.... ama parasına da gunah o boyutu da var işin

bu şekılde hem kalıtelı hemucuz parfum almıs oluyoruz opuyorumnanaktan

Bazı arkadaşlar kalıcı bazı arkadaşlar değil demiş. Kalıcı diyen arkadaşlar kaç saat kalıcı? Kıyafetinizde kalması mühim değil sizin bulunduğunuz yerde kokması önemli benim için. Kıyafette kalıcı oluyor ama 1 metre uzağınızda ki kokuyu alamıyor herkes kokuyu alabilsin istiyorum.

valla bu parfümü babam anneme doğumgününde hediye olarak almıştı.
ogünden beri ablamla ben kendi parfümlerimizden çok kullanıyoruz!!!!!
çok hafif ve güzel bir kokusu var....

bende kullanmıstım bi ara ama hiç kalıcı değil şişeyle birlikte dolasman gerek ikide bi tazelemek gerek kullanmıyorum fıs fıs fıs fıs da fıss fıss sonuç fossssssssssssbayanssulusmile

Bende cecile iris kullanıyorum harika bir kokudur üstüne koku tanımam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…